Wij zijn super blij met onze vloer! En de plinten zijn echt super strak. Geen kieren onder de plint, maar één met de vloer. We kunnen Homefloorz echt aanraden! We werden echt ontzorgd. De zorg voor het verwijderen van onze oude vloer, leggen van vloerverwarming en het leggen van de pvcvloer werd uit handen genomen en het sloot volledig op elkaar aan wat paste bij onze planning. Homefloorz heeft zich erg flexibel opgesteld, waar we erg blij mee waren.
Het avontuur van de vloerkeuze begon met het kiezen van de juiste materialen en wat paste binnen het budget. We kwamen uit op een pvc vloer van het merk Floorlife via HomeFloorz. Een geschikte afwerking voor een vloer met vloerverwarming. Tijdens het slopen van de bestaande dekvloer hebben we het plan moeten wijzigen. Geen nieuwe dekvloer, maar de vloerverwarming infrezen in de bestaande dekvloer. Deze wijziging was een uitdaging, maar via het netwerk van HomeFloorz is dit zonder in de planning uit te lopen gerealiseerd. Het aanwerken van de bestaande dekvloeren, het egaliseren, allemaal goed geregeld door Roger Wildeboer. We wonen er nu sinds oktober 2023 en de vloer bevalt goed!
Mooie pvc vloer gekocht bij homefloorz Goede adviezen Goed mee gedacht Betaling zoals het hoort (betalen als de vloer ligt en Goed is bevonden door de koper) Pvc legger heeft verstand van zaken en denkt mee Homefloorz krijgt van ons een 10 Uitmuntende kwaliteit van kopen tot leggen
Na positieve verhalen en een lange zoektocht naar een nieuwe vloer maar eens bij HomeFloorz gaan kijken. We gingen eerst zelf rondkijken en al snel hadden we verschillende mooie vloeren gezien. Hassan heeft ons zeer vriendelijk geholpen en een vrijblijvende offerte opgemaakt. Een aantal weken later besloten om een vloer te kopen en een kleine aanbetaling moeten doen. Na oplevering kwam Hassan de vloer al snel inmeten. Het leggen gebeurd door een stoffeerder die professioneel te werk gaat en duidelijk communiceert. Er zat een stukje vloer los en beschadiging op een plank, maar dit was binnen twee dagen opgelost. Erg tevreden met mijn prachtige vloer en vooral erg tevreden met de prettige service van HomeFloorz!
Erg tevreden met de service en de persoonlijke hulp en adviezen van Homefloorz. Vanaf het begin dat we de winkel instapte, tot het inmeten thuis met een super mooi eindresultaat. Wij zijn heel erg blij! Dank jullie wel. Homefloorz bied persoonlijke adviezen, korte lijntjes en snelle service. Top!
Zeer vakkundige gelegd, en zeer goed contact gehad met de heer Blijft van verkoop tot het leggen in contact met de klant.
Vanaf het eerste contact hebben wij vertrouwen gehad in Homefloorz, er werd goed meegedacht en een eerlijk advies gegeven. De gemaakte afspraken met Hassan en zijn vaklui verliepen vlekkeloos. Alle betrokken partijen waren deskundig en nauwkeurig in het afleveren van hun werk. Hassan had duidelijk de leiding in het gehele traject en communiceerde helder en kon makkelijk schakelen als er iets in de planning veranderde. Al met al maakt dat wij nu mega blij en tevreden zijn met onze nieuwe gietvloer die geplaatst is door Homefloorz.
Uitstekend geholpen door Hasan. Prachtige vloer gekocht voor ons nieuwe huis. Alles wat we nodig hadden bij een strakke verhuisplanning is ontlast worden en weten dat alles goed zou. Dat gevoel hebben ze ons zeker gegeven door hun flexibiliteit en duidelijke communicatie. Complimenten!
Toevallig liep ik op de woonboulevard om te kijken naar een bank en stapte even naar binnen bij Homefloorz om te kijken wat voor PVC aanbod ze hebben. Na even rustig kijken vroeg Hasan rustig of hij kon helpen en hebben we diverse kwalitatieve PVC vloeren (0,5mm slijtlaag +25 jaar garantie) bekeken die bij me pasten, vervolgens naar buiten gelopen met een vrijblijfende offerte om toch even na te denken. Echter nog geen week later al bericht gedaan dat ik akkoord ben en ook graag de plinten en een deurmat wil. Dit is aangepast en vervolgens werdt ik netjes op de hoogte gehouden over de lever/egaliseer/plak datums. Het plaatsen ging ook goed (inclusief vochtmeting vooraf) en er werdt netjes gevraagd hoe en waar ik plinten of kit wou hebben. De mat paste echter net niet mooi op het kruipruimtegat en er werdt zelfs een mat op maat nageleverd+geplaatst. De vloer ligt er nu in en zal pas tegen de herfst met vloerverwarming echt in gebruik genomen worden. Mocht er dan alsnog iets gebeuren werdt me toegezegt om gerust een bericht te doen. Kort samengevat een tevreden klant die hopelijk over 20-30 jaar hier weer binnenstapt!
Vanaf het moment dat we bij Homefloorz naar binnen liepen was de service uitstekend. Hasan heeft ons van A tot Z geholpen met als resultaat een prachtige PVC vloer.
Ik beveel het zeker aan!
Onze ervaring met HomeFloorz was rond uit GEWELDIG!!!! Van de opgestuurde stalen, advies en kundigheid en vakmanschap!!!. HomeFloorz denkt met je mee in alle opzichten en helpt je om je droomvloer te verwezelijken. Je voelt meteen dat je in goede handen bent en met mensen te maken hebt die GEEN onzin verkopen.
Samen met mijn vriendin bezocht ik vorig jaar HOMEFlOORZ in Zwolle. Hasan stond ons op een uitermate vriendelijke wijze te woord. Geduldig en met oprechte interesse luisterde hij naar onze wensen en gaf ons advies. Nu, vijf maanden later, ligt onze PVC vloer in ons gehele huis er prachtig bij. We waren onder de indruk van de gedrevenheid van Hasan met oog voor ons als klant. Hasan gaat voor het allerbeste en wij zijn dik, maar dan ook dik tevreden over het gehele proces van kennismaking tot aan de oplevering van onze PVC vloer. Wat ons betreft een TIEN voor HOMEFLOORZ
Alles geregeld én afspraak is afspraak. Hasan regelt het en komt afspraken na,dat maak je nog maar zelden mee.
Heb goede ervaring met verkoper en leggers
Wij zijn in de winkel enorm goed geholpen en goed op de hoogte gehouden over de levering. Erg fijne winkel en verkoper. Ik kan Homefloorz iedereen aanraden. De volgende keer komen wij zeker terug als wij een vloer nodig zijn.
Erg tevreden over mijn nieuwe pvc vloer van Homefloorz! Breed assortiment en veel kennis van zaken, daarnaast altijd goed bereikbaar voor vragen. Bij het plaatsen van de vloer ging er in de eerste instantie wat mis, maar dit is vervolgens snel en goed opgelost.
Vriendelijk geholpen Netjes werk afgeleverd.
HomeFloorz heeft allereerst prachtige vloeren. Daarnaast word je goed en zorgvuldig geholpen. De eigenaar denkt echt met je mee en neemt veel tijd voor je. We hebben een hele goede ervaring en kunnen HomeFloorz zeker aanraden!
Wij hadden net een huis gekocht, bezig met het regelen van allerlei dingen en liepen per toeval langs Homefloorz, toen nog een splinternieuwe winkel. We waren ons eigenlijk nog enkel aan het oriënteren op een nieuwe vloer, maar werden zeer vriendelijk ontvangen. Hasan dacht goed mee in wat in ons interieur zou passen. We wisten dat we PVC wouden, maar in welke legvorm en vooral welke tint/kleur vonden we enorm lastig. Met de goede adviezen van Hasan hebben we uiteindelijk een prachtige matte visgraat vloer uitgekozen met kleinere pvc-planken. Hij heeft alles opgemeten, en nadat wij de vloer verwijderd hadden nog extra langs geweest om de betonvloer (welke door een in het verleden verwijderde grindvloer ruwer was dan gehoopt) te beoordelen. Dit nog voordat we alles definitief hebben gemaakt, om verrassingen op het laatste moment te voorkomen. Exact op de afgesproken data werd voor het weekend de vloer geleverd, en op maandag hebben 2 leggers de gehele woning geegaliseerd. Het is nu donderdag en de gehele vloer zit er super strak in, zeer netjes afgewerkt. De legger had oog voor detail en heeft oa pvc netjes in het midden van de gang laten beginnen en liet de 'planken' doorlopen ondanks een drempel, helemaal top! Het blijft lastig om in een winkel en/of met enkele kleurstalen te beoordelen of de volledige vloer net zo mooi wordt als je jezelf kan voorstellen. Maar het eindresultaat is nog mooier dan we zelf voor ogen hadden.
Bij toeval liepen wij na het uitzoeken van een bed langs Homefloorz, een nieuwe zaak in vloeren, in Zwolle. Wij waren al bezig met het uitzoeken van een pvc vloer en stapten dus binnen. Door de persoonlijke benadering van de aardige en bevlogen eigenaar van Homefloorz, Hasan, raakten wij verder geïnteresseerd. Hasan heeft verstand van zaken en vroeg door op onze wensen. Samen met hem hebben wij een prachtige click PVC vloer van Vivafloors uitgezocht en vrijblijvend werd een offerte opgesteld. Daarna uiteraard toch nog wat marktonderzoek gedaan bij een aantal gerenommeerde erkende laminaatbedrijven. De prijs van Homefloorz bleek de scherpste van 5 offertes. In tegenstelling tot sommige andere bedrijven kon Homefloorz ook meteen leveren, wat voor ons belangrijk was ivm ervaringen bij kennissen. De vloer werd dus besteld. In overleg werd een afspraak gemaakt voor het laten leggen van de vloer. Hasan heeft de vloer zelf aan huis gebracht om te laten acclimatiseren. 3 dagen later kwamen zijn ervaren leggers precies op tijd binnenstappen. De vloer werd in een paar uur keurig gelegd. Hasan had ons in de winkel al plakplinten geadviseerd maar wij waren eigenwijs. Dus na het leggen toch maar de plinten besteld die twee dagen later al weer geplaats konden worden. Alles keurig in verstek gelegd, ook de moeilijke hoekjes. Hasan kwam nog even persoonlijk het geleverde werk controleren. Alles is super gelopen en de vloer is keurig op de afgesproken datum geleverd en gelegd. Alles is super verlopen. Het was prettig zakendoen met Homefloorz waarbij de persoonlijke begeleiding en het snelle reageren op mails eruit sprongen. Uitstekende kwaliteit voor een concurrerende prijs. Garantie kunnen wij nog niet beoordelen maar gelet op de ervaringen zal het met de nazorg goed zitten. Wij hebben geen enkele twijfel om Homefloorz aan te bevelen.
Deskundig en heel klantvriendelijk!
Stakenbergerhout 106
3845 JG Harderwijk