Vertrouwd adres om een gebruikte Volvo te kopen.

Keurige Volvo V70 gekocht met volledige geschiedenis en relatief weinig kilometers. Belangrijkste is dat het bedrijf alleen Volvo's verkoopt waar ze volledig vertrouwen in hebben en mocht er iets aan het licht komen dan wordt dat opgelost.

Zeer tevreden over het contact en de manier van zaken doen

De eerste aankoop van een import auto bij Auto Volfer was 5 jaar geleden en die heeft super voldaan. Ook nu weer prima overleg en heb er alle vertrouwen in dat we ook nu, met weer een import auto, veel rijplezier zullen hebben.

Alles wat je hoopt te vinden bij een autodealer

Het was een warm welkom bij Auto Volfer. Ferdinand geeft je alle tijd om de auto te bekijken/ het rijden te ervaren/ na te denken en hij heeft veel kennis en ervaring met Volvo's. Wij vonden er onze droomauto voor een eerlijke prijs. Afspraken houden hier waarde en daarnaast is de auto in uitstekende staat opgeleverd. Een verademing ten aanzien van eerdere ervaringen met autobedrijven. Wij zijn erg blij met onze unieke auto van Auto Volfer. Bedankt Ferdinand!

Gewoon goed

Heerlijk om zo zaken te doen. Fijne auto en alle ruimte om er over na te denken. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de manier van zaken doen.

eerlijk, betrouwbaar, uitstekend service

Bij de aankoop van een mooie import auto heeft Ferdinand mij goed geadviseerd en geholpen. Afspraken zijn correct nagekomen en het contact was fijn. De service is uitstekend, ook na de aankoop.

Een prachtige V70 uit 2015 met weinig kilometers

AutoVolfer heeft een neus voor buitenkansjes als deze auto. 8 jaar oud, ziet er uit als nieuw en rijdt perfect. Een aanrader als je een echte Volvo liefhebber bent.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Van eerste contact tot levering afspraken nagekomen, goede indruk gekregen!

Super Garage !! een Man met zijn passie als Werk

Hey Ferdinand . Je hebt echt een Top garage alles ziet en Super strak en nieuw uit ook de auto's staan er allemaal Netjes en goed bij. ook het papierwerk heb je Dik in orde en Goed geregeld allemaal. Klantvriendelijk een 10, je neemt netjes de tijd voor de Klanten. ook De passie en verhalen over auto's wie je verteld. dat zijn vaak net de Puntjes op de I ..... Gewoon zo doorgaan met je (Hobby) of eeuhm Werk Plezier in je werk is belangrijk. Ben echt blij met de Volvo. ik ga er van genieten. :) groeten Roland Piek

Betrouwbaar bedrijf en liefhebber!

Mijn ervaring met Ferdinand van Auto Volfer zijn positief! Je merkt dat ze zelf liefhebber zijn van Volvo en in het bijzonder van de V70. Er wordt goed en snel gereageerd en afspraken worden nagekomen. Een aanrader dus!!

Persoonlijk, deskundig en felxibel

Een liefhebber met ruime kennis die de tijd neemt voor zijn klanten, duidelijk communiceert en meebeweegt met de klantwensen.

Betrouwbaar en betrokken

Alles wat is verteld over mijn aangekochte auto klopte. Afspraken zijn keurig nagekomen en de auto was en is fantastisch.

Super bedrijf,vriendelijk ,eerlijk

Als ik een ander auto weer moet ga ik zeker terug

Van begin tot eind fantastisch geholpen!

We hadden ons gemeld voor een Volvo XC40 die nog binnen moest komen. Toen we die echt konden zien -en gekocht hebben- kregen we ruim de mogelijkheid tot proefrijden! Wij zijn heel fijn geholpen en de aankoop was snel en duidelijk. Ondertussen dus een geweldig mooie Volvo XC40 rijker. We hopen er heel lang van te genieten en veilige kilometers te maken. Dik tevreden!!

Definitely expert on 2nd hand cars

Good high spec cars on their portfolio experienced on volvo and mini brands Super fast preparation and sell process

• Would you recommend us? Yes

Liefhebber die gaat voor kwaliteit, en daarmee een tevreden klant

Ferdinand heeft ons goed geholpen. De auto wereld is niet de "onze". Rustig heeft Ferdinand al onze vragen beantwoord, Ferdinand heeft de auto in zijn geheel laten zien, ook administratief. Heerlijk als je een youngtimer koopt. Ik heb er alle verteouwen in dat we een mooie en eerlijke auto hebben en dat is een fijn gevoel! Dank!

een betrouwbare autohandelaar

auto voldeed aan wat er in de advertentie was beschreven en autohandelaar is ook zijn beloften nagekomen mbt na te leveren items. prima ervaring

prima service

De auto is keurig gepoetst en volgens de afspraken afgeleverd.

Topbedrijf!

Afspraken goed nagekomen!

Erg prettige garage

Ferdinand is Volvo man in hart en nieren. Kwam er bij toeval. Mooie Volvo gekocht en dit ging op een prettige manier en in gemoedelijke sfeer.

Prachtige auto, plezierige transactie.

Gastvrije ontvangst, ruime mogelijkheid tot proefrijden en externe aankoopkeuring was mogelijk. Conclusie: een heel goede V70-III met nog een paar restpuntjes die allen binnen de aflevertermijn zijn verholpen. Alleen een wat teleurstellende inruilwaarde voor mijn oude en trouwe V70-II met respectabele 843 dkm, hahahaha. Heel blij met deze preloved V70 en Ferdinand is duidelijk ook een liefhebber van bijzondere Volvo's.

Buitengewoon vriendelijk en kundig

Super vriendelijk geadviseerd door Ferdinand bij de aanschaf van een XC60. Mooie auto, keurig gepoetst afgeleverd volgens afspraak. Veel verstand van Volvo, dit heeft bij ons een belangrijke rol gespeeld. Uit het aanbod van Ferdinand is het moeilijk kiezen; er staan uitsluitend goede auto’s met alle “juiste” eigenschappen en opties met volledige geschiedenis voor een hele eerlijke prijs.

Goed bedrijf!

Ferdinand is een prettig persoon die zijn woord nakomt! Los hiervan ben ik blij met mijn aankoop en de manier waarop we zaken gedaan hebben

afspraak is afspraak

prima auto geleverd. leverancier houdt zich aan zijn woord. afspraak is afspraak. prettig zaken doen.

Fijn zaken doen

Na mijn eerste Volvo nu ook mijn tweede bij AutoVolfer gekocht! Vriendelijk en servicegericht.

mooie Volvo gekocht

echt een fijne auto gekocht de aflevering was ook keurig

Brink 3

7731 TD Ommen