Transparant

Denkt mee en is transparant in wat ze doen.

Uitstekende service

Correcte en vakkundige behandeling

goede service

bellen als er onvoorziene kosten aan komen en gaan niet over de offerte heen. er onder komt wel voor.

Goede ervaring

Goeie ervaring. Top bedrijf

Uitstekende service

Voor het eerst hier bij APK Kampen een auto gekocht. Zeer tevreden over de communicatie en service. Vriendelijk personeel in een ontspannen sfeer.

heel blij mee!

Vriendelijk en adequaat!

Uitstekend en vriendelijk personeel

Goede service en komt alle afspraken na!

Na vorig jaar 1e aankoop en na top service vandaag opnieuw auto gekocht

Het gesprek met Patrick verliep prima, waardoor wij besloten hebben onze voertuigen te verkopen en twee andere voertuigen te kopen bij APK Kampen. De voertuigen zijn afgeleverd en rijden prima. Aandachtspuntje, het uitzuigen voor aflevering.

Aardig personeel, goed geholpen.

Efficiënt

We hoeven maar te bellen en ze staan voor je klaar

Altijd vriendelijk en houden me goed op de hoogte

Meerdere auto's gelocht. Altijd goed geholpen en bij een probleem wordt er altijd een goede oplossing geboden.

Goede service en heldere communicatie

Prettige service en goed overleg over de te vervangen onderdelen.

Ik ben altijd dik tevreden.

Bij APK zijn ze vriendelijk, meedenkend en er is altijd goede en duidelijke communicatie.

prima service.

Je wordt gebeld als er wat vervangen moet worden en geven prima informatie.

tevreden!

tevreden.

Klantvriendelijk en service gericht

Zeer vriendelijk geholpen, en sevice gericht, netjes kunnen wachten onder het genot van een kop koffie, daarna nog kundig advies gekregen en wat ook is en niet onbelangrijk in deze tijd DE PRIJS.

Hoogstaande service

Zoals altijd is de service super.

Snel geholpen

Omdat ik midden in een verhuizing zit hebben ze me snel weer op weg geholpen. Heel fijn.

Top service

Je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen.

Snel geholpen

Goede communicatie en vriendelijkheid

Aanrader voor iedereen, voor ieder wat wils

Duidelijke communicatie en snelle service

Zit al een paar jaar bij deze garage. Ze geven altijd duidelijk aan wanneer ze verwachten dat de auto klaar is en wat de kosten worden. Bijna altijd leveren ze de auto sneller op en met lagere kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en haal je met een goed gevoel je auto op!

Altijd goede service

Altijd op tijd geholpen , goede service

Ambachtsstraat 21

8263 AJ Kampen