Accuraat in het helpen van een cliënt..Zelfs koffie wordt er aangeboden terwijl je wacht. Daarna mag je de auto weer meenemen.

Eerlijk en open

Duidelojk, goede communicatie, als persoon behandeld

Top garage

Goede uitstraling Goed personeel klantvriendelijk Meedenkt Niet duur

Sjapo

Heel correct behandeld

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Mijn ervaring geeft alle reden tot vertrouwen in Apk kampen

Zeer vriendelijk te woord gestaan, professioneel en menselijk geholpen. Zeer fijn om bij Apk kampen een klant te zijn.

Prima bedrijf en medewerkers

Ze denken mee en hebben het beste met je voor. Bellen eventueel na mochten er zaken niet kloppen of drijgen mis te gaan.

Top garage en zeer goede service

Ik ben al jaren klant en ben altijd keurig geholpen en als er wat is denken ze met je mee en wordt het opgelost. Echt een garage waar service hoog in het vaandel staat.

Weer heel goed geholpen

Fijn om een vertrouwd adres te hebben voor je auto. Heel tevreden!

Klantvriendelijk

Snelle service

Snelle service!

Voor eerste keer geweest en goed bevallen.

Voor eerste keer geweest en goed bevallen.

Oké,

Prima service en goede informatie.

Onderhoud aan auto is correct en netjes uitgevoerd

Ik ben ontzettend goed geholpen bij APK Kampen. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom, wat een gastvrijheid! Het personeel is vriendelijk, deskundig en neemt echt de tijd voor je. Alles werd duidelijk uitgelegd en niets was teveel gevraagd. Veel lof voor het hele team, een top ervaring!

Uitstekend advies!

De medewerkers van APK Kampen denken zeer goed mee in het vinden van oplossingen. Alle werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd! Net bedrijf met zeer goede service!

Klantvriendelijk en goede service

Goed overleg, goede prijs verhouding. Prima service

Top garage

Super service

No nonsense en goede communicatie

Netjes gebeld met kosten, fijn bedrijf kom er zeker weer.

Was weer top geregeld

snel en goed. Fijne garage

Fijne garage

Vriendelijke bedienig

Goed geholpen

Na pech met mijn auto bij dit bedrijf terecht gekomen. Super geholpen en kom zeker terug!!!!

Top service

Weer mooi snel geregeld en duidelijk van te voren de kosten en reparaties aangegeven

goed en betrouwbaar.

mijn auto goed gekeurd en gerepareerd. fatsoenlijke prijs. Ik vertrouw apk kampen. Ik kom hier al jaren voor de Apk

Remlekkage snel opgelost!

Goede service, vriendelijke behandeling en remlekkage snel verholpen!

Vriendelijk & behulpzaam

Vriendelijke medewerkers, die je netjes op de hoogte houden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Snelle service, de auto dezelfde dag weer terug.

Ambachtsstraat 21

8263 AJ Kampen