Vriendelijk, goed en betrouwbaar

Altijd goede service en uitleg en komen afspraken na.

super bedrijf

apk beurt gehad afspraak en afwikkeling goed verlopen en aardige mensen

Prima service en snel een afspraak

Snelle service en goed advies gekregen. Vriendelijke ontvangst.

Top bedrijf

Meer dan een garage

Uitstekende service. Klantverwachting overtroffen met warme ontvangst, vervangend vervoer, snelheid van herstel endeskundigheid in een prachtig pand met medewerkers die altijd bereid zijn mee te denken of te helpen.

Zoals het hoort…

Transparant, duidelijk, kwaliteit, net iets meer voor je geld. Nav grote beurt.

Als klant heel goed behandeld. Mijn auto werd opgehaald en voorzien van beurt en APK weer netjes afgeleverd. 100% tevreden.

Goede communicatie en vriendelijk personeel!

Ik kwam mijn auto voor de apk brengen. Ze ontvingen me vriendelijk en einde van de dag kon ik mijn wagentje weer ophalen. Ze hebben netjes uitgelegd wat er is gedaan en de werkmanuren! Super tevreden, kom er zeker weer!

Goede service, vriendelijk geholpen

Ben er nu voor de tweede keer geweest en voel me altijd gehoord en begrepen. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen: wat er aan de hand is en hoe ze het willen oplossen. Een auto laten repareren is natuurlijk niet goedkoop, maar ik heb het gevoel dat ze eerlijke prijzen hanteren. Zeer tevreden over de service!

Kortweg goed.

Ford C-Max bouwjaar 2006 startte niet, ratelend geluid. APK gebeld en overlegd. Advies bel eerst de ANWB. Die kwam aan huis en deed een accu test. Resultaat: vervang accu. Met hulp van externe accu motor weer gestart. Onmiddellijk naar APK gereden met de bedoeling een nieuwe accu te laten installeren, Precies voor de oprit van de garage viel de motor uit en ook alle instrumentaria. Snel onderzoek leerde dat de dynamo de geest had gegeven en de accu volledig leeg. Vervangende auto(huur) werd geregeld en bijna en week later kon ik de auto(met een nieuwe dynamo en aandrijfriem) ophalen. Korting gekregen op de huurauto omdat er door vakanties sprake was van onderbezetting van monteurs.

Betrouwbare garage

Fijne betrouwbare garage met vriendelijk personeel en goede service!

super bedrijf

denken mee, en APK met kleine beurt + nog iets onderhoud aan de auto in overleg.

Zeer goede service kwaliteit en prijs! Top

Zeer goed geholpen! Kwaliteit en service top!

Goed werk geleverd

Deze reparatie duurde wel wat lang, maar ik ben blij met het resultaat

Weer prima geholpen

Altijd netjes werk

De beste service

Ik kom al jarenlang bij deze garage en hij geeft de beste service! Zowel op technisch gebied als op persoonlijk gebied.

Fijne service.

Goede ommunicatie en goed werk afgeleverd.

Vriendelijk en snelle service

Vriendelijk en snelle service

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Snelle service. Uitstekend.

Snelle oliewissel

Snelle oliewissel maar wel een beetje aan de dure kant.

Excellent!

Mijn auto gaat daarheen voor APK en reparatie. Vakmensen. Betrouwbaar en goeie service.

Snel een afspraak en perfecte service

Een onderdeel van mijn auto moest opgestuurd worden. De leen-auto’s waren niet beschikbaar; ik heb Gratis een huurauto meegekregen voor 1 week! Mijn eigen auto werd ik goed over op de hoogte gehouden en perfect weer afgeleverd. Zeer goede garage en fijne communicatie.

Overtreffen de verwachting

Deskundig, betrouwbaar. Je voelt je echt gezien als klant

Uitstekend!!!

Zeer tevreeden.Absolute vrindelijkheid,met goede monteurs!!

Ambachtsstraat 21

8263 AJ Kampen