Vakbekwaam en betrouwbaar!

Een paar jaar geleden kwam ik zo maar binnen vallen met een rammeltje in de auto. Een andere garage had geen tijd, maar bij APK maakten ze meteen even tijd vrij om er naar te kijken. Sindsdien kom ik voor de APK keuring en het onderhoud en dat bevalt mij uitstekend. Bij deze keuring werd ik gebeld omtrent de kosten, die waren wat hoger i.v.m. iets met het remsysteem rechtsachter. De volgende morgen werd ik gebeld dat het bleek dat er een storing zat in de testbank. Vervolgens werden mij de kosten doorgegeven die aanzienlijk lager uitvielen. Dat wekt vertrouwen en wordt door mij graag doorverteld.

Fijne garage

Al vaker daar geweest Gewoon goed en snel

Goeie communicatie en er word gedaan wat er gevraagd word! Wij zijn heel tevreden over de mannen van apk kampen.

weer een snelle reparatie!

zoals iedere keer een fijne manier om bij APK Kampen te komen met een vraag, dit keer over een rammelend geluid. Die vraag werd meteen door Max beantwoord, het is de stabilisatorstang na enkele meters gereden te hebben. Afspraak direct gemaakt en de auto is weer klaar om mee te rijden. Snelle en adequate service, zoals altijd met het zeer prettige contact met zowel Max als met het niet te overtreffen visitekaartje van de garage, Chris.

Topservice

Snel het probleem verholpen aan mijn auto en top contact in de tussentijd

Alles werd uitgevoerd volgens de gemaakte afspraak

Apk uitgevoerd, gebeld ben op de hoogte gebracht welke kosten waren om de kleine beurt uit te voeren, dat is vervolgens afspraak gedaan. Zeer tevreden over de klant vriendelijkheid

Fijne garage met goeie service

Altijd vriendelijk en oplossing gericht

altijd vriendelijke en bereid om je te helpen

Vriendelijk en behulpzaam in het helpen van wat dan ook.

Snelle en goede APK

Auto meteen door APK. Wel advies dat de accu slecht was. Wat klopte want auto had start problemen. Dus nieuwe accu en ook snel klaar. Goede service!

Netjes goed en duidelijk

Alles volgens afspraak verlopen , goed geïnformeerd. De leenfietsen verdienen wel wat aandacht .

geweldig!

onze auto is voor de keuring geweest, geen onnodige kosten. De stoelen en vloer waren met plastic afgedekt ,keurig gewerkt!!

goed geholpen

toppers

Klantvriendelijk en deskundig

We zijn weer goed geholpen door de firma, zoals gewoonlijk en ook verwacht mag worden.

Top werk

Vriendelijke mensen. Word goed overlegd. 1 woord top!

Eerlijk en oprecht

Vertrouwd adres

Prima en eerlijk

topzaak

eerste beurt na na aankoop occasion. telefonisch een afspraak gemaakt , deze werd keurig netjes via de mail ter controle gestuurd. s'morgens mijn auto gebracht en eind van de middag klaar! mannen van APK Kampen jullie zijn toppers

Goed geholpen

Meteen heel goed geholpen en erig vriendelijk

Geweldig.

Super snel geholpen. Fijne mensen.

Snel, betrouwbaar en klant vriendelijk

Al jaren laat ik op afspraak mijn grote VW Transporter APK keuren. Men werkt stipt optijd zodat ik niet lang hoeft te wachten. Monteurs zijn vakkundig opgeleid en klantvriendelijk.

Ik ben tevreden met het resultaat.

Het is de tweede keer dat ik hier geweest ben. En ben tevreden met hoe het gegaan is.

Fantastic service, friendly staff

Fantastic service, friendly staff.

Snelle en correcte service

Klantvriendelijk, snel en correcte behandeling

Fijn bedrijf en prima medewerkers

Prima geholpen

Klantvriendelijk bedrijf.

Alles keurig volgens afspraak opgelost. Heldere communicatie!

Ambachtsstraat 21

8263 AJ Kampen