Voor herhaling vatbaar!
Nvt
De haven is proper, de boxen zijn ruim en voorzien van stroom en water. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Als ik dan een klein puntje kritiek mag geven is het de waterdruk in de douche, maar eigenlijk vind ik dat geen probleem, ben lekker in de camper gaan douchen!
Sehr schöne Lage, tolle Leute kennengelernt!
Wij komen nog eens graag terug. Fijne accommodaties rondom de jachthaven. Alles was goed geregeld betreft toekomen en vertrekken.
Ein wirklich wunderschöner Platz, wir hätten 5 Sterne vergeben. Über das Sanitärgebäude können wir nichts sagen, aber die Chemietoilette war verdreckt und mit Sicherheit seit einiger Zeit nicht mehr geputz worden. Das war sehr unschön und passt nicht zum Ambiente des Hafens. Anmerkung: Abreise bis 11 Uhr ist zu früh, eine Regelung die einen Verbleib gegen Gebühr bis 17 Uhr erlaubtwäre schön.
Zijn al meerdere keren hier geweest dus dat zegt voldoende. Mooie verzorgde camperplaats met voldoende voorzieningen.
Wij komen hier al van in 2016. Het is alleen maar beter geworden. Alles is goed in orde en mooie en nette sanitaire blok. Restaurants in onmiddellijke omgeving op wandelafstand. Deze keer hadden we een probleem op het dak van onze camper en we werden uitstekend geholpen door de mensen van het havenkantoor.
Gut, Wege etwas lang, Diesel auf jeden Fall mit 2,— € den Liter um mind. 25 ./. zu teuer, dies ist Abzocke.
Het inchecken met de QR code ging niet. Via de website fluitje van een cent. Leuk boten om je heen te hebben weer eens wat anders. Sanitair werd grondig geboeid. Kortom top!
Goed georganiseerd Zeer netjes, zowel staanplaatsen als sanitair !
Alles goed geregeld en keurige camperplaats . Enig minpunt is de slechte wifi verbinding .
Mooie ervaring
Top Camperplaats in een prachtige omgeving!
Fijne omgeving, Mooie camperplek, Goed sanitair....al met al een plek waar wij vaker komen!!
Keurig verzorgde camperplaats. Vr gr.
Wij komen met enige regelmaat in deze haven. Altijd zeer gastvrij en behulpzaam. Voldoende en afwisselende horeca. Het enige jammere is dat er geen supermarkt meer is.
Mooie camperplaats en genoeg ruimte en mooie sanitair. Leuk restaurant boeien heel vriendelijk personeel
Ruhiger Platz .kann man nur weiterempfehlen
Zeer nette plaatsen
Mooie plekken en fijn sanitair. Een van onze favoriete plekken om te staan als we voor het werk in de buurt moeten zijn.
Mooie Camperplaats met goede ruime plots Mooi plekje aan het water . Alleen jammer dat het toilet niet echt schoon was Aardige havenmeester Zeker de moeite waard om nog een keer terug toekomen .
Schone camper plek ,ziet erg netjes uit schone sanitair gebouw . Enig min punt wat ik kon vinden is bij sanitair gebouw de verlichting ivm code in tikken ,maar komen zeker keer terug .
Kom hier graag. Je staat hier tussen 2 jachthavens in. Heerlijk als je van boten houdt. Je kan hier fijn wandelen of fietsen. 's Nachts is het rustig en het sanitair gebouw is dichtbij en schoon. Restaurant Boeien, gelijk aan de haven, is een aanrader!
20 Nieuwe Jachthaven
Drimmelen 4924BA