Laden reviews...
98 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service. Verpakkingen zijn doorgaans goed en de producten komen overeen met de beschrijving. Sommige reviews noemen af en toe levertijd- of voorraadproblemen, maar deze worden snel opgelost. De algehele ervaring is positief en leidt tot herhaalaankopen.
Ondanks de weersomstandigheden toch binnen 24 uur geleverd.
13 January 2026
Jack
Stramproy
mijn bestelling kwam niet aan en het bedrijf heeft ons keurig
12 January 2026
lisa
haarlem
Er was enige vertraging met verzenden maar er is een goede service en communicatie dus top ik ben blij dankjewel en tot de volgende keer
12 January 2026
marco
velserbroek
Heel fijn dat mensen hun ervaringen opschrijven heb er zelf veel aangehad. We wisten niet precies welke we nodig hadden voor onze zibro maar dankzij de reviews zijn we er uit gekomen en een filmpje die iemand had gedeeld Meteen maar 2 kousen besteld. We hadden net voor nieuwjaar besteld, maar toch nog super snel ontvangen, zeer netjes verpakt. We hebben nu het artikel nummer opgeschreven dus volgende keer in 1 keer goed.
9 January 2026
Michel
Amsterdam
Je wordt goed geinformeerd wanneer een artikel niet op voorraad is. breekbaar artikel wordt goed verpakt. en is goed aangekomen.
7 January 2026
Robbert
Capelle aan den IJssel
Prima product, vlotte gratis levering met eigen dienst.
16 December 2025
G.
Dronrijp
12 December 2025
Han
Deurningen
Kocht dit vroeger bij de gamma maar het is daar niet in t assortiment meer dus online gezocht en kwam hier terecht en het is precies wat ik zocht. Thnx
8 December 2025
Samira
Amsterdam
Snelle levering, bestelde materialen van uitstekende kwaliteit.
7 December 2025
verzenden kan beter
24 November 2025
A
Koudum
order keurig afgehandeld en prima telefonische service
20 November 2025
Victor
Noordwijkerhout
Wat hier als titel staat zegt genoeg.
11 November 2025
Ok
31 October 2025
Bert
Apeldoorn
De aankoop is snel gebeurt. De opvolging van bij de bestelling tot levering is perfect verlopen. Een dikke merci. Groetjes
31 October 2025
Gilbert
Kortrijk
Ik ben zeer tevreden met de zakelijke beugels super goed . Ik ga nog een bestelling doen .
29 October 2025
Chirly
Landgraaf
Laatst wat conische ringen besteld in een bepaalde maat, waarvan er 1 in een andere maat was geleverd. Foutje natuurlijk en dat kan altijd gebeuren. Na een mailtje de volgende dag een envelop in de bus met de juiste ring en een welgemeend excuses briefje erbij! Kijk, dat noem ik top!
28 October 2025
Joep
Melderslo
24 October 2025
Douwe
Sint Annaparochie
Makkelijk side om te bestellen. Ruime keuze .
17 October 2025
Jeroen
Vinkeveen
Besteld en geleverd volgens afspraak
29 September 2025
Jans
Musselkanaal
Ontvangen wat er besteld is. Snelle verzending
21 September 2025
Ron