Ik koop graag online bij een winkel in de buurt maar de site moet beter
Beste Jetze, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij zijn continu bezig met aanpassingen en verbeteringen aan de website. We hopen dan ook dat je ervaring op onze website in de toekomst zal verbeteren.
Producten de volgende dag in huis, helemaal goed.
Heb er 1 keer besteld en dat ging goed goed bedrijf
Ik heb slechts een simpele drevel besteld, maar Prima product, snel geleverd, prima prijs.
Goede winkel , goed personeel
Beugels voor speedcomfort besteld goede prijs en super snel in huis
Snelle reactie handelt snel
Bestellen en de volgende dag ophalen ging deze keer niet, maar ik werd gebeld hierover. Goed hoor! Wel heb ik wel eens wat moeite om iets te vinden op de site, maar in de winkel heb ik dat ook;)
gevonden, besteld en snel in huis
Van bestellen tot leveren uitstekend
Een bestelling van een boorkop die achteraf verkeerd geleverd was en na ontvangst direct telefonisch contact opgenomen, ik werd direct geholpen door de heer Plat zelf. Uiteindelijk was de bestelde boorkop niet meer leverbaar. De geleverde boorkop direct teruggestuurd en de volgende dag is direct het geld + verzendkosten naar mij overgemaakt.
Overzichtelijke website ,snelle verwerking en levering
goede snelle levering, helemaal naar verwachting, johan
Materiaal snel geleverd. Wel jammer dat twee plaatjes van ongeveer 6 cm lang bij 2 cm breed in een doosje wordt geleverd wat niet door de brievenbus kan. Had makkelijk in een envelop gekund, had mij ongeveer 3 euro verzendkosten bespaard.
Supersnelle levering en ruime sortering! Kortom ze doen wat ze beloven.
Als ik weer zo iets nodig heb, kom ik wel weer terug bij jullie.
Baggerbeugel net, werd zeer snel geleverd en is van prima kwaliteit. zeer tevreden
Binnen een dag geleverd.
Artikelen volgens plan geleverd. Verzoek om aanpassing van levering in 2 delen probleemloos opgepakt en uitgevoerd.
Kan niet beter
Snelle levering top dank
In eerste instantie 1 stuk ontvangen in plaats van 3 stuks. Maar na melding gelijk de volgende dag opgelost.
Makkelijk bereikbaar via telefoon en snelle levering.
Zie boven
Van Harenstraat 20