prima geregeld

ondanks slechts een kleine bestelling toch snel geleverd.

alles naar wens verlopen

Snel geleverd

Gee. Bijzonderheden

Levering ging vlot maar per abuis het verkeerde product besteld.

. Bij nader inzien en na telefonisch overleg besloten de bestelling te annuleren en afgesproken dat het factuurbedrag wordt teruggestort. Een heel correcte afhandeling!

Goed bereikbaar, correct te woord gestaan

Jammer dat het product niet op voorraad was bij de leverancier, maar evengoed het product netjes gehad. Alleen de vervoerder had denk ik zin in een vrije dag tussen hemelvaart en weekend in. Volgens track en trace zou het afgelopen vrijdag komen, maar dat was niet het geval.

een nadeel het hat gewoon perpost gekunnen jammer van het geld

anders was het meer score

Fijne webshop en goede service

Zeldzaam artikel toch gevonden, redelijke levertijd

Voor onze deurbel de ouderwetse gloeilmapjes gezocht, uiteindelijk gevonden bij Platstore! Niet goedkoop, maar wel zelfdzaam en redelijk snel (dagen) geleverd.

Snelle service

Goed en snel geleverd

Goed verpakt en een snelle levering

Super goed.

Zeer blij mee, dat er überhaupt nog een bedrijf is die onderdelen verkoopt, voor een luchtblaaspistool. Snelle levering, en geen overbodige grote verpakking, voor één kein Onderdeel.

Snelle service, efficiënte toelevering via postpakket!

Snelle service, efficiënte toelevering via postpakket!

Prima,

Netjes bezorgd.

Keurig geïnformeerd en geleverd

Wat later geleverd maar netjes geïnformeerd hierover

Zeer vriendelijke mensen

Goede service en vriendelijke mensen in dit bedrijf.

Supergoede service

Goede ervaring. Het bedrijf kun je gewoon bellen en ze denken met je mee. Kom daar nog maar eens om bij een webwinkel. Top!

perfect

Alles perfect gegaan met mijn bestelling.

n.v.t.

Aanrader

Op zoek naar klein-verpakking Hpl- schroeven eindelijk gevonden; diverse lengtematen en per stuk leverbaar. Verhoudingsgewijs zijn dan de verzendkosten duur, maar het wordt degelijk verpakt geleverd, dus minder kans op zoekraken.

Super snelle levering

Omdat ik binnen het postcode gebied woon voor de eigen bezorgdienst, wordt de bestelling gratis bij je thuisbezorgd door Platstore zelf. Super service.

Prima verzorgd

Bestelling prima verzorgd

Snelle levering

Geweldig, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede website, snelle aflevering. Kom hier zeker nog terug.

Groot assortiment, snel geleverd.

Groot assortiment, snel geleverd.

Van Harenstraat 20

9076 BW St Annaparochie