Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde ervaringen tonen een partner met sterke bouw- en veiligheidskennis. Het advies is praktisch en leerzaam. Er is ruimte voor verbetering in snelheid en opvolging, aangezien sommige zaken langer blijven liggen. Over het geheel genomen bevestigen de reacties de deskundigheid en het oplossingsvermogen van Aboma.
Ondanks lidmaatschap is er weinig tot geen contact geweest met Aboma de laatste jaren, behoudens via mail. Kunt Aboma niet per uur inschakelen, alleen per dagdeel (halve- of hele dag). Dit weerhoud soms om Aboma in te schakelen. Prijstechnisch zit Aboma aan de hoge kant. Recent bijvoorbeeld offerte opgevraagd voor herzien van onze RI&E. Uiteindelijk onze Arbodienst hiervoor opdracht gegeven, was stukken voordeliger.
6 July 2026
Jeroen
Nieuwerbrug
boer bouw bv
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen.
Jammer om te horen dat er de afgelopen jaren weinig persoonlijk contact is geweest en dat de mogelijkheden om ondersteuning in te schakelen, niet altijd goed aansluiten bij jullie behoeften. We zullen dit en de feedback m.b.t. de prijsstelling voor de herziening van de RI&E delen met Aboma.
We waarderen het dat je de deskundigheid positief beoordeelt en dat je Aboma nog steeds aanbeveelt.
Wij werken met Aboma samen als certificeerder en voor beoordelingen van onze bouwplaatsinrichtingen en advies.
2 July 2026
Danny
Heteren
Kuijpers Bouw Heteren
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaringen met Aboma. Fijn om te horen dat je Aboma ziet als een deskundige partner. We waarderen het dat je de samenwerking aanbeveelt.
Tegelijkertijd zien we dat er volgens jou nog ruimte is voor verbetering op het gebied van klantvriendelijkheid, service en de prijs-kwaliteitverhouding. Juist dit soort feedback is waardevol, omdat het helpt om de dienstverlening verder te verbeteren.
Heb je aanvullende tips of suggesties? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.
We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jouw feedback op de juiste plek terechtkomt.
Het is mij niet helemaal duidelijk welke ervaring met Aboma de enquete betreft. Ben in mijn beoordeling uitgegaan van onze VCA** audit door Aboma Certificering. Verder afgelopen jaar weinig tot geen contact gehad met Aboma.
20 October 2025
Jeroen
Nieuwerbrug
boer bouw bv
Denken goed en praktisch mee. Soms zijn er onderdelen die heel lang blijven liggen en waar we zelf maar moeilijk raad mee weten. Zou fijn zijn als dit ook eerder wordt opgelost.
20 October 2025
Pieter-Jan
Amersfooet
Heilijgers
Allard Schonewille van Aboma weet waar hij het over heeft. Hij heeft voor ons flitsbezoeken uitgevoerd. Zijn bevindingen heeft hij gedeeld tijdens ons uitvoerdersoverleg. Het was zeer leerzaam en hij weet de medewerker op een juiste manier aan te spreken
16 October 2025
Margret
Hoogeveen
HuneBouw
Aboma kent de bouw en is in staat veiligheidsvraagstukken op basis van decennia aan ervaringen op praktische wijze te koppelen aan een advies passend bij de kennis en expertise van de vraagsteller.
15 October 2025
Ronald
Utrecht
DuraVermeer
Zie boven
15 October 2025
Bert
Bloemendal Bouw
Maak over het algemeen weinig gebruik van Aboma, gezien wij voor de dagelijkse gang van zaken gebruik maken van een externe HvK-er (voorheen medewerker van Aboma)
12 November 2024
Jeroen Capelle
NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
boer bouw bv
Bouwend Nederland is een overkoepeld orgaan. Ook bouw en constructieve veiligheid vallen hier onder. Aboma is een partner die hier kennis heeft en een toegevoegde waarde is voor Bouwend Nederland. Deze samenwerking kan zowel voor de kleine als de grote bedrijven de veiligheid verbeteren. Zie ook kansen om hier kennis te delen en elkaar op dit gebeid niet te concurreren maar te helpen. Het gaat op dit vlak over mensen. Naar mijn idee moeten we die op nummer 1 zetten omdat we ze keihard nodig hebben en dit niet in geld is uit te drukken.
28 October 2024
Martin
Hardinxveld-Giessendam
Gebroeders Blokland
Ter voorbereiding aan de audit hadden we graag meer contact gehad. Auditer is een schappelijke en professionele man welke de kneepjes van het vak kent.
Richard
Zelhem
Van Campen Bouwgroep
Het is fijn om met collega’s te brainstormen die de taal van de bouwvakker spreken en daarmee ook praktisch kunnen denken. Ik heb er graag mee van doen.
Gerard
Eindhoven
Hurks B.V.
Prettige samenwerking, professioneel en klantgericht
Marc
Nieuwegein
Quint & van Ginkel
Goed, al jaren
Bert Boeijink
Bloemendal Bouw BV
Goed en betrouwbaar bedrijf met deskundige medewerkers
Brenda
Gemert
Bouwbedrijf Hendriks Gemert
Ik kan alleen oordelen over de mensen waar ik contact mee heb maar deze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Je kan er altijd terecht voor vragen en denken mee over bepaalde situaties. ze spreken mensen op de werkvloer aan mochten zij een onveilige handeling zien en doen dit dan met respect voor een ieder. Abomafoon is een belangrijke informatiebron voor wat betreft veiligheid.
Gerard
Eindhoven
Hurks B.V.
Mike
Roosendaal
BVR Groep
Aboma is een begrip in de bouw.
Jos Schuijlenburg
Uithoorn
UBA
Voor ons informatief
S.C.M. Min
Castricum
FRAB Aannemingsbedrijf BV
2 partijen die beiden naam en invloed hebben in de bouw bundelen hun kennis en kracht. Dit is zeker in deze tijd waarin kennis verdwijnt en juist ervaringen gedeeld moeten worden een positieve wending.
Martin
Hardinxveld-Giessendam
Praktisch, oplossingsgericht, duidelijk en klantgericht
Wim
Volendam
HSB
Betrokken en denken goed met je mee.
Pieter-Jan Roest
Amersfooet
Heilijgers
Nawid Rahimi kan heel duidelijk uitleggen over de SCL.
Danny Meerwijk-Sterrenburg
heteren
Kuijpers Bouw Heteren
Weinig contact met Aboma de laatste paar jaar, tenzij zelf contact opgenomen vanwege een vraag o.i.d. Voor dagelijkse gang van zaken hebben wij contact met Koos van der Togt (oud medewerker van Aboma).
Jeroen Capelle
NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
boer bouw bv
Tijd geleden dat we contact hebben gehad. Misschien goed dat we keer overleggen om Veiligheidsplan op laatste stand te krijgen/up to date
rob ten Heggeler
Hengevelde
Bouwbedrijf gebr. ten Heggeler BV
Goed advies
Bert
Bloemendal Bouw bv
Aboma maakt zich al 60 jaar sterk voor het verhogen van de kwaliteit en veiligheid in de bouw en infra door middel van het uitvoeren van keuringen en het aanbieden van opleidingen.
Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer