Vriendelijk vakkundig meedenkend erg tevreden

Vriendelijk vakkundig meedenkend erg tevreden

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Dit is een zeer mooie betrouwbare vakgarage.

Alles klopt gewoon ontvangst, verkoop, service etc.

Prima ervaring, betrouwbaar bedrijf

Prima garage met uitstekende service. Niets op aan te merken! Met een goed gevoel een auto gekocht. Kennis, vriendelijkheid en eerlijkheid. Echt een aanrader!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Autowereld

Zeer prettig...

Beleefd personeel/verkopers...staan je goed te woord en een luisterend oor

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

Goed, duidelijke communicatie en vriendelijk

Vriendelijk, deskundig en een goede service!!!

Prima service!

Niets om op aan te merken.

Wagemans is een top-firma

Ik heb tot nu toe twee reparaties laten doen. Beide keren is mij duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was, wat gerepareerd moest worden en vooral wat het ging kosten. Mijn ervering hierbij is dat Wagemans zich stipt aan de afspraken houdt. Dat geeft je als klant een gerust gevoel als je binnenstapt.

Supper

Bij wagemans krijg je goede service je hoeft maar te bellen en ze staan alemaal voor je klaar als er iets is word het geregld ik heb geen slechte punten

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Super tevreden !

Wij zijn alleen maar positief over dit bedrijf ! Over de : De aankoop De vriendelijke en kundige verkoper Het mooie verzorgde wagenpark De nette verzorgde werkplaats De aflevering van onze gekochte auto en het nakomen van gemaakte afspraken. Wij zijn dik tevreden en vinden Wagemans auto's een aanrader voor mensen die op een vertrouwd adres een auto willen kopen ! Met vriendelijke groet familie Mols

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

Ben heel vriendelijk en professioneel geholpen en reed met een fijn gevoel weg

Goed geregeld volgens afspraak.

Mijn vertrouwen is groot in dit bedrijf met bekwame medewerkers.

heel vriendelijk

fijne eerlijke behandeling

Goede serviceverlening , kwaliteitsbedrijf

Goede serviceverlening, de verkoop was niet alleen gericht op het verkopen, maar ook op de serviceverlening. Verkoopt kwaliteitsproducten.

Service is top

gehele aankoop tot in de puntjes positief afgehandeld.

Heel goed

Goed en een eerlijk bedrijf.

Prettig verrast door de hoge kwaliteit van de aangeboden auto's en de open manier van communiceren.

Vanaf 't moment dat we het terrein van Autoservice Wagemans betraden, waren we gelijk onder de indruk van het aanwezige aanbod auto's. Voor de auto waar we in geïnteresseerd waren, bleek 't mogelijk om een proefrit te maken na 18.00 uur. Na deze uitvoerige proefrit van ca. 1,5 uur een prettig, open, no-nonsense gesprek gevoerd en besloten tot aankoop van de auto over te gaan.

Gewoon prima!

Prima bedrijf waar klant vriendelijkheid voorop staat.

Erg fijne service, heel vriendelijk personeel

Hele fijne service en heel vriendelijk personeel. Je wordt fijn geholpen en nemen de tijd voor je. Komen gemaakte afspraken na.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Kundig, zeer klant gericht!

Zeer vakbekwame monteurs en vriendelijk personeel!

Nette zaak, goede service en transparant handelen

Sinds 3 weken in het bezit van een focus ST, gekocht bij autoservice Wagenans. Het personeel is vriendelijk en denkt met je mee. Verkoper Rick heeft fijn mee gedacht met de dingen die ontbraken, niet duidelijk waren of nog geregeld moesten worden. De auto was bij ophalen knap opgeleverd en alle aandachtspunten waren onder handen genomen. Heb erg veel plezier van de auto :). Verder is het een mooie zaak, leuk auto-aanbod en een kijkje nemen in de nette garage is ook geen probleem. Ga zo door met deze manier van zaken doen!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Top service

Goed, Eerlijk en Helder.

Snel tot een goede deal

Afspraak is geleverd conform vooraf telefonisch was afgesproken

Top service

Erg vriendelijke service aan zowel de telefoon als de balie. Auto werd kritisch bekeken en weer netjes afgeleverd.

Top service en goede kwaliteit!

Ik ben erg goed geholpen door de heren van ASW. Vanaf het eerste contact via de mail alle mogelijkheden besproken en omdat ik niet in de buurt woon moest het van tevoren goed geregeld zijn. En dat was het! De auto was in exact de staat zoals ze me hadden beloofd en alles was tot in de puntjes verzorgd. Hele aardige mensen die weten wat service betekend.

Op tijd

Lekker binnen ingeschatte tijd klaar, tussendoor mogen werken in de kantine en als afsluiting leuk gekletst met de monteur. Er hangt een fijne ontspannen sfeer in de garage. Ik schrik wel altijd van het bedrag wat ik moet betalen, maar dat ligt niet aan jullie.

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!