Vriendelijk vakkundig meedenkend erg tevreden
Hallo Marc, Super om te horen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Alles klopt gewoon ontvangst, verkoop, service etc.
Hallo Ron, Hartelijk bedankt voor je recensie! Geniet van de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prima garage met uitstekende service. Niets op aan te merken! Met een goed gevoel een auto gekocht. Kennis, vriendelijkheid en eerlijkheid. Echt een aanrader!
Hallo Mario, Hartelijk bedankt voor je recensie! Tot maandag! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Beleefd personeel/verkopers...staan je goed te woord en een luisterend oor
Hallo Jack, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Vriendelijk, deskundig en een goede service!!!
Hallo Dennis, Leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Niets om op aan te merken.
Hallo Thei, Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Ik heb tot nu toe twee reparaties laten doen. Beide keren is mij duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was, wat gerepareerd moest worden en vooral wat het ging kosten. Mijn ervering hierbij is dat Wagemans zich stipt aan de afspraken houdt. Dat geeft je als klant een gerust gevoel als je binnenstapt.
Hallo Philip, Dat horen we graag! Afspraak is afspraak zullen we maar zeggen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Bij wagemans krijg je goede service je hoeft maar te bellen en ze staan alemaal voor je klaar als er iets is word het geregld ik heb geen slechte punten
Hallo Sven, Bedankt voor je recensie! Uiteraard is de service waar het om gaat! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Wij zijn alleen maar positief over dit bedrijf ! Over de : De aankoop De vriendelijke en kundige verkoper Het mooie verzorgde wagenpark De nette verzorgde werkplaats De aflevering van onze gekochte auto en het nakomen van gemaakte afspraken. Wij zijn dik tevreden en vinden Wagemans auto's een aanrader voor mensen die op een vertrouwd adres een auto willen kopen ! Met vriendelijke groet familie Mols
Beste heer en mevrouw Mols, Hartelijk bedankt voor deze recensie! We waarderen het enorm! Veel plezier met uw schitterende Toyota! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Ben heel vriendelijk en professioneel geholpen en reed met een fijn gevoel weg
Hallo Stephan, Helemaal top! Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn vertrouwen is groot in dit bedrijf met bekwame medewerkers.
Hallo Piet, Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen. Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
fijne eerlijke behandeling
Hallo Jan, Bedankt voor je recensie! Eerlijkheid duurt het langst hebben ze ons geleerd! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Goede serviceverlening, de verkoop was niet alleen gericht op het verkopen, maar ook op de serviceverlening. Verkoopt kwaliteitsproducten.
Hallo Math, Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! Helemaal super om te horen. Veel plezier met de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
gehele aankoop tot in de puntjes positief afgehandeld.
Hallo Ed, Hartelijk bedankt voor je recensie! Een 10 is een kroon op ons werk! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Goed en een eerlijk bedrijf.
Beste heer Akkermans, Hartelijk bedankt voor uw recensie! Veel plezier met de strakke nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Vanaf 't moment dat we het terrein van Autoservice Wagemans betraden, waren we gelijk onder de indruk van het aanwezige aanbod auto's. Voor de auto waar we in geïnteresseerd waren, bleek 't mogelijk om een proefrit te maken na 18.00 uur. Na deze uitvoerige proefrit van ca. 1,5 uur een prettig, open, no-nonsense gesprek gevoerd en besloten tot aankoop van de auto over te gaan.
Hallo Maurice, De manier waarop je het hebt ervaren is ook de manier waarop we willen dat mensen het ervaren. Open, eerlijk en no-nonsense! Bedankt voor je uitgebreide recensie. We waarderen het! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Prima bedrijf waar klant vriendelijkheid voorop staat.
Hallo Roy, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Hele fijne service en heel vriendelijk personeel. Je wordt fijn geholpen en nemen de tijd voor je. Komen gemaakte afspraken na.
Hallo Mandy, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Zeer vakbekwame monteurs en vriendelijk personeel!
Hallo Chris, Hartelijk bedankt voor jouw recensie! We vinden het inderdaad belangrijk dat onze monteurs vakbekwaam zijn. Zo investeren regelmatig in cursussen en trainingen om onze kennis up to date te houden. Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Sinds 3 weken in het bezit van een focus ST, gekocht bij autoservice Wagenans. Het personeel is vriendelijk en denkt met je mee. Verkoper Rick heeft fijn mee gedacht met de dingen die ontbraken, niet duidelijk waren of nog geregeld moesten worden. De auto was bij ophalen knap opgeleverd en alle aandachtspunten waren onder handen genomen. Heb erg veel plezier van de auto :). Verder is het een mooie zaak, leuk auto-aanbod en een kijkje nemen in de nette garage is ook geen probleem. Ga zo door met deze manier van zaken doen!
Hallo Remco, Het was een leuk traject en leuk om kennis te maken! Geniet van je dikke Focus ST! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed, Eerlijk en Helder.
Hallo Johan, Bedankt voor je recensie! Gelukkig is jouw review ook goed, eerlijk en helder! :) Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Afspraak is geleverd conform vooraf telefonisch was afgesproken
Hallo Marcel, Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Erg vriendelijke service aan zowel de telefoon als de balie. Auto werd kritisch bekeken en weer netjes afgeleverd.
Hallo Madelijn, Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren! Transparantie hebben we hoog in het vaandel staan. Als we er strak bovenop zitten gaat het ook zeer zelden mis! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Ik ben erg goed geholpen door de heren van ASW. Vanaf het eerste contact via de mail alle mogelijkheden besproken en omdat ik niet in de buurt woon moest het van tevoren goed geregeld zijn. En dat was het! De auto was in exact de staat zoals ze me hadden beloofd en alles was tot in de puntjes verzorgd. Hele aardige mensen die weten wat service betekend.
Hallo Gilion, Bedankt voor je recensie en je vertrouwen! Praktisch gezien blind een auto kopen is niet zomaar iets. Veel plezier met je strakke auto! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Lekker binnen ingeschatte tijd klaar, tussendoor mogen werken in de kantine en als afsluiting leuk gekletst met de monteur. Er hangt een fijne ontspannen sfeer in de garage. Ik schrik wel altijd van het bedrag wat ik moet betalen, maar dat ligt niet aan jullie.
Hallo Karin, Hartelijk bedankt voor je recensie! Wij hebben allemaal plezier in ons werk en gelukkig stralen we dat uit! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!