100 % TEVREDEN

Je wordt prettig benaderd. Transparant onderhandeld zonder de welbekende verkoop praatjes. Men denkt mee en heeft oprecht oog en oor voor de klant. Heel fijn! Een goed gevoel aan over gehouden. Kortom een aanrader dus.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Autowereld

Uitstekende service, vriendelijkheid, duidelijkheid en neem de nodige tijd voor client

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Goede service en behulpzaam

Ik werd zeer prettig geholpen

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Goede service, duidelijke uitleg van [ eventuele ] mankementen en/of vervanging van onderdeel auto. Personeel is adequaat en nauwkeurig.

Duidelijk , vriendelijk ,proffessioneel

Prettig duidelijk , alles goed uitgelegd en uit gevoerd

vriendelijk en neemt de tijd

Bij Wagemans auto ingeruild voor een geïmporteerde occasion. Nette bedrag gekregen voor de oude auto en ook de gekochte auto had een goede prijs. Verkoper is vriendelijk en neemt de tijd, We zijn wel een week later terug moeten gaan omdat de stoeltjes van de derde zitrij (het is een zevenzitter) waren meegegeven met een andere auto. Maar verder is er weinig aan te merken op

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Mooi assortiment met een goede service!

Mooi en gevarieerd assortiment auto's, goede all round service en klantvriendelijkheid.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

Goeie service

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

deskundig

eerlijk advies

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

super !

super garage , altijd snelle service en neemt de tijd altijd beleeft en meedenkend

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

Super service

Ik ben super geholpen bij het kopen van mijn eerste auto! Auto met goede en mooie uitstraling, een goede km-stand en dat voor een leuke prijs! Hopelijk kan ik met deze auto een aantal jaren voorruit!

Eerlijk en duidelijk

Duidelijke prijzen geen bijkomende kosten dus je weet meteen waar je aan toe bent

Vriendelijke en eerlijke verkoop

Twee weken geleden heb ik een proefrit gemaakt in een Mazda. De auto reed erg fijn, maar ik had mijn bedenkingen vanwege de krassen die op de auto aanwezig waren. De verkoper zag mijn twijfels en begreep zelf het probleem en heeft een keurig aanbod gedaan om de auto te herstellen. Ik had het gevoel dat ik eerlijk behandeld ging worden dus ik heb ze de kans gegeven zich te bewijzen door op de offerte in te gaan. Deze belofte hebben ze meer dan waar gemaakt waardoor ik vorige week mijn auto op hem kunnen halen die zo goed als nieuw is. Nogmaals bedankt!

Duidelijk en behulpzaam

klantvriendelijk en behulpzaam , neemt de tijd voor je als klant en geeft duidelijke uitleg omtrent inruil en aankoop nieuwe auto. Zeker aan te bevelen.

Betrouwbaar

Verkoper Nick had een luisterend oor, gaf goede uitleg en nam te tijd voor ons.

Super. Vriendelijk

Bij auto wagenmans heb ik vorig jaar mijn mercedes gekocht en ben er dik tevreden over. Indien het winter werd en dacht dat er geen sneeuw zou komen heb ik ook geen banden gekocht. Tot op een avond het begon te sneeuwen. Heb ik de eigenaar geapp in de avond en heeft hij me de dag erna meteen me banden en velgen kunnen bezorgen waar ik toen super blij mee was. Afgelopen week een trekhaak laten monteren ook hier weer top service om een trekhaak te vinden die het beste bij mijn amg uitvoering past om niet alteveel in de bumper moeten zagen en wat gezaagd is is netjes gedaan en valt niet op.

enthousiast eerlijk en bereid mee te denken

Verkoper Rick, reageerde snel op mijn mailbericht en we maken gelijk een afspraak. Hier en daar wat wensen waarop positief gereageerd.

Zeer goede service en geweldige verkopers

Zeer veel geduld gehad en ook tijd bij de afwikkeling van de koop. Tijdens de aflevering zijn ze me zelfs komen halen omdat ik geen vervoer had

Afgelopen week mijn auto opgehaald. Goed geholpen en geadviseerd door Rick.

Duidelijke communicatie en goede service

Super service, behulpzaam en leveren goed werk.

Goede service en afspraken netjes nagekomen.

Fijne en eerlijke verkoper

Super hulp gekregen bij het kopen van mijn auto. Eerlijke mening en heel vriendelijk. De kleine krasjes aan de auto werden ook zonder problemen weggehaald.

Goed, vakkundig en snel geholpen.

De vertegenwoordiger van het bedrijf was, in mijn ogen, transparant over de herkomst en de achtergronden van de auto. Hij kwam op mij zeer vakkundig op mij over. De mensen waren vriendelijk en het bedrijf oogde netjes en overzichtelijk.

Goede service, met duidelijke afspraken

Afspraken nagekomen en goede service geboden

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!