De aankoop en de uitleg verliep heel vlot en ook de aflevering hartstikke prima.
Hallo Robert, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Heel veel plezier met jouw schitterende Audi A1! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zeer ervaren, altijd vriendelijk en snel geholpen!
Beste A., Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
ze luisteren wat je wilt,ze gaan daarmee aan de slag.ze laten je wat weten als ze wat hebben gevonden..ondeerhandelingen zijn ook netjes gegaan.
Hallo Ron, Het duurde even, maar na wat zoek werk toch de perfecte auto gevonden. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Ik ben netjes geholpen en alles is gegaan zoals afgesproken
Hallo Stefan, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie, zoals besproken komt de navigatiemodule jouw kant op! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Auto volgens afspraak keurig afgeleverd.
Hallo Paul, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Heel net bedrijf , je word keurig geholpen en als er wat is word het ook netjes opgelost !
Hallo Deborah, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Geniet van je schitterende Ateca! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Top vakkennis top klantvriendelijkheid
Beste heer Stevens, Hartelijk bedankt voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Vriendelijk en eerlijk personeel Netjes geholpen... prima service Zeker de moeite waard om terug te komen...
Hi Marco, Het doet ons goed dit te horen, zeker na al jouw negatieve ervaringen met andere garages! Bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Komen afspraken na. Zijn meedenkend. Auto is heel goed afgeleverd. Prima bereikbaar bij vragen.
Beste heer Pouwels, Ontzettend bedankt voor uw mooie recensie! Geniet van jullie schitterende Mercedes-Benz. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hallo Rene, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede en vriendelijke verkoper
Hallo Sebastian, Hartelijk bedankt voor jouw recensie! Fijn compliment! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Snelle goede service,vriendelijk personeel!
Hallo Mirjam, Hartelijk bedankt voor jouw recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
De verkoper is bekwaam in zijn vakgebied alleen een teleurstelling bij het ontvangen van de auto
Beste Fernand, Hartelijk bedankt voor je recensie en het compliment, maar vooral je eerlijke recensie. De auto bleek bij aflevering inderdaad niet te beschikken over de geadverteerde stoelverwarming. Zoals aangegeven onze excuses hiervoor. Ik hoop dat het verder geen afbreuk doet aan jullie schitterende Renault Captur! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De service en communicatie is heel goed, als er een probleem is wordt het opgelost.
Beste Guido, Hartelijk bedankt voor jouw toprecensie! We waarderen het ten zeerste! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Leveren een goed product. Doen wat ze zeggen.
Hallo John, Hartelijk bedankt voor jullie mooie recensie! Geniet van jullie schitterende auto! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede dienstverlening en prettig contact
Hallo Carola, Hartelijk bedankt voor de fijne recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Heel vriendelijk.
Hallo Edith, Bedankt voor je super recensie! We waarderen het enorm! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik ben goed geholpen en gemaakte afspraken nagekomen. Ik ben helemaal tevreden.
Beste heer Mans, Hartelijk bedankt voor uw recensie! Geniet van uw schitterende Mercedes! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Ik werd op een zeer vriendelijk manier te woord gestaan en mijn personenauto is vakkundig gerepareerd. Helemaal top!
Hallo Jos, Jouw recensie vinden wij helemaal top! Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Qashqai +2 gekocht. Hij werd afgeleverd zoals er aangegeven werd en we zijn super vriendelijk behandeld. Aanrader!
Hallo Roy, Hartelijk bedankt voor je recensie! Ik waardeer het! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Goede diagnose, snelle reparatie, zeer vriendelijk. Top gerepareerd.
Hallo Sander, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Gewoon duidelijkheid over de overeenkomst. Komt zijn afspraken gewoon na.
Hallo Rob, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Niets moet, alles kan.
Hallo Ron, Hartelijk bedankt voor jouw recensie! Fijn om te horen dat we net zo "no nonsence" zijn als jouw recensie. Kort maar krachtig! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Aardig personeel zeer hulpsaam
Hallo Stefan, Hartelijk bedankt voor jouw recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Je wordt prettig benaderd. Transparant onderhandeld zonder de welbekende verkoop praatjes. Men denkt mee en heeft oprecht oog en oor voor de klant. Heel fijn! Een goed gevoel aan over gehouden. Kortom een aanrader dus.
Beste Leon, Hartelijk bedankt voor deze TOP recensie! Heel veel plezier met jullie bomvolle Opel Grandland X. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!