Tevreden over hoe alles is verlopen, goed geholpen tijdens aankoop auto. Afhandeling aankoop was prima. Zeer nette en snelle service. Zeer vriendelijk.
Hallo Pierre, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Veel plezier met je schitterende Hyundai Kona Hybrid! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik word altijd goed geholpen, kundig en snel. Daarnaast kan het persoonlijke en de familiaire sfeer wel waarderen,
Hallo Erwin, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Prima. Correct met toch een informeel gevoel.
Hallo Pieter, Fijn om te horen dat alles goed bevallen is! Geniet van jullie schitterende Mercedes-Benz! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering eerlijkheid & duidelijkheid. Zijn bereid een extra stapje te doen om je te kunnen overtuigen van je aankoop. Een hele prettige ervaring om de nieuwe bolide bij jullie te hebben gevonden!
Hi Luuk, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en de mooie recensie! Geniet van je schitterende Mazda CX-3 en voor dat krasje zien we je nog even terug! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
zeer prettige eerste ervaring met de Firma Wagemans, Rick is zeer deskundig en eerlijk en heeft alles goed uitgelegd .
Hallo Michel, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Nogmaals excuses voor het laten wachten gisteren. Een dubbele afspraak plannen is niet zo handig... Compleet mijn fout. Bedankt voor het vertrouwen en veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Geen verkooppraatjes, goed geholpen en een garage die ik iedereen kan aanbevelen.
Hi Mark, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Na een lange rit, vriendelijk ontvangen met koffie. Auto zag er stralend gepoetst uit niets op aan te merken. Medewerker nam ons mee voor de uitleg van de auto in een proefrit, nam daar goed de tijd voor, was prettig
Hallo Gerard, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Als u de tijd neemt om hier naar toe te komen, nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Voor wat hoort wat! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hallo Bert, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Auto is zeer netjes afgeleverd. Ben zeer tevreden over het wegwerken van de de parkeerschade.
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor je recensie! We waarderen het enorm. Fijn dat alles naar tevredenheid is afgehandeld! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Altijd goede adviezen, adequate service en reparaties.
Hallo Jos, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Echt een aanrader om hier je nieuwe aanwinst te doen . Heel correct altijd oplossing gericht als er iets is . Heb hier al meerdere auto's gekocht. En nog nooit problemen gehad mijn volgende auto zal Zeer waarschijnlijk ook bij de firma wagemans gekocht worden. Groet Wim Nauta
Hallo Wim, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen dat we er samen toch goed uit zijn gekomen. Op het moment dat er iets niet duidelijk is, niet goed is, of je hebt er vragen over voel je dan niet bezwaard om zeker even contact op te nemen. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat! Tot slot nogmaals bedankt voor je vertrouwen en inmiddels alweer de aanschaf van de 3e Wagemans-auto! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Originele beoordeling
Hellaas heb ik deze keer een niet eerlijke verkoper gehad bij de firma wagemans Ik heb mijn auto daar in geruild en toen werd mij gezegd dat ze voor die auto niet meer konden vragen dan de prijs die ze mij noemde omdat ze hem scherp op de markt konden zetten . En nu staat de auto te koop bij hun en dan toch 500 euro boven de prijs als wat mij verteld is geworden. Heb er al meerdere auto's gekocht en altijd heel tevreden ook was de vorige verkoper eerlijk . Maar ja tijden veranderen hellaas. En hellaas ga ik jullie nu ook niet aanbevelen door mijn ervaring nu bij jullie. Groet Wim Nauta
Snelle service Nette prijs/ kwaliteits verhouding En vriendelijk
Beste heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Zoals altijd wordt ik prima geholpen..band stuk gereden...stond binnen 20 minuten weer buiten met gerepareerde band .
Hi Frank, Bedankt voor de mooie recensie! We zorgen dat je weer snel op weg bent! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk, een mooie opgeruimde showroom en garage.
Hallo Jan, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Heel goed ontvangen klantvriendelijk goede uitleg wat ze allemaal gedaan hebben dank u
Hallo Harrie, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Wij hebben onze auto zaterdag opgehaald op het laatste moment. We zijn ontzettend goed geholpen wat een geweldige service. Wij zijn heel erg blij met onze auto. Nogmaals bedankt!!
Hallo Allard, Gelukkig niet voor niks deze kant op gekomen! Geniet van jullie strakke upgrade! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Top garage!!
Hallo Jasper, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Geniet van jullie schitterende en strakke Mazda 3! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijke benadering bij elk contact en werken volgens de gemaakte afspraken. Ik vind dat erg prettig! Bedankt
Hallo Ibro, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie. Afspraak is afspraak! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Heel goed
Hi Angelique, Hartelijk bedankt voor de super recensie! Een 10 is natuurlijk helemaal top! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Mooi uitgebreid aanbod voor een eerlijke prijs. Duidelijke uitleg over inruil prijs. Goede service.
Hallo Jeu, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Geniet van jullie schitterende en zeer luxe Hyundai Tucson! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Een prettige en snelle service waarbij gehandeld wordt naar de wensen en momenten van de klant. Geven je tijd over zaken na te denken.
Hallo Nancy, Leuk dat je een recensie hebt geplaatst! Geniet van je schitterende Mazda 2! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Zonder enige problemen een hele leuke auto hier gekocht. Duidelijke afspraken en erg meedenkend. Wensen voor de auto worden zonder problemen behandeld. Aflevering gebeurde goed en snel. Zeker aan te raden!
Hi Rick, Helemaal top! Bedankt voor je enthousiaste recensie! Geniet van je bommetje van een CUPRA! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Welke problematiek rondom mijn auto zich ook voordoet, deze wordt altijd serieus benaderd, welke benadering vervolgens altijd leidt tot een oplossende aanpak. Vriendelijkheid, transparantie van aanpak, deskundigheid en snelheid van handelen typeren de medewerkers, hetgeen leidt tot een groot vertrouwen in hen.
Beste Henk, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie en het vertrouwen! Mooier had je het niet kunnen omschrijven. We waarderen het! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hallo Frits, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prima ontvangst, snelle mogelijkheid tot maken van een proefrit. Echter heeft de auto niet alle opties die in de advertentie zijn weergegeven. Dat is dan toch wel een teleurstelling.
Hi Marcel, Hartelijk bedankt voor de recensie! Inderdaad niet correct dat de auto de afwijkingen had ten aanzien van de advertentie. We hebben het intern opgenomen. Excuses voor ongemak! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!