Prima service, wel wat lage inruilprijs voor onze inruiler.

Bij de prijsonderhandeling heeft de verkoper er geen rekening mee gehouden dat onze inruiler een automaat is welke gemiddeld 2500 euro duurder zijn dan de handgeschakelde versie.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

Goede service ..

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Topservice

Prima service en vriendelijk personeel. Je wordt goed geïnformeerd wanneer iets vervangen moet worden en de kosten ervan.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Voor de eerste keer een grote beurt bij garage Wagemans. Leenauto, goede uitleg van de grote beurt en een relaxte sfeer!

Top auto gekocht

Vriendelijk, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

prettige behandeling en uitleg

Ik dacht even een lampje in het achterlicht te vervangen. Kreeg uitleg dat het een LED lamp was en dat gehele lichtunit vervangen diende te worden. Werd besteld maar was niet mogelijk om dit te plaatsen. Nieuwe besteld van originele Ford . Vervolgens snel vervangen.

goede ervaring

na wat aanloop problemen ,met na huis rijden is tot nu goed verlopen

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Autowereld

Stijlvolle zaak

Mooije zaak prachtige auto's vriendelijke mensen en bij aflevering van de auto alles uitgevoerd (en meer) als afgesproken.....

Goed en vriendelijk geholpen

Goed geholpen

Ik ben snel en goed geholpen

Ik had stond met pech maar werd door de mensen van de firma Wagemans snel, deskundig en vriendelijk geholpen.

Mooi bedrijf met goede service

Goed bedrijf met vakkennis. Altijd alles netjes in orde in en rondom de zaak

Heel klantgericht

Ik werd goed geholpen in alle rust om een auto te kopen. Het maakt niet uit wat je te besteden hebt ze geven je een vertrouwd gevoel. Dit bedrijf komt proffesioneel over.

Zeer goede aankoopservice

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn aankoop, de afleveringsbeurt is geheel uitgevoerd (inclusief bougies en alle filters).

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

geweldig

mooi bedrijf en ze komen afspraken na en hebben kennis van zaken.

Goed.

Mooi Bedrijf en Mooie Auto,s. Goed verzorgde Showroom en de Buiten presentatie. Klantvriendelijk en Goede Service.!!

Goed geregeld allemaal

Supervriendelijke medewerkers en top resultaat

Mooie Toyota C-HR gekocht. De auto was netjes opgeleverd en voor de rest was ook alles prima in orde. Pluimpje voor verkoper Liam.

Grote keuze en goede en vriendelijke verkoper

Goed ontvangst en goede service

Goed ontvangst en goede service

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Prima!

Klantvriendelijk, meedenkend

Klantvriendelijkheid

Goede begeleiding naar een nieuwe auto

Goede begeleiding naar het aanschaffen van een nieuwe auto, duidelijke uitleg

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!