Bij de prijsonderhandeling heeft de verkoper er geen rekening mee gehouden dat onze inruiler een automaat is welke gemiddeld 2500 euro duurder zijn dan de handgeschakelde versie.
Hi Frans, Hartelijk bedankt voor je recensie en de goede beoordeling. Ik ben even in het verhaal gedoken, maar we hebben toch rekening gehouden het feit dat het een automaat is. Het laatste wat we willen is dat je er zelf geen prettig gevoel aan overhoudt, of het gevoel dat je niet eerlijk bent behandeld. Mocht je het fijn vinden, dan zou ik je graag een en ander telefonisch willen toelichten. Je kunt me bereiken op 046-4861467. Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede service ..
Hi Manon, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prima service en vriendelijk personeel. Je wordt goed geïnformeerd wanneer iets vervangen moet worden en de kosten ervan.
Hi Roger, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Voor de eerste keer een grote beurt bij garage Wagemans. Leenauto, goede uitleg van de grote beurt en een relaxte sfeer!
Hi Karin, Hartelijk bedankt voor je enthousiaste recensie! Groetjes, Oliver
Hi Truus, Bedankt voor je recensie! Kort maar krachtig! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding
Hi Rico, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik dacht even een lampje in het achterlicht te vervangen. Kreeg uitleg dat het een LED lamp was en dat gehele lichtunit vervangen diende te worden. Werd besteld maar was niet mogelijk om dit te plaatsen. Nieuwe besteld van originele Ford . Vervolgens snel vervangen.
Hi Huub, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Fijn om te horen dat als het weer doet, zoals het moet functioneren. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
na wat aanloop problemen ,met na huis rijden is tot nu goed verlopen
Hi Charel, Fijn om te horen dat alles goed is verholpen! Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mooije zaak prachtige auto's vriendelijke mensen en bij aflevering van de auto alles uitgevoerd (en meer) als afgesproken.....
Hi Dave, Leuk om te horen! Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed geholpen
Hi Anita, Hartelijk bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik had stond met pech maar werd door de mensen van de firma Wagemans snel, deskundig en vriendelijk geholpen.
Hi Marian, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Uiteraard staan we ook voor je klaar als het even tegen zit. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed bedrijf met vakkennis. Altijd alles netjes in orde in en rondom de zaak
Hi Ad, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik werd goed geholpen in alle rust om een auto te kopen. Het maakt niet uit wat je te besteden hebt ze geven je een vertrouwd gevoel. Dit bedrijf komt proffesioneel over.
Hi Wieland, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Daar doen we het voor. Wij zijn van mening dat goed vertrouwen de basis is. Wij zorgen vervolgens dat we onze beloftes waarmaken. "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt." Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn aankoop, de afleveringsbeurt is geheel uitgevoerd (inclusief bougies en alle filters).
Hi Harold, Bedankt voor de mooie recensie! Precies zoals het hoort zo zijn wij van mening. Geen extra en dure afleverkosten, maar gewoon de auto tiptop afgeleverd voor een vaste en scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hi Johnny, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
mooi bedrijf en ze komen afspraken na en hebben kennis van zaken.
Beste heer Leijsten, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mooi Bedrijf en Mooie Auto,s. Goed verzorgde Showroom en de Buiten presentatie. Klantvriendelijk en Goede Service.!!
Hi Jan, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed geregeld allemaal
Beste Wil, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Hi Ellen, A big THANKS! Super tof om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mooie Toyota C-HR gekocht. De auto was netjes opgeleverd en voor de rest was ook alles prima in orde. Pluimpje voor verkoper Liam.
Hoi Mario, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Veel plezier met jullie mooie auto! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Grote keuze en goede en vriendelijke verkoper
Hi Lei, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Heel veel plezier met jullie schitterende Volvo! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed ontvangst en goede service
Hi Bjorn, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Klantvriendelijk, meedenkend
Hi Melvin, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Klantvriendelijkheid
Hi Hans, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede begeleiding naar het aanschaffen van een nieuwe auto, duidelijke uitleg
Hi Elvira, Fijn om te horen! Heel veel plezier met de je nieuwe bolide! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!