Goede service, prima auto gekocht. Inruilwaarde van de vorige auto ook goed. Zeker aanbevolen. Dank voor de leuke Kia Sportage! Groetjes Kenneth
Hi Kenneth, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en je recensie! Fijn om te horen. Veel plezier met jou "dikke" Kia Sportage! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Na het besluit om een nieuwe auto aan te kopen ben ik bij auto service Wagemans uit gekomen. Na een proefrit was het al duidelijk dat wordt hem. We hadden een optimale service en heel vriendelijk geholpen.
Hi Frank, Fijn om te horen! Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Duidelijke info, goede deal en correcte afhandeling.
Hi Freddy, Hartelijk bedankt! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Mijn eerste ervaring met Autoservice Wagemans en zeer blij met mijn keuze. Zeer vriendelijke en deskundige verkoper zonder scherpe verkooppraatjes. Mooie locatie en alles tot in de puntjes verzorgd. Afspraken werden netjes nagekomen en na een proefrit kon ik de auto 1 dag later al afhalen. Als je op zoek bent naar deskundigheid, eerlijkheid, ruim aanbod, uitstekende service en klantvriendeijkheid ben je hier aan het juiste adres!
Hi Rob, Hartelijk bedankt en ontzettend fijn om te horen! Ik waardeer het ontzettend. Heel veel rijplezier met jouw nieuwe Kia Rio! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn set zomerbanden erop laten zetten . Snel en vriendelijk .
Hi Michel, Fijn om te horen! We zien je de volgende keer graag weer terug. Met vriendelijke groet, Oliver Jacobs Autoservice Wagemans
Goede ontvangst, vrij om rond te kijken, wordt niks gepusht, goed uitleg ook na het ophalen van je auto
Hi Luud, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met jouw Opel Grandland X! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
positieve ervaring, mooie locatie
Hi Ron, Fijn om te horen! Leuk jullie weer even gezien te hebben van de week! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Correcte afhandeling
Hi Lodie, Hartelijk bedankt voor de goede beoordeling. Heel veel plezier met jouw luxe Hyundai Kona! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Rik was supervriendelijk en behulpzaam zonder 'hard-sell' tactieken. Ons budget was niet enorm, maar Rick gaf ons toch veel aandacht. En we zijn super blij met ons aankoop
Hi Susan, I'll do it in English;Thank you very much! Nice te hear that everything went so great. Enjoy your luxury Mercedes-Benz! Kind regards, Rick Rinkens
Eerste keer auto gekocht. Zeer vriendelijk, eerlijk en super service. Kwamen ‘s morgens ff langs kijken, ‘s middags testrit ook met een andere auto om te kijken hoe het gevoel daar mee was. Zo konden wij echt een vergelijking maken tussen de twee auto’s, niets was te veel. Snel de deal rond kunnen krijgen. Wij kunnen deze garage zeer zeker aanbevelen…
Hi Leon, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen! Geniet van jullie prachtige Mazda CX-5. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Schade auto prima gerepareerd
Hi Silvia, Hartelijk bedankt voor de goede recensie! Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Een aankoop van Nissan Qashqai prima en snel afgehandeld. Zowel Verkoop als Service reageren persoonlijk en zorgen voor een oplossing.
Hi Jean Paul, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen! Wens jullie zoon maar een fijne vakantie tegemoet! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd volgens checklist. Tevens bij afhalen auto goede uitleg gekregen over de uitgevoerde werkzaamheden.
Hi Jan, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hi Rene, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Zaten witte vlekken op de bijrijder stoel. Ik denk poetsmiddel. Die ik er zelf maar uit heb gehaald met een stoomreiniger. Dat vond ik nog niet zo'n drama, maar wel slordig. Maar het grootste minpunt was. Alle 4 de banden waren uitgedroogd met scheurtjes in het profiel.
Hi Dave, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat niet alles naar wens is geweest bij aflevering. Dat is natuurlijk niet te bedoeling. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken, maar kreeg je telefonisch niet te pakken. Bel me bij gelegenheid even op 046-4861467, dan kunnen we deze zaak even bespreken. Mocht er in de toekomst (bijv. binnen de garantieperiode) nou nog eens iets voorvallen, dan zou ik je willen vragen om eerst direct met ons contact op te nemen. Op die manier krijgen we de kans het probleem op te lossen of te bespreken, alvorens je overgaat tot het plaatsen van een recensie. Dat lijkt me wel zo eerlijk. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mooie keuze uit mooie jonge auto's . Hier een Hyundai Tucson gekocht . Afspraak gemaakt om auto te bekijken en deze stond keurig gereed voor een proefrit . Zeer vriendelijk ontvangst . Auto heeft bij aflevering een uitgebreide service beurt gehad . Keurig afgeleverd , we zijn zeer content met het gehele proces. Wij kwamen voor deze auto uit Dordrecht.
Hi Ton, Ontzettend bedankt voor de mooie recensie en het vertrouwen! Fijn om te horen. Helaas kon ik gisteren niet bij de aflevering aanwezig zijn. Succes met de operatie en geniet van jullie schitterende Tucson! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Werden snel en vriendelijk geholpen. Zeer tevreden.
Hi Petra, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Na de eerste keer besloten de grote beurt te laten doen bij Wagemans. Duidelijke communicatie over wat gedaan is en eerlijke service.
Hi Robert, Fijn om te horen! Communicatie en eerlijkheid zijn key. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Prettig gesprek en prima service
Hi Anthonius, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Heel veel plezier met jullie schitterende Crossland X. Fijn dat de rit de moeite waard is geweest! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Er kwam snel iemand vragen of ik geholpen wilde worden. Goede inruilprijs. Enige wat ik miste was n bloemetje of een sleutelhangertje. Verder prima zaak, een aanrader.
Hi John, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Ik zal je feedback meenemen! Volgende keer een bloemetje ;) Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn wensen werden voor 100% ook uitgevoerd o.a. bijrijders stoel opgehoogd en aflevering was ook met duidelijke uitleg, Wat ons ook aanpeekt , alles was laagdrempelig ook service,en garage monteurs negeren je niet zeker in deze tijd 0 zo belangrijk. Kortom bij dit familie bedrijf zou ik zo weer 'n aankoop doen. Janet en John heldens sittard.
Hi John en Janet, Wat ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor de super recensie! Tot volgende week! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
mooie auto kunnen kopen en oude auto kunnen inruilen tegen goede prijs bij een zeer prettig kontakt, geeft een betrouwbare indruk
Hi Frans, Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaringen. Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Werd goed ontvangen en op een vriendelijke wijze geholpen. Wat betreft de kosten, deze zijn wel iets aan de hoge kant, maar wij leven in 2022.
Hi Jo, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Daarnaast dank voor je oprechtheid. Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Na het maken van een afspraak stond onze keuze gepoest en klaar voor een beoordeling en aansluitend een proefrit. Onze keuze was snel gemaakt. Een geweldige auto voor een scherpe en eerlijke prijs zonder verborgen kosten. Enkele dagen later opgehaald. Een goede afhandeling van de gebruikelijke zaken en rijden maar !!! Team Autoservice Wagemans bedankt en succes voor de toekomst !
Hi Simon, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en geniet van jullie schitterende VW Tiguan! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De bijna 3 uur rijden was de moeite waard. Eerlijke prijs zowel voor verkoop als inruil. Nette zaak die vertrouwen uitstraalt. Gevoel moet goed zijn! Auto netjes afgeleverd.
Hi Bert, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen. Geniet van jullie schitterende en unieke Opel Mokka! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!