Diverse nette auto's, leuk aanbod, prima contact.
Hi Marnix, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie. We waarderen het! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
ik ben helemaal tevreden!
Hi Heinz, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! We zien je graag terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hi Jos, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Afspraak is afspraak, dat moet denk ik toch wel de basis zijn wil je als bedrijf de zaken goed doen. Tot de volgende! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Wisselen naar zomerbanden op afgesproken tijd uitgevoerd, binnen 45 minuten klaar, voor een zeer acceptabele prijs.
Beste Ed, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Ontzettend fijn om te horen! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk , professioneel en kundig
Hi Jan, Ontzettend bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zoals altijd zeer goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk personeel
Hi Marian, Fijn om te horen! Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk en eerlijk geholpen, goede service en prijs. Tevreden klant
Hi Laura, Hartelijk bedankt! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Op zoek naar een jonge Peugeot 3008 met de juiste opties kwam ik al snel op de website van Wagemans terecht. Zij hadden een exemplaar met een lage kilometerstand en in nagenoeg nieuwstaat staan. Auto afkomstig uit Duitsland, dealer onderhouden, de prijs was scherp te noemen. Contact via de website verliep snel, en de dag erna zat ik al in de auto voor een proefrit. De ontvangst was goed, informeel en relaxed. Ik ben vrij precies met mijn auto's en geen vraag was teveel en werd direct beantwoord. Ook het navragen van details bij de dealer was geen enkel probleem. Dat wekt vertrouwen. Inruilvoorstel was redelijk, maar uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje en ook het gevoel dat erbij hoort. En dat gaf uiteindelijk de doorslag om de auto hier aan te kopen. Vanwege ervaringen eerder ben ik wat huiverig om een auto te kopen bij een 'handelaar' ipv een dealer maar Wagemans is duidelijk meer dan dat. Technisch zijn ze goed onderlegd, ze denken mee en Rick is een prettige verkoper zonder gladde praatjes. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen indien je op zoek bent naar een jonge nette auto die 'klopt'.
Hi Bart, Wat ontzettend mooi verwoord! Fijn om te horen, dit is waar ik het als verkoopadviseur voor doe! Geniet van jouw schitterende Peugeot 3008 en succes met het verder uitbouwen van je onderneming. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Xxxxx
Hi Math, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Geniet van jouw schitterende Mercedes-Benz! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
mijn ervaring is goed .
Hi Frans, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Ik begreep echter dat je minder tevreden was over het nakomen van afspraken. Mag ik vragen wat er is misgegaan? Stuur me gerust even wat toelichten, dan kunnen we dat in de toekomst voorkomen. Je kunt me bereiken op 046-4861467. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed en duidelijk geholpen in de zoektocht naar onze nieuwe auto. Betrouwbaar gevoel, afspraken werden nagekomen.
Hi Bas, Ontzettend bedankt voor jullie recensie! Heel veel plezier met jullie nieuwe Mazda 2! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
In de zoektocht naar nieuwe auto voor m’n vriendin werd ik zeer correct geholpen. Ondanks het beperkte budget werd ik serieus genomen. Dat geeft een prettig en vertrouwd gevoel. Absoluut een garage die de klant echt op nummer 1 heeft staan!
Hi Rick, Fijn om te horen! Zo hoort het vinden wij! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijke mensen, goede service
Hi Math, Fijn om te horen, dankjewel!!! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
3 auto 's gekocht. Vakkundig en zeer vriendelijk
Hi Rene, Hartelijk bedankt voor de vertrouwen al die tijd! Fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Aflevering van auto kan niet beter, Alles goed uitgelegd. Na enkele dagen nog enkele vragen die direct opnieuw werden uitgelegd. Zeer tevreden.
Beste heer Gotzen, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie. Fijn om te horen! Ook voor in de toekomst geldt dat als u nog vragen heeft, dan stel ze gerust. Veel plezier met uw nieuwe Hyundai Kona! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Discreet ,snelle serviceen klant vriendelijk
Hi Math, Hartelijk bedankt voor je goede beoordeling. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Fijn volk wordt goed geholpen en niks is te veel gevraagd
Hi Raymond, Bedankt voor je enthousiaste recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Snelle service Lekker koffee Leuk accent
Hi Nuri, Hartelijk bedankt voor je leuke recensie! Vooral het accent doet het hem! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
top, alles goed geregeld
Hi Giel, Hartelijk bedankt voor je top recensie! Ontzettend fijn om te horen! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Verkoper Rick was eerlijk , duidelijk en enthousiast Wist veel van de auto’s te vertellen (de techniek rijervaring , verbruik enZ enZ) Kortom ik ben tevreden en zal jullie aanbevelen
Hi Agnes, Wat ontzettend fijn om te horen! Dat doet me goed. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en ontzettend veel rijplezier met je nieuwe Toyota Yaris! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Weer zeer goed en snel geholpen door de vriendelijke, kundige mensen van Autoservice Wagemans
Hi Marian, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Goede service, prima auto gekocht. Inruilwaarde van de vorige auto ook goed. Zeker aanbevolen. Dank voor de leuke Kia Sportage! Groetjes Kenneth
Hi Kenneth, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en je recensie! Fijn om te horen. Veel plezier met jou "dikke" Kia Sportage! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Na het besluit om een nieuwe auto aan te kopen ben ik bij auto service Wagemans uit gekomen. Na een proefrit was het al duidelijk dat wordt hem. We hadden een optimale service en heel vriendelijk geholpen.
Hi Frank, Fijn om te horen! Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Duidelijke info, goede deal en correcte afhandeling.
Hi Freddy, Hartelijk bedankt! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Autoservice Wagemans
Mijn eerste ervaring met Autoservice Wagemans en zeer blij met mijn keuze. Zeer vriendelijke en deskundige verkoper zonder scherpe verkooppraatjes. Mooie locatie en alles tot in de puntjes verzorgd. Afspraken werden netjes nagekomen en na een proefrit kon ik de auto 1 dag later al afhalen. Als je op zoek bent naar deskundigheid, eerlijkheid, ruim aanbod, uitstekende service en klantvriendeijkheid ben je hier aan het juiste adres!
Hi Rob, Hartelijk bedankt en ontzettend fijn om te horen! Ik waardeer het ontzettend. Heel veel rijplezier met jouw nieuwe Kia Rio! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!