Prima contact, alles klopt, duidelijk en correct!

Diverse nette auto's, leuk aanbod, prima contact.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Goede service, prima uitleg

ik ben helemaal tevreden!

Houden zich perfect aan de afspraak

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

100% zo als was afgesproken.

Wisselen naar zomerbanden op afgesproken tijd uitgevoerd, binnen 45 minuten klaar, voor een zeer acceptabele prijs.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Vriendelijk , professioneel en kundig

Goed en snel geholpen

Zoals altijd zeer goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk personeel

Goede ervaring

Vriendelijk en eerlijk geholpen, goede service en prijs. Tevreden klant

No nonsens, vriendelijk, mooie auto's!

Op zoek naar een jonge Peugeot 3008 met de juiste opties kwam ik al snel op de website van Wagemans terecht. Zij hadden een exemplaar met een lage kilometerstand en in nagenoeg nieuwstaat staan. Auto afkomstig uit Duitsland, dealer onderhouden, de prijs was scherp te noemen. Contact via de website verliep snel, en de dag erna zat ik al in de auto voor een proefrit. De ontvangst was goed, informeel en relaxed. Ik ben vrij precies met mijn auto's en geen vraag was teveel en werd direct beantwoord. Ook het navragen van details bij de dealer was geen enkel probleem. Dat wekt vertrouwen. Inruilvoorstel was redelijk, maar uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje en ook het gevoel dat erbij hoort. En dat gaf uiteindelijk de doorslag om de auto hier aan te kopen. Vanwege ervaringen eerder ben ik wat huiverig om een auto te kopen bij een 'handelaar' ipv een dealer maar Wagemans is duidelijk meer dan dat. Technisch zijn ze goed onderlegd, ze denken mee en Rick is een prettige verkoper zonder gladde praatjes. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen indien je op zoek bent naar een jonge nette auto die 'klopt'.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Prima geholpen

Xxxxx

leuk en goed bedrijg waar eerlijkheid hoog in het vaandel staat

mijn ervaring is goed .

Fijne ervaring

Goed en duidelijk geholpen in de zoektocht naar onze nieuwe auto. Betrouwbaar gevoel, afspraken werden nagekomen.

Eerlijk en to the point!

In de zoektocht naar nieuwe auto voor m’n vriendin werd ik zeer correct geholpen. Ondanks het beperkte budget werd ik serieus genomen. Dat geeft een prettig en vertrouwd gevoel. Absoluut een garage die de klant echt op nummer 1 heeft staan!

Positief

Vriendelijke mensen, goede service

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Snel en vakkundig

3 auto 's gekocht. Vakkundig en zeer vriendelijk

Prima bedrijf

Aflevering van auto kan niet beter, Alles goed uitgelegd. Na enkele dagen nog enkele vragen die direct opnieuw werden uitgelegd. Zeer tevreden.

Prettig en goed gevoel

Discreet ,snelle serviceen klant vriendelijk

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

Fijn volk en vriendelijke

Fijn volk wordt goed geholpen en niks is te veel gevraagd

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

Ze zijn goed en vertrouwbaar

Snelle service Lekker koffee Leuk accent

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? FinancialLease.nl

alles priema

top, alles goed geregeld

Tevreden

Verkoper Rick was eerlijk , duidelijk en enthousiast Wist veel van de auto’s te vertellen (de techniek rijervaring , verbruik enZ enZ) Kortom ik ben tevreden en zal jullie aanbevelen

Weer zeer goed en snel geholpen door de vriendelijke, kundige mensen van Autoservice Wagemans

Prima garage

Goede service, prima auto gekocht. Inruilwaarde van de vorige auto ook goed. Zeker aanbevolen. Dank voor de leuke Kia Sportage! Groetjes Kenneth

Een hele prettige ervaring

Na het besluit om een nieuwe auto aan te kopen ben ik bij auto service Wagemans uit gekomen. Na een proefrit was het al duidelijk dat wordt hem. We hadden een optimale service en heel vriendelijk geholpen.

Kundige, vriendelijke ontvangst

Duidelijke info, goede deal en correcte afhandeling.

Super service

Mijn eerste ervaring met Autoservice Wagemans en zeer blij met mijn keuze. Zeer vriendelijke en deskundige verkoper zonder scherpe verkooppraatjes. Mooie locatie en alles tot in de puntjes verzorgd. Afspraken werden netjes nagekomen en na een proefrit kon ik de auto 1 dag later al afhalen. Als je op zoek bent naar deskundigheid, eerlijkheid, ruim aanbod, uitstekende service en klantvriendeijkheid ben je hier aan het juiste adres!

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!