Correcte snelle service.

Ik werd snel en goed geholpen tegen een goede prijs

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

Hier is de klant "echt" klant

Vriendelijkheid Staan meteen voor je klaar Denken met de klant mee en zoeken een passende oplossing

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Prima geadviseerd

Ik had advies nodig over nieuwe banden. Dat advies was prima en de nieuwe banden zijn inmiddels gemonteerd. Bevallen uitstekend.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

Goede service, vriendelijk, nette verzorgde zaak, goede afhandeling en goede inruil

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Altijd gezellig.

Véhicule acheté en toute confiance !

Achat d'un Seat leon cupra qui est parfaite merci encore.

• N/A

Véhicule acheté en toute confiance !

Achat d'un Seat leon cupra qui est parfaite merci encore.

Merci encore pour cette magnifique Seat Cupra !

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

• N/A

Prettig gesprek Goede service en uitleg. Geen verkoop praatjes.. Mooie verzorgde zaak. Zeker de moeite waard om te gaan kijken

Goede service. Vriendelijke medewerkers.

Autoservice Wagemans heeft voor mij een mooie VW T Roc ingekocht. Deze voldeed helemaal aan mijn wensenlijstje.

Goede service. Vriendelijke medewerkers.

Weer prima geadviseerd en geholpen

Deskundig advies gehad over nieuwe banden. Deze zijn vervolgens netjes conform afspraak gemonteerd.

GEWELDIG

Altijd professional, geweldige service en gezellig.

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!