Vriendelijk , altijd klant gericht , kopje koffie of thee staat altijd klaar Er wordt goed op de afspraak tijd gelet , zodat jij niet lang hoeft te wachten. Gewoon een goede vak. Bekwame garage. Math
Hi Math, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Fijn om te horen dat je het zo ervaart! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Uit hun mooie voorraad auto'ss de auto gevonden waar ik na op zoek was. Na wat overleg met Rick tot een overeenkomst gekomen met de koopsom. De auto bevalt prima & raad Autoservice Wagemans aan als je op zoek bent na een goede occasion!
Hi Marcel, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ze denken met de klant mee en gaan niet onnodig te vroeg reparaties uitvoeren
Hi Raymond, Fijn om te horen! Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prettig contact en vriendelijke afhandeling mbt APK
Hi Shaun, Fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Oliver Jacobs Autoservice Wagemans
Goede garage met vriendelijke eigenaar en hele goede service. Snelle levering van de gekochte auto. Al met al een hele fijne garage die ik zeker aanbeveel.
Hi Bjorn, Heel fijn om te horen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Telefonische afspraak was erg duidelijk, ook direct een indicatie wat de onkosten zouden zijn. Toen de auto gebracht werd een vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg over wat ze zouden gaan doen. Na een telefoontje ben ik de auto gaan halen en wederom duidelijke uitleg over de rekening met enkele aandachtspunten.
Hi Greetje, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie en lovende woorden! Met vriendelijke groet, Oliver Jacobs Autoservice Wagemans
Zoals nog elke keer, prima. Vriendelijk maar niet overdreven, vakmanschap en alles volgens van te voren afgesproken. Enige min punt is dat de garage niet in Venlo ligt.
Hi Pieter, Wat een ontzettend mooie woorden! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Super geholpen
Hi Yvonne, Hartelijk bedankt voor je recensie! Ontzettend fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed ontvangen en staps gewijs de zaken afgehandeld zoals ik mij dat had voorgesteld. Voelde vertrouwd.
Hi Huub, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Klant vriendelijke
Hi Mia, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Topbedrijf! Ze echt nemen de tijd om alles tot het puntje uit te leggen. Verder wanneer je een auto wilt aanschaffen zorgen ze ervoor dat dit ook helemaal tiptop in orde wordt afgeleverd! Rik bedankt! Wij komen hier zeker nog vaker terug!
Hi Gürkan, Bedankt voor de mooie woorden en het compliment! Heel veel rijplezier in jullie dikke Mercedes-Benz GLA-klasse en geniet vooral de komende tijd van jullie kleine! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Nvt
Hi Moors, Bedankt voor je goede beoordeling! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Oliver Jacobs Autoservice Wagemans
Hartelijk dank voor het snelle oplossen van mijn probleem afgelopen maandag. Wat een geweldige service!
Hi Mar, Fijn om te horen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Het was een prettig gesprek, duidelijk en met kennis van zaken. Het heeft geresulteerd dat wij een auto gekocht hebben. Geen moeite teveel ! Aardige verkoper. Goede behandeling. Aanrader !!
Hi Paul, Ontzettend bedankt voor de schitterende recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Fijne samenwerking!
Hi Ricardo, Leuk om te horen! Heel veel plezier met jouw Skoda Scala en bedankt voor het fijne contact! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn ervaring met Autoservice Wagemans is tot nu toe top. We kregen een gedegen en eerlijke uitleg van Rick. Hoop op een aantal fijne rijjaren met mijn Mercedes!!
Hi Daniëlle, Bedankt voor de super recensie! Fijn om te horen dat je alles zo goed hebt ervaren. Dat met die Mercedes-Benz gaat zeker goedkomen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Na de kleine beurt schrok ik van de prijs rond de 200,00 euro zou een kleine beurt kosten Het was bijna 300,00 euro Dat was een tegenvaller
Hi Koos, Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen dat je onze service goed hebt ervaren. We zullen je feedback meenemen en in de toekomst vooraf een exacte prijsopgave maken. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zeer goede kwaliteit
Hi Piet, Bedankt voor de mooie recensie en beoordeling! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zeker een aanrader om een auto te kopen
Hi Mirjam, Fijn om te horen! Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hi Frank, Hartelijk bedankt voor de goede recensie en mooie beoordeling! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Oliver Jacobs Autoservice Wagemans
Niks dan lof over de manier waarop de occasion van mijn keuze aan de man is gebracht
Hi Henk, Hartelijk bedankt voor je vertrouwen en bedankt voor je prachtige recensie! Het doet me goed om te horen dat het zo goed is bevallen. Heel veel rijplezier in jullie schitterende Opel Mokka X! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Werd goed geholpen met de koop van een occassion en de inruil van mijn auto. Het kofferbak ging niet handmatig open van de aangeschafte auto.Dit werd zonder probleem verholpen.
Hoi Remi, Fijn om te horen dat de koop prettig is ervaren! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prima advies. Eerlijke voorstelling van zaken. Vriendelijk.
Hoi Coen en Odet, Veel plezier met jullie Toyota! Dankjewel voor jullie recensie! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Een prachtig schoon bedrijf. Zowel Liam als Maurice hadden voldoende tijd voor ons om e.e.a. goed uit te leggen. We hebben onze bezoeken als erg prettig ervaren.
Hi Bob, Wat ontzettend fijn om te horen! Dankjewel! Heel veel plezier met jullie nieuwe auto en bedankt voor jullie vertrouwen. Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Prettig ontvangen. Zijn attent, maar wat ik bij andere garagebedrijven kreeg was een bloemetje bij aflevering zeker na een verre reis. Zakelijke gesprekken gehad. Op laatst kwam de mededeling dat er een bedrag bij kwam omdat bij de inruil auto de banden oud waren. Dat was jammer.
Hi Jan, Hartelijk bedankt voor je feedback! We hebben inderdaad geen relatiegeschenken/bloemen bij aflevering. Ook snap ik de teleurstelling omtrent de prijs, al hebben we dat samen netjes opgelost. Heel veel rijplezier met uw nieuwe auto en nogmaals bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!