Top zoals altijd

Vriendelijk , altijd klant gericht , kopje koffie of thee staat altijd klaar Er wordt goed op de afspraak tijd gelet , zodat jij niet lang hoeft te wachten. Gewoon een goede vak. Bekwame garage. Math

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Autowereld

Goede ervaring bij Auto Wagemans

Uit hun mooie voorraad auto'ss de auto gevonden waar ik na op zoek was. Na wat overleg met Rick tot een overeenkomst gekomen met de koopsom. De auto bevalt prima & raad Autoservice Wagemans aan als je op zoek bent na een goede occasion!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Goede service en klantvriendelijk

Ze denken met de klant mee en gaan niet onnodig te vroeg reparaties uitvoeren

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Vriendelijke afhandeling

Prettig contact en vriendelijke afhandeling mbt APK

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Geweldige en vriendelijke service!

Goede garage met vriendelijke eigenaar en hele goede service. Snelle levering van de gekochte auto. Al met al een hele fijne garage die ik zeker aanbeveel.

goedemorgen service

Telefonische afspraak was erg duidelijk, ook direct een indicatie wat de onkosten zouden zijn. Toen de auto gebracht werd een vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg over wat ze zouden gaan doen. Na een telefoontje ben ik de auto gaan halen en wederom duidelijke uitleg over de rekening met enkele aandachtspunten.

Top.

Zoals nog elke keer, prima. Vriendelijk maar niet overdreven, vakmanschap en alles volgens van te voren afgesproken. Enige min punt is dat de garage niet in Venlo ligt.

Super geholpen

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

Goed ontvangen en staps gewijs de zaken afgehandeld zoals ik mij dat had voorgesteld. Voelde vertrouwd.

Super service

Klant vriendelijke

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

Topbedrijf! Ze echt nemen de tijd om alles tot het puntje uit te leggen. Verder wanneer je een auto wilt aanschaffen zorgen ze ervoor dat dit ook helemaal tiptop in orde wordt afgeleverd! Rik bedankt! Wij komen hier zeker nog vaker terug!

Nvt

Top service

Hartelijk dank voor het snelle oplossen van mijn probleem afgelopen maandag. Wat een geweldige service!

Kennis van zaken en een goed en duidelijk gesprek gehad.

Het was een prettig gesprek, duidelijk en met kennis van zaken. Het heeft geresulteerd dat wij een auto gekocht hebben. Geen moeite teveel ! Aardige verkoper. Goede behandeling. Aanrader !!

Fijne samenwerking!

Fijne samenwerking!

Mijn ervaring met Autoservice Wagemans is tot nu toe top. We kregen een gedegen en eerlijke uitleg van Rick. Hoop op een aantal fijne rijjaren met mijn Mercedes!!

Vriendelijkheid

Na de kleine beurt schrok ik van de prijs rond de 200,00 euro zou een kleine beurt kosten Het was bijna 300,00 euro Dat was een tegenvaller

Super bedrijf

Zeer goede kwaliteit

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

Super goed geholpen, vriendelijk personeel

Zeker een aanrader om een auto te kopen

Prettig contact met goede service.

Prettig, vakkundig en eerlijk Autobedrijf/Service

Niks dan lof over de manier waarop de occasion van mijn keuze aan de man is gebracht

Goede service en vriendelijke verkoper!

Werd goed geholpen met de koop van een occassion en de inruil van mijn auto. Het kofferbak ging niet handmatig open van de aangeschafte auto.Dit werd zonder probleem verholpen.

Prettig

Prima advies. Eerlijke voorstelling van zaken. Vriendelijk.

Een prachtig schoon bedrijf. Zowel Liam als Maurice hadden voldoende tijd voor ons om e.e.a. goed uit te leggen. We hebben onze bezoeken als erg prettig ervaren.

Goede service.

Prettig ontvangen. Zijn attent, maar wat ik bij andere garagebedrijven kreeg was een bloemetje bij aflevering zeker na een verre reis. Zakelijke gesprekken gehad. Op laatst kwam de mededeling dat er een bedrag bij kwam omdat bij de inruil auto de banden oud waren. Dat was jammer.

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!