Niets anders is waar als de slogan van ASW ,nl. ; eerlijk , vertrouwd , transparant

Na op donderdag een auto gereserveerd te hebben voor zaterdags (wat eigenlijk niet vanzelfsprekend is voor het weekend ; werd dit toch gedaan) ben ik op zaterdag vriendelijk ontvangen door twee nette verkopers. Er heerste al meteen een vertrouwde sfeer .( alsof ik hier al jaren over de vloer kwam) .Na een goede uitleg cq informatie over de auto en uiteraard een proefrit zijn we tot een overeenkomst gekomen. De auto werd een paar dagen later ( na nog eens een goede uitleg door Liam , over alle ,, toeters en bellen ,, die op/aan de auto zitten), volgens afspraak, netjes afgeleverd . Ik ben met een goed gevoel naar huis gereden. Dit (nette) bedrijf is voor mij zeer zeker een aanrader Gr. Theo

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Super service,geweldig bedrijf

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Goede en duidelijke afhandeling

Professionele hulp en duideijk uitleg over alle zaken rondom de auto.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Het kost wat, maar dan heb je wel wat

Ondanks dat ik nog maar kort klant ben, heb ik een vertrouwd over gehouden. Alles straalt kwaliteit uit.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

uitstekend

Ik had een probleem met de verlichting van mijn auto. Reparatie werd volgens afspraak uitgevoerd. Dit bedrijf is een aanrader! Ze leveren altijd uitstekend werk.

Gewoon goed

Niks aan te merken, alles prettig verlopen. Rijden heerlijk rond in de auto. Via deze mail aangesproken met besthe dhr. Echter ben ik toch echt een vrouw. :-)

Heel tevreden

Ik wordt vriendelijke te woord gestaan, persoonsgericht, vakbekwaam, erg klantvriendelijk en meedenkend.

Uitstekend bedrijf

Vanaf eerste.moment is duidelijk dat klantvriendelijkheid en goede service hier voorop staan.

gastvrij

niet opdringerig, vrijlatend!!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Autowereld

prettig verlopen aankoop auto

van A tot Z prima verlopen koop auto.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

Chapeau, jullie zijn goed bezig!!

Klantvriendelijk en tot nu toe een prima service. Een echte aanrader.

prima service

Correcte behandeling van begin tot eind.

Uitstekende service

Ik had interesse in een occasion en werd geholpen door een klantvriendelijke en geduldige medewerker. Hij was totaal niet opdringerig, wat heel prettig was. Bij aflevering van de auto bleek echter dat een en ander wat toegezegd was, vanwege een miscommunicatie, niet gebeurd was. De medewerker zocht meteen naar een oplossing. Een afspraak werd ingepland en de auto werd naar volle tevredenheid afgeleverd. Uitstekende service!

Great experience for my first car

I made a visit to the garage for a car with Peugeot. Rick helped us by showing us other options and comparing the details of the car we were going for. They are very technical but can explain in a very decent way the qualities of the car but also the downsides. This helped make an informed decision. The car was well prepared for pickup and felt like a new car. The administration process was also very handled. Will definitely recommend to anyone.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Altijd super goede service

Ik heb hier mijn eerste auto gekocht en kom hier altijd voor APK etc. Altijd goed en vriendelijk geholpen! Ik zou het iedereen aanraden. Ook fijn dat er duidelijk voor een leek wordt uitgelegd wat er aan de hand is met de auto.

Goed “op weg” geholpen

Fijne verkopers , doen wat ze afspreken. Denken in oplossingen

Gastvrij en goeie survice

Gastvrij en goeie survice

Uitstekende begeleiding bij aankoop auto

Ik heb duidelijke uitleg gekregen over de auto die ik wilde aanschaffen. Aangezien de aan te schaffen auto mij goed beviel, heeft de duidelijke uitleg de doorslag gegeven om te kopen.

Service was professioneel en efficiënt.

Ik was erg onder de indruk van de service en het professionele gedrag.

Betrouwbaar en eerlijk advies

Op zoek naar een occasion kwamen wij op aanraden van vrienden uit bij deze autodealer. Vriendelijke deskundige medewerkers die tijd voor je hebben als klant en indien gevraagd goed en eerlijk advies geven.

Meer dan uitstekend!

Als zus ben ik natuurlijk niet geheel objectief! Bij de verkoop van mijn nieuwe auto ben ik door alle heren bij ASW goed geholpen! Ik voel me als ik mijn mini autootje rij gelijk de koningin!!!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

Alles uitgevoerd zoals gewenst en was goed ingelicht. Tot snel.

TOP

Deskundige, vriendelijke service. Op tijd uitgevoerd . Aanbevolen!!

Fijne auto kunnen kopen, goede service

Fijne garage met kundige monteurs in dienst. Klantvriendelijk. Ze nemen goed de tijd voor je. Ze denken mee en stellen zich flexibel op. Ze hebben kwaliteit tweedehands auto’s altijd op voorraad.

Eerlijk en professioneel bedrijf

Levert goede service

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!