Bedankt voor de goede uitleg bij de aankoop van mijn Toyota Corolla. De afspraken vooraf zijn goed nagekomen. Dank je wel Liam. Fam. Savelberg
Beste familie Savelberg, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Liam is momenteel met vakantie en ik zal uw feedback even terugkoppelen. Dat vindt hij vast fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
goede service en ik weet dat mijn auto in goede handen is.
Hi Math, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De auto ging stuk één dag voor de vakantie. Het onderdeel werd besteld en de volgende ochtend werd de auto al gemaakt. Dikke pluim hiervoor
Hi Greetje, Hartelijk bedankt voor je recensie! We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Gewoon top.
Hi Ron, Wederom bedankt voor je vertrouwen! Tot de volgende! Groetjes, Rick
Vriendelijk personeel, en een ruime keuze aan jong gebruikte auto's die voor een groot deel geïmporteerd zijn. Ben blij met mijn Captur.
Hi John, Heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zeer klantvriendelijk en komen afspraak na.
Hi Frans, Ontzettend fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede garage, lieve medewerkers.
Hi Manon, Heel fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Heel erg blij met mijn nieuwe auto! Bedankt voor de service mannen!
Hi Rick, Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Top garage met super service
Hi Jan, Fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Geen poespas, duidelijk en eerlijk
Hi Rob, Dankjewel!!! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Je kunt makkelijk afspraak maken, medewerkers zijn vriendelijk, garage ziet er spik en span uit en je krijgt een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden.
Hi Jos, Fijn om te horen! Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vakkundig personeel.
Beste Wieland, Bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Tevreden
Hi Mohamed, Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ze zijn deskundig en vriendelijk
Hi Jan, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
In een woord: alles perfect afgehandeld!!!! Super.
Hi Peter, Bedankt voor je recensie en wederom je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Het was alweer 17 jaar geleden dat ik een auto had gekocht en in al mijn enthousiasme had ik een nieuwe uitgezocht zonder er überhaupt een proefrit mee te hebben gemaakt. Gelukkig wees de verkoper me er op dat ik dat op z'n minst moest doen om een goed besluit te kunnen nemen. Er werd goed meegedacht over mijn wensen en mogelijkheden. De verkoper deed er alles aan dat ik als tevreden klant zou vertrekken en dat is ook gelukt.
Hi Nicky, Bedankt voor je vertrouwen en fijn om te horen dat je het zo positief hebt ervaren. Gelukkig heb je uiteindelijk de juiste keus kunnen maken! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Geheel spontaan bij Wagemans langsgegaan. Direct een prima indruk gekregen. Mercedes GLA gekocht, die ook conform de afspraak en prachtig gepoetst is afgeleverd. Heel tevreden over de communicatie met Rick en Maurice, Harry van der Starre Oegstgeest
Hi Harry, Heel fijn om te horen! Bedankt voor jullie vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe Mercedes-Benz GLA-klasse! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Voor de eerste keer een auto gekocht (Peugeot 3008) bij Autoservice Wagemans. Zeer klantvriendelijk, correcte behandeling, afspraken worden nagekomen. Garage om aan te bevelen
Hi Theo, Heel fijn om te horen! Bedankt voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Prijs is inclusief afleverbeurt, apk en koffie.
Hi Jan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
vriendelijk en warm onthaal, en deskundig advies
Beste heer Geuijen, Bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen! Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede en rustige uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd waren aan mijn auto.
Hi Rudi, Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Oliver Jacobs Autoservice Wagemans
Vriendelijk ontvangst, goede en snelle service, fijne uitleg. Zeker een aanrader om hierheen te gaan!!
Hi Loes, Heel fijn om te horen dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Snel en deskundige diagnose en reparatie. Fijne behandeling zonder poespas.
Hi Sander, Fijn om te horen! Ik zal het even terugkoppelen naar de collega's van de werkplaats. Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Stond met pech in Holtum. Gebeld naar jullie. Ondanks ik nog geen klant was binnen vijf minuten hulp ter plaatse. Wagen hersteld. Volgende dag terug gegaan en Renault Captur gekocht. Liam is een uitstekende verkoper. De werkplaatsmonteurs zijn supervriendelijk.
Hi Frans, Wauw! Bedankt voor deze hele toffe terugkoppeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Goede service nemen de tijd voor je Nette auto's scherpe prijs
Hi Ronny, Fijn om te horen! Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!