Een kleine reparatie maar kreeg alle aandacht en werd tijdig en adequaat afgewikkeld.
Hi Ben, Hartelijk bedankt voor je terugkoppeling! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Een hele fijne aankoopervaring. Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was alles uitstekend geregeld. Er werd goed meegedacht, afspraken waren duidelijk en de communicatie erg prettig. Je merkt dat hier met kennis en zorg wordt gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.
Hi Maud, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Iedereen in het hele bedrijf is vriendelijk en klantgericht bezig , prima ga zo door !!!
Hi Willem, Hartelijk bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Duidelijke afspraken
Beste heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
prima geholpen door verkoper. Niks opdringend en alle tijd voor een uitgebreide testrit. prima inruilwaarde voor oude auto Alle afspraken tot nu toe correct na gekomen.
Hi Cor, Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met de Suzuki Vitara! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Prima service en goede uitleg over de nieuwe auto
Hi Wim en Corrie, Heel erg leuk om te horen! Bedankt voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Afgelopen week mijn bmw 7serie naar wagemans gebracht voor te flushen. Alles naar wens gedaan .Ben zeer tevreden over dit mooie bedrijf !!! Ik raad iedereen aan om hier eens binnen te lopen als je een probleem hebt met je auto. Bmw schakelt weer als een zonnetje!!! Fijne mensen en denken mee met je !!!! Echt een top bedrijf !!!
Hi Marc, Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
komen snel helpen bij pechgeval
Hi Hub, We doen ons best om altijd zo snel mogelijk te helpen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Schitterende auto gekocht, dit was mogelijk na een open en eerlijk gesprek en zoeken naar mogelijkheden. Rick bedankt.
Hi Roel, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
We werden zeer goed geholpen bij het kopen van een occasion. Alles wat er administratief te regelen was werd snel en volledig gedaan. Vriendelijk en begripvol personeel! All in prijs en dus geen extra kosten!
Hi Kees, Heel er fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Onlangs mijn Mazda Cx-3 bij ASW gekocht. Het bedrijf beschikt over een imposante vloot aan jonge occasions, met name in het segment SUV / Crossover. Ondanks dat ik een enkele keer terug ben moeten gaan i.v.m. kleine defecten zoals kapotte motortjes van de buitenspiegels en een rempedaal schakelaar is dit netjes onder garantie door ASW opgelost. Ik voelde mij hierdoor gehoord en serieus genomen als klant. Verder een erg prettige benadering van het personeel naar de klant toe.
Hi Erik, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het uitgebreid delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede communicatie Auto afgeleverd zoals het hoort Duidelijke instructies Duidelijke informatie over de verkoop en het voertuig
Hi Timo, Hartelijk bedankt voor de mooie feedback! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Op zoek naar een gebruikte auto kwamen we bij dit bedrijf terecht. We werden op een nette en vriendelijke manier ontvangen en konden goed duidelijk maken wat we wilden. Informatie was duidelijk, proefrit was zo geregeld en de keuze was daarna snel gemaakt. Koop is daarna vlot en en correct afgewikkeld.
Hi Bert, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik heb hier mijn auto gekocht. Super vriendelijk ontvangst en totaal niet opdringerig. Nemen de tijd voor je. Super tevreden met mijn aankoop.
Hi Inge, Bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Klasse
Hi Ben, Bedankt!!! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed advies
Hi Marianne, Fijn om te horen! Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Kan niet beter...
Beste Ab, Heel erg bedankt voor de enthousiaste terugkoppeling! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn achterband bleef langzaam leeg lopen. Gebeld en advies gevraagd. Ik kon gelukkig snel terecht om de band na te laten kijken. Er zat een schroef in. Snel en goed geholpen zoals altijd.
Hi Chantal, Heel erg fijn om te horen! Wederom bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Bij aanschaf van huidige auto en afhandeling van alle werkzaamheden en uitleg van nieuwe auto bijzonder goed geholpen, belangrijk: afspraak is afspraak.
Beste Henk, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen en het delen van jullie ervaring! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Vriendelijk, no nonsense en vakkundig.
Hi Finn, Hartelijk bedankt voor de goede woorden! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Tot op heden alleen maar positieve ervaringen
Hi Bert, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Wederom super geholpen. Correct en snel alles geregeld.
Hi Rob, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Correcte communicatie met vriendelijke personeel en goede service
Hi Remy, Fijn om te horen! Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Wat een fantastische garage! Dit is service op het allerhoogste niveau! Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me welkom en serieus genomen. Het team is ongelooflijk vriendelijk, professioneel en duidelijk gepassioneerd over wat ze doen. Mijn auto is hier in onderhoud geweest en ik ben meer dan tevreden. Alles werd helder uitgelegd, zonder vakjargon of verrassingen achteraf. Ze denken echt met je mee, zijn eerlijk, transparant en nemen de tijd om alles perfect in orde te maken. Je merkt aan alles dat kwaliteit hier voorop staat. De auto rijdt nu weer als nieuw. Misschien zelfs beter dan ooit. Daarnaast was de service snel, efficiënt én tegen een eerlijke prijs. Het is zeldzaam om een garage te vinden die zoveel vertrouwen uitstraalt en dat ook volledig waarmaakt. Kortom: absolute aanrader. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, vakkundige en klantgerichte garage, zoek dan niet verder. Ik kom hier zonder twijfel terug en raad deze garage aan iedereen aan!
Hi Sander, Hartelijk bedankt voor je vertrouwen en het schrijven van deze uitgebreide review. Heel erg fijn om te horen dat je alles zo hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Onderhouds beurt aan auto na prima overleg naar tevredenheid uitgevoerd Goede service en vriendelijk personeel
Hi Herman, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!