Top zaak
Hi Paul, Heel erg fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik kon het bedrijf Autoservice Wagemans niet . Via een site ben ik daar terecht gekomen . Eeste bezoek was er een vriedelijk onvangst . Het oog viel op Volvo xc 60 , deze ook gekocht . Er was een probleem met de ruitenwissers armen . Na een afspraak kreeg ik een leenauto , en dit werd netjes opgelost . Zeer tevreden over de goede service .
Hi Hans, Heel erg fijn om te horen! Vooral fijn dat alles netjes is opgelost. Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Onlangs een prachtige auto gekocht bij ASW. We zijn vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen door verkoper Liam. Ook zijn we zeer tevreden over de service en de afhandeling! We kunnen ASW van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en een prettige aankoopervaring.
Hi Ted en Monique, Bedankt voor het compliment en jullie vertrouwen! Fijn om te horen. Nogmaals heel veel rijplezier met jullie nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Klantvriendelijkheid en service staan hier bovenaan
Hi Herman, Bedankt voor je recensie! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Klant vriendelijk en gaat voor een goed product
Hi Evert, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik breng hier met vertrouwen mijn auto naartoe en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.
Hi Moniek, Leuk om te horen! Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Na maken afspraak goede en snelle reoaratie
Hi Wil, Bedankt voor de terugkoppeling! Fijn om te horen dat het zo snel gelukt is! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn auto gekocht bij Wagemans, dik tevreden over afhandeling garantiegevallen en ook de servicebeurten worden prima uitgevoerd tegen redelijke prijzen.
Beste heer Menten, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor uw vertrouwen en de feedback! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
elke keer wordt er gewoon geleverd voor een normale prijs.
Hi Piet, Bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Having looked for a garage online, I found Wagemans, and made an appointent. The staff was friendly, prompt and fair. I received an exchange car for the day, which is a plus. Overall, a good experience, and I will come to them again for any other needs.
Hi Mihai-Sebastian, Thank you for your enthousiastic review! Good to hear! Hope to see you next time. Kind regards, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De receptionist begreep mijn probleem. De auto is direkt nagekeken maar de onderdelen waren niet allemaal op de zelfde dag te verkrijgen. De volgende dag rond middag was alles hersteld.
Hi Frans, Bedankt voor je terugkoppeling! Fijn om te horen dat we alles snel hebben kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
vreemd dat de apk bij een onderhoudsbeurt apart betaald. heb ik bij andere bedrijven bij een onderhoudsbeurt nooit betaald.
Hi Conny, Bedankt voor je terugkoppeling! Wij splitsen alle kosten altijd uit op de factuur. Bij veel bedrijven is de APK inderdaad inbegrepen bij de onderhoudsbeurt. Echter wordt deze dan automatisch doorberekend in de totaalprijs. Wij vinden het belangrijk in het kader van transparantie om alle zaken apart toe te lichten op de factuur. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede service vriendelijk personeel
Hi Elvira, Fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Auto voorzien van apk-keuring, kleine beurt en nog gecontroleerd op enige verzoeken mijnerzijds. Werd gebeld dat Auto klaar was. Dit was vroeger dan verwacht. Ben heel erg tevreden.
Hi Wim, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Apk en een beurt. Snel en vakkundig werk. Prima service met leenauto.
Hoi Peter, Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
I bought my 3rd car from them, never had any issues, definetely recommended.
Hi Murat, Thank you for the review! Kind regards, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Fijn bedrijf waar je vriendelijk en deskundig ontvangen en geholpen wordt Dat geldt voir de verkoop EN de garage
Hi Giel, Bedankt! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede ervaring, wordt netjes geholpen en eerlijk advies
Hi Erwin, Wederom bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
prima, transparante verkoop
Hi Albert, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed geholpen door de verkoop en na aankoop auto ook door de werkplaats afdeling.
Hi Jan, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Toyota corolla gekocht. Lekker proefritje gemaakt en besloten de auto te kopen. De uitleg van de toeters en bellen wordt uitgebreid behandeld en met veel geduld uitgelegd, Maurice bedankt! Na uitgebreide instructie ben ik als tevreden klant vertrokken. De vakkundigheid en de gemoedelijke sfeer spreekt mij zeer aan. Top garage :)
Hi Henry, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
alles duidelijk uitgelegd en prima geregeld
Hi Edith, Hartelijk bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede vriendelijke service gericht en vakkundig
Hi John, Heel erg fijn om te horen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Er wordt ruim de tijd genomen, prachtig wagenwark, veel kennis. Bedrijf is schoon en professioneel. Bedankt Liam!
Hi Ayesha, Heel erg fijn om te horen! Het was een leuk avontuur om tegelijkertijd 2 auto's te mogen leveren. Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Goed geholpen duidelijke uitleg.
Hi René, Heel erg fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!