Mooie auto afgeleverd goede uitleg over de auto we zijn tevreden,kleine opmerking de auto had iets beter gepoets kunnen zijn.maar voor de rest zijn we heel blij met de auto en het vertrouwen is er niet minder door geworden.mooi bedrijf.Groetjes Wilma Bert Keulers.
Hi Bert, Bedankt voor je terugkoppeling! Vervelend om te horen dat het in het poetsproces niet helemaal naar behoren is gegaan. Dit willen we graag voor je oplossen. Ik zal daarover nog even telefonisch contact opnemen. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mooie auto's, fijne service, nette omgeving, werkplaats, showroom
Hi Robert, Fijn om te horen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
geweldige vakmensen
Hi Piet, Bedankt voor het vertrouwen en je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Helaas was het door mij bestelde artikelen, niet in mijn auto te monteren. Is naar tevredenheid opgelost
Hi Ferenc, Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Fijne mensen. Goede service
Hi Lotte, Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk personeel, goeie service!
Hi Jos, Heel erg bedankt! Fijn om te horen!!!! Gr Rick Autoservice Wagemans
Alles wordt netjes geregeld en opgelost bij Autoservice Wagemans
Hi Guido, Bedankt voor je review! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Deze week een grote beurt voor de auto laten uitvoeren, plus een APK-keuring. Ik werd na korte tijd gebeld met een diagnose van de verbeterpunten aan mijn auto en een inschatting van de te verwachten kosten. Bij afhalen was dat ook ongeveer het bedrag dat ik moest betalen. Ik kreeg die dag de beschikking over een leenauto. Mankementen zijn, voor zover ik dat kan beoordelen, goed verholpen.
Hi Noël, Fijn om te horen! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zoals altijd, afspraken nagekomen. En werk goed gedaan. Ik ben heel tevreden Guido
Hi Guido, Zoals altijd ontzettend bedankt voor je vertrouwen en het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijke snelle service
Hi Ad, Fijn om te horen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Correct geholpen bij lekke band. Gezorgd dat dezelfde dag vier nieuwe banden er op lagen.
Hi Frans, Als het even kan, dan proberen we iedereen zo snel mogelijk te helpen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De auto werd geleverd met een extra onderhoudsinspectie conform schema 12 maanden garantie! Extra polijstbeurt en kleine beschadigingen zijn weggewerkt. Alles werd vlekkeloos afgehandeld!
Hi Hans, Dat is precies zoals het hoort! Alle puntjes op de "i". Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vertrouwd
Hi Cor, Bedankt voor je jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Deskundig, behulpzaam en zeer vriendelijk!
Hi Hermann, Fijn om te horen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Heb er deze week mijn Fiat Doblo gekocht en werd heel vakkundig geholpen. Een tweedehands auto met 1 jaar garantie. Waar vindt men dit nog. Ook de papieren werden keurig verzorgd. Een compliment voor Auto Wagemans. Top
Hi Louis, Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
zijn zeer behulpzaam
Hi Hub, Wederom bedankt!! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zonder afspraak gekomen voor een proefrit, was mogelijk. Duidelijke uitleg gehad en de deal was snel gesloten. We kozen ervoor de auto na een week te halen (dit kon al eerder eventueel). Hij stond klaar met een strik erop, maakt het toch wel speciaal. Elk knopje en snufje in de auto werd ons zeer duidelijk uitgelegd. We komen hier zeker terug voor onderhoud. Top service!
Hi Luc, Bedankt voor je uitgebreide review en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Komt zeer vertrouwd en netjes over
Hi Jo, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ze nemen contact met je op als ze iets zien, ze gaan niet zonder akkoord iets vervangen
Hi Raymond, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijke ontvangst, goed voorbereid op de werkzaamheden, duidelijke uitleg. Afspraken nagekomen Zeer tevreden!
Hi Maurits, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Tevreden
Hi Mohamed, Kort, maar krachtig! Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Keurige service verleend door Piet en Maurice!!!
Hi Boy, Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Hele verrassing hoe ik werd geholpen. Geen wachttijd .Alle vragen werden door Liam deskundig en rustig beantwoord. Geen opdringerigheid en goede onderhandeling. Zal jullie steeds aanbevelen.Kwam bij jullie terecht door mond op mond reclame..
Hi Henrietta, Heel erg fijn om te horen! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
In maart 2025 gebruikte auto gekocht. Zeer tevreden over de aankoop. Maart 2026 eerste keer terug voor klein onderhoud.
Hi Peter, Bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prima ervaring betreffende ontvangst, uitleg en geregel betreffende aankoop nieuwe auto.
Hi Jan, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!