Zoals altijd weer sprake van prima service bij Wagemans! Vriendelijk personeel, fijn advies!
Ook nadat de koop gesloten was en wij een kleine storing met de auto hadden zijn we kalm en naar volle tevredenheid snel geholpen
Beste mevrouw Faber, Fijn om te horen! Heel veel rijplezier in jullie nieuwe CUPRA! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Na vele garages in Maastricht en daarna boven in Limburg nog bij diverse autohandelaren te zijn geweest zijn we bij terug komst nog gestopt bij Autoservice Wagemans. We werden vriendelijk ontvangen door Rick en er was meteen een goede klik. Samen met Liam heeft Rick alles in orde gemaakt zodat we de auto vrij snel konden ophalen. Rick en Liam bedankt voor jullie goede service. Marij en Guus ,Maastricht
Hi Guus, Heel erg fijn om te horen. We zijn blij dat we jullie hebben kunnen begeleiden in de aankoop en alles wat daarbij kwam kijken. Bedankt voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens & Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
niet te lang wachten
Hi John, Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
goed en vriendelijk geholpen
Hi Jan, Bedankt! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Bij binnenkomst meteen aandacht voor ons. Eerst rustig kijken en dan uitleg over al onze vragen. Een aanrader!!!
Hi Roger, Heel erg fijn om te horen! We doen het graag! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
goede service en vriendelijk personeel.
Hi Cor, Dankjewel voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Fijn en direct contact met alle medewerkers. Eerlijk zowel in verkoop dan wel koop van een auto. Dik tevreden.
Hi Davy, Dankjewel voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Die Oliver is hele fijne vent!
Hi Rick, Bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Gewoon goed met een menselijke benadering
Hi John, Bedankt voor recensie! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Het is voor mij een bijzondere ervaring avontuur voor mij, om langs te gaan bij deze autodealer. Na diverse proefritten te hebben geboekt, ben ik achtergekomen na de laatste dat deze auto voor mij is gemaakt. Meteen tijdens de eerste proefrit had ik gelijk een match met de auto. Tegelijkertijd een aangename service vanuit de autodealer, wat niet mag ontbreken. Een gezellig informeel bedrijf, die ik zou aanraden aan iedereen. Echt een top bedrijf.
Hi Ugur, Hartelijk bedankt voor je vertrouwen en je feedback! Het was een leuk avontuur! Fijn om te horen. Heel veel rijplezier met je nieuwe Toyota C-HR! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik schrok wel een beetje van de prijs kleine beurt
Hi Hub, Heel erg fijn om te horen! Ik snap dat de prijs soms even schrikken is, maar met de aanvullende diensten die wij bieden we kwalitatief goed onderhoud. Hierdoor lukt het niet altijd meer de goedkoopste te zijn. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Afspraken 100% nagekomen
Hi Eric, Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Super fijne ervaringen met onze vorige auto jaren geleden. Nu sinds kort weer een auto bij Wagemans gekocht en opnieuw een goede service, vriendelijk personeel en een top ervaring!
Hi Rob, Heel erg fijn om te horen! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Er werd gewerkt volgens afspraak. Top!
Hallo Jos, Fijn om te horen! Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mooi bedrijf.
Hi Jèn, Heel erg bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Helemaal geen klachten,alles werd heel goed uigelekt.
Hi Harie, Heel erg fijn om te horen! Bedankt!! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede garage
Hi Guus, Heel erg fijn om te horen! Fijn dat er geen rare zaken zijn voorgevallen. Mocht dat onverhoopt wel zo zijn, doen we natuurlijk altijd ons best dat zo snel mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hun klantvriendelijke benadering en manier van werken geeft vertrouwen. Ook in het oplossen van eventuele problemen nadat de koop gesloten is. Ervaringen in familie en kennissen kring hebben ons doen besluiten ook bij Autoservice Wagemans te kopen.
Hi Thei, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor je terugkoppeling! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede service zoals het hoort
Hi Anton, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Grote beurt, snel en vakkundig opgelost
Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen!
Al jarenlang is Autoservice Wagemans mijn vaste garage voor zowel de aankoop als het onderhoud van mijn auto’s, en dat is niet zonder reden. Dit is een bedrijf waar vakmanschap en service nog echt voorop staan. Zowel de werkplaats als de verkoopafdeling nemen de tijd voor je en leveren kwaliteit. Geen massawerk of snelle praatjes, maar persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Je merkt hier aan alles dat ze trots zijn op hun werk en hun klanten waarderen. Het motto “de klant is koning” wordt hier daadwerkelijk waargemaakt. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare, kleinschalige garage met hart voor auto’s én mensen: absoluut een aanrader.
Hallo Bert, Fijn om te horen! Wederom bedankt voor je goede referenties en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Correct en komt afspraken na!
Hi Frans, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
snel de problemen opgelost
Hi Toon, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
De accu van mijn suzuki vitara was aan vervanging toe,rechter achterband liep langzaam leeg de monteur vroeg zullen we daar ook maar even naar kijken.Alles was snel geregeld,half uur later was ik weer aan t rijden incl lekkere koffie ik ben tevreden.
Hi Bert, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!