Zeer tevreden over mijn ervaring bij Autoservice Wagemans. Het was de eerste auto die ik zelf ging kopen en ik werd ontzettend gastvrij en professioneel geholpen. Ze namen echt de tijd om alles rustig uit te leggen en gaven me ook de ruimte om na te denken en vragen te stellen, zonder druk. Alles werd snel en duidelijk geregeld. Een fijne, eerlijke service – ik reed met een goed gevoel weg in mijn eerste échte auto. Zeker een aanrader!
Everything was good organized, good service and happy with a car
Hi Anastasiia, Thank you for the review! Kind regards, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
prettig
Hi Wim, Dankjewel voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Er hangt een ontspannen sfeer en we zijn erg vriendelijk behandeld. Na een week bleek dat er vocht in een van de koplampen kwam tijdens een regenbui. Er werd meteen een nieuwe besteld en een afspraak gemaakt voor reparatie. Toen we per vergissing een uur te vroeg bij de werkplaats aankwamen, is er toch meteen tijd vrij gemaakt om de unit te vervangen. Kortom; een fijn bedrijf!
Hi Christian, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat we het zo snel hebben kunnen oplossen. Veel plezier met jullie Hyundai Kona! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Er was duidelijk kennis aanwezig over de auto van onze interesse. Echter ze hadden ons een kop koffie mogen aanbieden in de 2,5 uur dat we er geweest zijn. Het is nog onduidelijk of onze apple carplay het doet. Hij zegt steeds dat de kabel niet goed is, terwijl deze in andere auto’s wel werkt…
Hi Judith, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat er geen kopje koffie is aangeboden en dat je iets gastvrijer ontvangen had mogen worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Echter vind ik het jammer dat we niet teruglezen in je beoordeling dat we de auto in slechts twee werkdagen hebben klaargemaakt, zodat jullie zonder zorgen op vakantie zijn kunnen gaan. Gelukkig zijn we daar flexibel genoeg voor! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
De frontoffice in de persoon van Oliver regeld alles tot in detail
Fijne wagens, veel merken mooie auto's
Hi Jan, Bedankt voor je beoordeling! Veel veilige kilometers met jullie Nissan Qashqai e-Power gewenst! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Goed geholpen!
Hi Tilly, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Autobedrijf Wagemans heeft zeer mooie importauto’s staan met relatief weinig km’s en meestal een bekende onderhoudshistorie. Bij de aflevering van de auto zijn alle gemaakte afspraken netjes nagekomen zoals bij de verkoop afgesproken. De afdeling verkoop heeft veel kennis van zaken van de aangeboden auto’s. Tot nu toe helemaal tevreden.
Hi Frank, Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met de Mazda CX-5! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Er fijn geholpen bij aanschaf van mijn nieuwe auto!
Hi Rick, Bedankt voor je beoordeling! Leuk dat we de auto hebben kunnen vinden waar je al enige tijd naar opzoek was. Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Nieuwe auto verzorgd door verkoop en werkplaats team van Wagemans. Met een grote beurt en perfecte schoonmaak werd de auto opgeleverd. Nieuwe vaste klant bij Wagemans!
Hi Bas, Bedankt voor het vertrouwen! Heel veel plezier met jullie Volkswagen Tiguan R-Line. Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Werd correct geholpen, men hield zich aan toezeggingen/afspraken.
Hi Theo, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Net voor het eerst auto gekocht bij Wagemans Zeer tevreden. Vriendelijk en deskundig personeel Fijne sfeer
Hi Giel, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Heel veel rijplezier met de nieuwe Toyota RAV4! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik kom al jaren bij deze Maurice vanwege de uitstekende service, eerlijkheid en persoonlijke benadering, en ook bij de aankoop van mijn nieuwe auto voelde ik me opnieuw goed geholpen.
Hi Roel, Wederom bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Prima Service, heel vriendelijk Personeel
Hi Michael, Hartelijk bedankt voor je terugkoppeling! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Na het aankopen van mijn auto bij Wagemans, wat ook zeer prettig is verlopen heb ik voor het onderhoud ook bij Wagemans aangeklopt. Op korte termijn kon ik terecht voor kleine beurt en Apk. ik ben snel en professioneel geholpen. Contact verliep ook zeer prettig.
Hi Bart, Hartelijk bedankt! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Super tevreden met mijn aankoop! Vriendelijke en eerlijke service. Ik werd goed geholpen en kreeg ruim de tijd om alles te bekijken en vragen te stellen. De auto was precies zoals beloofd. Ook bij het ophalen van de auto was er ruimte voor vraag en uitleg. Fijne ervaring!
Hi Berry, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
We hebben we een goeie deal kunnen maken w.b. onze auto die we inleverden. Verder kregen we goeie informatie en uitleg over de auto die we van plan waren te kopen. Deze auto zag er piekfijn uit en hebben we dan ook gekocht voor een schappelijke prijs. Alle lof voor verkoper Rick die ons geholpen heeft.
Hi Eveline, Hartelijk bedankt voor jullie vertrouwen, het prettige contact en voor het zeer netjes inleveren van de inruilauto! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede uitleg en service
Hi Ben, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
geen poespas
Hi Ed, Kort maar krachtig! Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Uitstekende service en klantgerichtheid bij Auto Service Wagemans Onlangs heb ik bij Auto Service Wagemans een Kia Niro gekocht, en ik kan niet anders dan mijn tevredenheid uitspreken over de gehele ervaring. Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen als klant. Rick, die mij gedurende het hele proces heeft geholpen, was uiterst klantvriendelijk en betrokken. Hoewel het voor mij een rit van ruim tweeënhalf uur was, bleek het de moeite waard. We hadden vooraf al duidelijke afspraken gemaakt over de inruil van mijn vorige auto, en alles is volledig volgens afspraak verlopen – transparant en zonder verrassingen. De communicatie was helder, de afhandeling professioneel, en door de persoonlijke benadering , ervaar je dat klanttevredenheid hier voorop staat. Ik kan Auto Service Wagemans van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dealer met oog voor de klant!
Hi Adrie, Hartelijk bedankt voor je vertrouwen en de rit naar Limburg! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Het personeel bij Autoservice Wagemans is zeer vriendelijk, eerlijk, behulpzaam en volgens mij zeer bekwaam. Dat komt mij en mijn auto ten goede.
Hi Marian, Hartelijk bedankt voor jouw recensie! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Wij waren op zoek naar een Fiat 500x. Autoservice Wagemans had er voor ons een mooie staan met een voor ons goede prijs. Na het eerste contact, foto,s gestuurd van onze in te ruilen auto en daar kwam een zodanige prijs uit, dat wij vanuit Eindhoven naar Born zijn gereisd. Werkelijk door Liam hartelijk ontvangen en met alle rust, en geen hijgerige verkooppraatjes konden wij de Fiat rustig bekijken en een proefrit maken. Daarna was de deal snel beklonken en vandaag hebben wij de auto opgehaald. Wat vinden wij nu van Autoservice Wagemans??? Een mooi, modern, schoon en goed onderhouden bedrijf, waar je meteen het gevoel krijgt, dat de klanten er toe doet. Men neem TIJD voor de klant, men luistert naar de wensen en echt, niets is te veel De auto wordt geleverd met 3 maanden garantie, nieuwe apk en een grote onderhouds beurt op kosten van Autoservice wagemans Iedereen die dit, leest,kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen. Liam, nogmaal hartelijk dank voor professionele hulp met de aankoop van de Fiat 500x. Frans
Hoi Frans, Hartelijk bedankt voor de mooie woorden! Het waren erg gezellige gesprekken en goed om te horen dat de aankoop goed is bevallen. Veel plezier met jullie Fiat 500X en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Al een paar auto s gekocht bij hun ..luisteren goed naar de wensen van de klant .doen hun best om alles te regelen tot in de puntjes ...
Hi Ron, Helemaal top!!! Wederom een mooie zoekopdracht met resultaat! Tot zaterdag! Gr Rick
Goede service, goede auto's
Hi Yjul, Hartelijk bedankt voor je beoordeling en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!