Vriendelijke mensen en prima service

We hebben een tweedehands auto gekocht bij Wagemans en zijn prima geholpen. Niet alles was in een keer goed, maar werd wel ter plekke gelijk opgepakt. Afhandeling verliep prima verder.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Vriendelijk professioneel

Netjes bolgens afspraak

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Top service

Auto top afgeleverd

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Autowereld

Prettig verkoopgesprek leidde tot uiteindelijke aankoop.

Na een lange zoektocht op verschillende websites, besloten we ASW te bezoeken. Dit voelde meteen goed. Na een prettig verkoopgesprek met Liam en een proefrit besloten we over te gaan tot de aankoop. We zouden ASW zeker aanraden!!!!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

top

goede service en klantvreindelijk

Betrouwbaar bedijf

Door Rick snel en deskundig geholpen

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Geweldig!

Al jaren kom ik met plezier en vertrouwen bij Wagemans. Na een spannende zoekopdracht hebben zij mijn nieuwe auto gevonden. Helemaal blij met mijn hybride Toyota. Bedankt voor het zoeken en het luisteren!

Wederom Top Service

Wederom een fijne deal overeengekomen met Rick. Er wordt goed meegedacht over de aankoop en verkoop.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Alles volgens afspraak

Goed duidelijk contact met Liam

De afgesproken vervanging werd keurig uitgevoerd

De ontvangst is altijd prettig. Ze hielpen met het afnemen van de e-bike. De afgesproken vervanging van remschijven en remblokken werd uitgevoerd en ik werd direct geinformeerd. De watersproeierslang die door de marter was ingebeten werd kostenloos hersteld.

Super bedrijf,zeer vakkundig.

2 de keer daar een auto gekocht,fijne ontvangst.Zeer goede aflevering.

Gewoon goed

Prettig bedrijf en goede service.

Top.

Zoals altijd al, no nonsens, eerlijk en hartelijk.

Fijn geholpen, goede service.

Ontzettend fijn geholpen! Alle tijd om alles goed uit te leggen. Auto kreeg nog netjes een beurt. Bij het ophalen stond ie zelfs klaar met strik.. haha !! Toen ook nog de tip gekregen om een dongle aan te schaffen voor Apple car play! Werkt ook top, heel blij mee. Veel kennis en super fijn en prettig geholpen!!

Rick is super enthousiast.

Rick luistert iets minder als je iets wilt uitleggen nav eerdere ervaringen. Geeft anderen de schuld als de benzine tank niet vol is en de batterij ook bij aflevering niet vol is. Batterij hoort normaal vol te zijn zei hij. En een volle tank benzine stond op papier. Nadat we gezegd hadden dat een volle tank benzine op papier stond, wat hij niet meer wist. Is het wel goed opgelost.

Service liep op rolletjes!!

Afspraak gemaakt om mijn winterbanden om te laten zetten naar de zomerbanden. De klus was snel gepiept en de andere wielen zijn weer netjes bij autoservice Wagemans opgeslagen. Kortom fijn geholpen wederom!

Prima auto geleverd

Mooie auto afgeleverd goede uitleg over de auto we zijn tevreden,kleine opmerking de auto had iets beter gepoets kunnen zijn.maar voor de rest zijn we heel blij met de auto en het vertrouwen is er niet minder door geworden.mooi bedrijf.Groetjes Wilma Bert Keulers.

Fijne nette en beleefde verkoper Liam.

Mooie auto's, fijne service, nette omgeving, werkplaats, showroom

beter kan niet

geweldige vakmensen

Prima geholpen

Helaas was het door mij bestelde artikelen, niet in mijn auto te monteren. Is naar tevredenheid opgelost

Fijne mensen. Goede service

Prima service!

Vriendelijk personeel, goeie service!

Super tevreden

Alles wordt netjes geregeld en opgelost bij Autoservice Wagemans

Deze week een grote beurt voor de auto laten uitvoeren, plus een APK-keuring. Ik werd na korte tijd gebeld met een diagnose van de verbeterpunten aan mijn auto en een inschatting van de te verwachten kosten. Bij afhalen was dat ook ongeveer het bedrag dat ik moest betalen. Ik kreeg die dag de beschikking over een leenauto. Mankementen zijn, voor zover ik dat kan beoordelen, goed verholpen.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

Zoals altijd, afspraken nagekomen. En werk goed gedaan. Ik ben heel tevreden Guido

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!