Prima ervaring met dit bedrijf gehad

Prettig en vriendelijk contact. Prima aankoop gedaan van een tweedehands auto.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Duidelijke afspraken / goede [tussen-] communicatie / vriendelijke benadering / goede service.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Prima geholpen

Probleem snel gevonden en opgelost

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Coulante behandeling na verlopen garantie termijn.

Ik heb bij Wagemans begin dit jaar een Volvo XC40 Hybride gekocht (met standaard 6 maanden garantie). Enkele dagen na verlopen garantie trad er een storing op. Ondank resetten bleef storing terugkomen. Op advies van Wagemans afspraak gemaakt met Volvo dealer voor verdere analyse/reparatie. Bleek kortsluiting te zijn in de elektrische heater. Deze vervangen. Reparatie kosten ruim 1300,= Euro. Ondanks dat garantietermijn verlopen was heeft Wagemans een substantieel deel van de reparatie kosten vergoed. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Groeten, Andre

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

Super hulp, geen onzin

Goede garage, nemen altijd de tijd je goed te helpen en informeren. Geen poespas, een directe goede hulp voor al je auto zaken. Speciale complimenten voor de flexibiliteit bij het maken van afspraken.

Goede service en mooie betrouwbaar auto

Altijd betrouwbaar in advies en reparaties

Altijd betrouwbaar in advies en reparaties

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Zeer goed bedrijf

Goede service en vakmanschap

Vertrouwen in een goede auto.

Na een eerste kennismaking en een proefrit voelde het als een goed vertrouwen in een passende auto.

super

Op zaterdagochtend start mijn auto niet. Met hulp van buurman, hebben we mijn auto kunnen starten en ik kon meteen terecht bij autoservice Wagemans. Binnen kwartier was de accu doorgemeten en vervangen.

Fijn bedrijf met mooie jonge occasions

We zijn heel tevreden met onze Suzuki Vitara. Zowel Liam als Maurice hebben ons fijn geholpen bij de keuze, aanschaf en supersnel een trekhaak geregeld. Bedankt!

Prettig contact en vriendelijke service. Snelle levering van auto.

Deskundig geholpen. Zeer snelle levering van auto. Zeer vriendelijk geholpen.

Prima geholpen met de keuze voor mijn nieuwe auto.

Ik kon op mijn gemak de auto's bekijken en mijn vragen werden prima beantwoord. Ik kon dezelfde dag nog een proefrit maken en heb de auto de volgende dag gekocht. Perfect afgeleverd zoals afgesproken. Dit is alweer de derde auto die wij bij de firma Wagemans gekocht hebben.

Autobedrijf met mooie jonge occasions.

Op zoek naar een jonge occasion kwam ik al snel bij auto bedrijf Wagemans terecht. Een fijne en rustige garage waar je op je gemak een rondleiding krijgt van een verkoper langs de occasions. In ons geval was het Liam die ons ontvangen heeft . Nette keurige verkoper die alle tijd heeft en kundig is in zijn vak. Volvo CX 40 B4 AW 2.0 gekocht. De auto is goed afgeleverd met extra wensen. Geeft een goed gevoel. Bedankt. Auto Service Wagemans. Paul Cox.

Top en snelle service met betrouwbaar advies

Mooie auto's, ze nemen alle tijd voor je en adviseren je goed.

Altijd klantvriendelijk en behulpzaam zeer correct alles volgens afspraak

Tevreden

Duidelijke uitleg!

Vriendelijk en een goede service. Aanrader.

Goede service en goede afspraken.

Werden zeer goed geholpen en bij grotere onderhoudskosten eerst overlegd.

Goede voorlichting en professionele uitstraling

Duidelijk. Goede begeleiding, goede uitleg over de verschillende opties. Klantvriendelijk. Komt afspraken na.

Vriendelijk

Warm ontvangen. Gelijk serieus genomen. Rick. Heeft mij uitstekend geholpen en hij is een goeie onderhandelaar. Jammer dat ik niet de korting die ik eventueel wilde krijgen ontvangen

Super professionele mensen klantvriendelijk goede uitleg in 2 woord super zeker een aanrader

Prima service!

Duidelijke communicatie bij onderhoud. Vakkundige reparatie!

Goede en niet opdringerige verkoper

De verkoper neemt zich alle tijd voor zowel tijdens de verkoop en ook bij de overdracht van de gekochte auto. Is niet opdringerig tijdens het verkoopgesprek en heeft veel kennis over de te kopen auto.

Top bedrijf

Afspraak gemaakt voor kleine beurt om 8.30 uur. Meteen aan de beurt en om10uur was de auto klaar. Inheb gewacht met een lekker kop cappuccino.alles naar tevredenheid verlopen. Echt een heel goed bedrijf.Gr.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!