Zeer persoonlijk en vriendelijk

Klant vriendelijk en gaat voor een goed product

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Zeer klantvriendelijk en service gericht

Ik breng hier met vertrouwen mijn auto naartoe en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Snelle reparatie auto, met bestellen binnen 4 uur

Na maken afspraak goede en snelle reoaratie

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Prima service, meedenkend personeel.

Mijn auto gekocht bij Wagemans, dik tevreden over afhandeling garantiegevallen en ook de servicebeurten worden prima uitgevoerd tegen redelijke prijzen.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

elke keer betrouwbaar

elke keer wordt er gewoon geleverd voor een normale prijs.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Good, fast, friendly

Having looked for a garage online, I found Wagemans, and made an appointent. The staff was friendly, prompt and fair. I received an exchange car for the day, which is a plus. Overall, a good experience, and I will come to them again for any other needs.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Goed en snel geholpen met remprobleem.

De receptionist begreep mijn probleem. De auto is direkt nagekeken maar de onderdelen waren niet allemaal op de zelfde dag te verkrijgen. De volgende dag rond middag was alles hersteld.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

snel een afspraak gekregen

vreemd dat de apk bij een onderhoudsbeurt apart betaald. heb ik bij andere bedrijven bij een onderhoudsbeurt nooit betaald.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

Goede service vriendelijk personeel

Prima en snel geholpen

Auto voorzien van apk-keuring, kleine beurt en nog gecontroleerd op enige verzoeken mijnerzijds. Werd gebeld dat Auto klaar was. Dit was vroeger dan verwacht. Ben heel erg tevreden.

Goede snelle service

Apk en een beurt. Snel en vakkundig werk. Prima service met leenauto.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

Excellent service again

I bought my 3rd car from them, never had any issues, definetely recommended.

Vriendelijk en to the point

Fijn bedrijf waar je vriendelijk en deskundig ontvangen en geholpen wordt Dat geldt voir de verkoop EN de garage

Wordt altijd netjes geholpen!

Goede ervaring, wordt netjes geholpen en eerlijk advies

prima, transparante verkoop

goede service

Goed geholpen door de verkoop en na aankoop auto ook door de werkplaats afdeling.

Eerlijk en goed geholpen :)

Toyota corolla gekocht. Lekker proefritje gemaakt en besloten de auto te kopen. De uitleg van de toeters en bellen wordt uitgebreid behandeld en met veel geduld uitgelegd, Maurice bedankt! Na uitgebreide instructie ben ik als tevreden klant vertrokken. De vakkundigheid en de gemoedelijke sfeer spreekt mij zeer aan. Top garage :)

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Autowereld

perfecte service

alles duidelijk uitgelegd en prima geregeld

Goede vriendelijke service gericht en vakkundig

Er wordt ruim de tijd genomen, prachtig wagenwark, veel kennis. Bedrijf is schoon en professioneel. Bedankt Liam!

Zeer goed en vertrouwd.

Goed geholpen duidelijke uitleg.

Goed geregeld.

Een telefoontje gaf uitleg aan de te verwachten totaalprijs.

Autoservice Wagemans vragen, altijd slagen.

Op 20 mei heb ik een mooie Fiat 500X bij autobedrijf Wagemans in Born gekocht. Prima, open en eerlijk zaken gedaan bij dit bedrijf. Tijdens de 3 maanden garantie zijn er enkele kleine puntjes, keurig en vakkundig hersteld. Maar nu de AFTER SALE. vandaag 23 September weer bij autobedrijf wagemans geweest om de distributie riem met alle toebehoren te laten vervangen. Kosten, o.oo euro, want dit hoort nog bij de garantie van de auto zegt Wagemans. Mooi hoor. Leenauto meegekregen van vanuit Born naar eindhoven en weer terug Kosten, o.oo euro. Niet alleen de verkoop afdeling, maar zeker ook de chef monteur en collega,s staan voor jou klaar. Eindconclusie.... Werkelijk een top autobedrijf met mooie en goed verzorgde auto,s. Hier voel je je als potentiële autokopers helemaal thuis. Dat is tenminste mijn ervaring.

Weer Top Service

Weer correct, vriendelijk en vakkundig geholpen!

Top zoals altijd

Zoals altijd een goede en betrouwbare garage gewoon top

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!