Vriendelijke ontvangst, goed voorbereid op de werkzaamheden, duidelijke uitleg. Afspraken nagekomen Zeer tevreden!
Hi Maurits, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Tevreden
Hi Mohamed, Kort, maar krachtig! Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Keurige service verleend door Piet en Maurice!!!
Hi Boy, Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Hele verrassing hoe ik werd geholpen. Geen wachttijd .Alle vragen werden door Liam deskundig en rustig beantwoord. Geen opdringerigheid en goede onderhandeling. Zal jullie steeds aanbevelen.Kwam bij jullie terecht door mond op mond reclame..
Hi Henrietta, Heel erg fijn om te horen! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
In maart 2025 gebruikte auto gekocht. Zeer tevreden over de aankoop. Maart 2026 eerste keer terug voor klein onderhoud.
Hi Peter, Bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prima ervaring betreffende ontvangst, uitleg en geregel betreffende aankoop nieuwe auto.
Hi Jan, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Auto gekocht, alles netjes klaar gemaakt volgens afspraak met volle tank geleverd en mooi alles uitgelegd over de werking en bediening en knopjes!! Vriendelijke verkoper en lekkere koffie
Hi Edwin, Bedankt voor de positieve recensie! Veel veilige kilometers gewenst in jullie Mercedes-Benz! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Vriendelijk goede service
Beste, Dankjewel voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Grote beurt aan VW Goede communicatie Snelle service en correcte afhandeling
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto kwam ik bij AWS terecht. Deze hadden mijn auto staan zoals ik hem zocht. Eerst wat vragen via de mail, waarop snel en kompleet werdt gereageerd, een proefrit ingepland en daarna snel de auto gekocht. Binnen 1 week een telefoontje dat hij klaar stond.
Hi Vincent, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik kom al 20 jaar bij Autoservice Wagemans. Koop er al onze auto's en laten het onderhoud ook hier doen. Het is een betrouwbaar en eerlijk bedrijf dat er alles aan doet om je zo spoedig mogelijk te helpen. Ik ken deze jongens al lang en zal nooit meer van garage wisselen.
Hi Thomas, Wederom hartelijk bedankt voor je vertrouwen! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Snelle en goede afhandeling en uitleg wat ze hebben gedaan aan de auto ...cupra ateca beurt
Hi Ron, Wederom bedankt voor het vertrouwen! Veel rijplezier met de CUPRA;) Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Zoals altijd weer sprake van prima service bij Wagemans! Vriendelijk personeel, fijn advies!
Hi Loes, Hartelijk bedankt voor het compliment! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Ook nadat de koop gesloten was en wij een kleine storing met de auto hadden zijn we kalm en naar volle tevredenheid snel geholpen
Beste mevrouw Faber, Fijn om te horen! Heel veel rijplezier in jullie nieuwe CUPRA! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Na vele garages in Maastricht en daarna boven in Limburg nog bij diverse autohandelaren te zijn geweest zijn we bij terug komst nog gestopt bij Autoservice Wagemans. We werden vriendelijk ontvangen door Rick en er was meteen een goede klik. Samen met Liam heeft Rick alles in orde gemaakt zodat we de auto vrij snel konden ophalen. Rick en Liam bedankt voor jullie goede service. Marij en Guus ,Maastricht
Hi Guus, Heel erg fijn om te horen. We zijn blij dat we jullie hebben kunnen begeleiden in de aankoop en alles wat daarbij kwam kijken. Bedankt voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens & Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
niet te lang wachten
Hi John, Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
goed en vriendelijk geholpen
Hi Jan, Bedankt! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Bij binnenkomst meteen aandacht voor ons. Eerst rustig kijken en dan uitleg over al onze vragen. Een aanrader!!!
Hi Roger, Heel erg fijn om te horen! We doen het graag! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
goede service en vriendelijk personeel.
Hi Cor, Dankjewel voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Fijn en direct contact met alle medewerkers. Eerlijk zowel in verkoop dan wel koop van een auto. Dik tevreden.
Hi Davy, Dankjewel voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Die Oliver is hele fijne vent!
Hi Rick, Bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Gewoon goed met een menselijke benadering
Hi John, Bedankt voor recensie! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Het is voor mij een bijzondere ervaring avontuur voor mij, om langs te gaan bij deze autodealer. Na diverse proefritten te hebben geboekt, ben ik achtergekomen na de laatste dat deze auto voor mij is gemaakt. Meteen tijdens de eerste proefrit had ik gelijk een match met de auto. Tegelijkertijd een aangename service vanuit de autodealer, wat niet mag ontbreken. Een gezellig informeel bedrijf, die ik zou aanraden aan iedereen. Echt een top bedrijf.
Hi Ugur, Hartelijk bedankt voor je vertrouwen en je feedback! Het was een leuk avontuur! Fijn om te horen. Heel veel rijplezier met je nieuwe Toyota C-HR! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik schrok wel een beetje van de prijs kleine beurt
Hi Hub, Heel erg fijn om te horen! Ik snap dat de prijs soms even schrikken is, maar met de aanvullende diensten die wij bieden we kwalitatief goed onderhoud. Hierdoor lukt het niet altijd meer de goedkoopste te zijn. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Afspraken 100% nagekomen
Hi Eric, Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!