We hebben een tweedehands auto gekocht bij Wagemans en zijn prima geholpen. Niet alles was in een keer goed, maar werd wel ter plekke gelijk opgepakt. Afhandeling verliep prima verder.
Netjes bolgens afspraak
Hi Rolf, Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Auto top afgeleverd
Hi Leon, Dankjewel voor je review! Veel pleziet met de Fiat 500! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Na een lange zoektocht op verschillende websites, besloten we ASW te bezoeken. Dit voelde meteen goed. Na een prettig verkoopgesprek met Liam en een proefrit besloten we over te gaan tot de aankoop. We zouden ASW zeker aanraden!!!!
Hi Vincent, Hartelijk bedankt voor jullie positieve review! Veel veilige kilometers in jullie Volkswagen T-Roc gewenst! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
goede service en klantvreindelijk
Hi Jac, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Door Rick snel en deskundig geholpen
Hi Leon, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Al jaren kom ik met plezier en vertrouwen bij Wagemans. Na een spannende zoekopdracht hebben zij mijn nieuwe auto gevonden. Helemaal blij met mijn hybride Toyota. Bedankt voor het zoeken en het luisteren!
Hi Edith, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Altijd leuk als een zoekopdracht dubbel en dik geslaagd is! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Wederom een fijne deal overeengekomen met Rick. Er wordt goed meegedacht over de aankoop en verkoop.
Hi Kai, Fijn om te horen! Dankjewel. Wat een kleine wereld af en toe... Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed duidelijk contact met Liam
Hi Mano, Dankjewel voor je postieve feedback! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
De ontvangst is altijd prettig. Ze hielpen met het afnemen van de e-bike. De afgesproken vervanging van remschijven en remblokken werd uitgevoerd en ik werd direct geinformeerd. De watersproeierslang die door de marter was ingebeten werd kostenloos hersteld.
Hi Huub, Graag gedaan! Kleine zaken maken het verschil! Bedankt voor je positieve feedback en vertrouwen. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
2 de keer daar een auto gekocht,fijne ontvangst.Zeer goede aflevering.
Hi Jan, Wederom bedankt voor je vertrouwen en feedback! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prettig bedrijf en goede service.
Bedankt Marcel!
Zoals altijd al, no nonsens, eerlijk en hartelijk.
Hi Pieter, Wederom bedankt voor het vertrouwen en je review! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ontzettend fijn geholpen! Alle tijd om alles goed uit te leggen. Auto kreeg nog netjes een beurt. Bij het ophalen stond ie zelfs klaar met strik.. haha !! Toen ook nog de tip gekregen om een dongle aan te schaffen voor Apple car play! Werkt ook top, heel blij mee. Veel kennis en super fijn en prettig geholpen!!
Hi Nathalie, Heel erg bedankt voor het vertrouwen en je enthousiaste terugkoppeling! Heel veel rijplezier in jouw nieuwe bolide! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Rick luistert iets minder als je iets wilt uitleggen nav eerdere ervaringen. Geeft anderen de schuld als de benzine tank niet vol is en de batterij ook bij aflevering niet vol is. Batterij hoort normaal vol te zijn zei hij. En een volle tank benzine stond op papier. Nadat we gezegd hadden dat een volle tank benzine op papier stond, wat hij niet meer wist. Is het wel goed opgelost.
Hi John, Bedankt voor het compliment en de feedback! Ik weet waar het is misgegaan en nemen dit meer voor andere gevallen. Excuses voor het ongemak. Gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen. Veel rijplezier met jullie nieuwe Audi! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Afspraak gemaakt om mijn winterbanden om te laten zetten naar de zomerbanden. De klus was snel gepiept en de andere wielen zijn weer netjes bij autoservice Wagemans opgeslagen. Kortom fijn geholpen wederom!
Hi Erik, Bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mooie auto afgeleverd goede uitleg over de auto we zijn tevreden,kleine opmerking de auto had iets beter gepoets kunnen zijn.maar voor de rest zijn we heel blij met de auto en het vertrouwen is er niet minder door geworden.mooi bedrijf.Groetjes Wilma Bert Keulers.
Hi Bert, Bedankt voor je terugkoppeling! Vervelend om te horen dat het in het poetsproces niet helemaal naar behoren is gegaan. Dit willen we graag voor je oplossen. Ik zal daarover nog even telefonisch contact opnemen. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mooie auto's, fijne service, nette omgeving, werkplaats, showroom
Hi Robert, Fijn om te horen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
geweldige vakmensen
Hi Piet, Bedankt voor het vertrouwen en je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Helaas was het door mij bestelde artikelen, niet in mijn auto te monteren. Is naar tevredenheid opgelost
Hi Ferenc, Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Fijne mensen. Goede service
Hi Lotte, Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk personeel, goeie service!
Hi Jos, Heel erg bedankt! Fijn om te horen!!!! Gr Rick Autoservice Wagemans
Alles wordt netjes geregeld en opgelost bij Autoservice Wagemans
Hi Guido, Bedankt voor je review! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Deze week een grote beurt voor de auto laten uitvoeren, plus een APK-keuring. Ik werd na korte tijd gebeld met een diagnose van de verbeterpunten aan mijn auto en een inschatting van de te verwachten kosten. Bij afhalen was dat ook ongeveer het bedrag dat ik moest betalen. Ik kreeg die dag de beschikking over een leenauto. Mankementen zijn, voor zover ik dat kan beoordelen, goed verholpen.
Hi Noël, Fijn om te horen! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zoals altijd, afspraken nagekomen. En werk goed gedaan. Ik ben heel tevreden Guido
Hi Guido, Zoals altijd ontzettend bedankt voor je vertrouwen en het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!