Dit zijn advocaten die met hart en ziel voor hun clienten gaan. Heb ondertussen een paar keer beroep op hun gedaan en buiten dat de service geweldig is ben ik ervan overtuigd dat door hun harde werken er steeds de beste afloop van de situatie is uitgehaald. Kan enkel maar lof en bewondering uitspreken voor alle advocaten die er werkzaam zijn maar vooral mr. Shari de Smet. Heb haar ondertussen ook al aanbevolen aan een vriend en deze is ook enorm geholpen geweest door haar…❤️
Geen eenvoudige zaak. Deze zaak werd op een professionele wijze gepleit met een meer dan gunstig resultaat. Ook vorige zaken, die door meester Teurelincx werden behandeld, gaven een gunstig gevolg. Kantoor is zeker aan te bevelen.
Mijn dossier werd professioneel behandeld, alles werd duidelijk uitgelegd, pertinent advies werd meegegeven, via de nodige correspondentie. Telefonisch was het soms moeilijk om de betrokken personen te bereiken. Belangrijke informatie liet soms op zich wachten.
ze beloven het niet, maar ze proberen alles te doen wat ze kunnen. samenwerking is het allerbelangrijkste.
Wij zijn fantastisch goed geholpen geweest door meester Teurelincx en meester Desmet. Ze zijn ongelofelijk rechtvaardig en gaan tot het uiterste. Niets is voor hen teveel. Het is een zeer correct kantoor en werden steeds openhartig verwelkomd. Ik kan ze alleen maar aanbevelen!
Zowel op professioneel vlak als betrokken ondersteuning is Testudo Legal de beste keuze!!! De samenwerking onder collega's is dan ook een grote meerwaarde. 1 woord geweldig!!!
Ik zal het kantoor zeker verder aanbevelen
Vanaf begin tot einde van mijn zaak heeft Meester Torney haar uiterst best gedaan en ingezet. Ze heeft alle tijd genomen om met mij alles te overlopen en sommige punten zelfs meermaals moeten uitleggen aan me. Ik was nog zo jong en begreep niet alles even goed. Je kon ook altijd bij haar terecht. Telefonisch, via mail of zelfs een afspraak om in persoon te spreken. Ben enorm tevreden hoe ze mijn dossier heeft afgerond. Bedankt voor alle steun en inzet de voorbije jaren. Hoop dat ik niet snel een advocaat nodig ga hebben, maar mocht het toch zo zijn. Ik zou zonder twijfel meteen ook weer dezelfde nemen.
Mijn ervaring is goed mijn advocaat is margot heel vriendelijk stipt op tijd en heel professioneel geen klachten Ben over alles heel tevreden dikke merci mvg Gregory j
Ik ben bij testudo legal gekomen door blindelings in het telefoonboek een advocaat te kiezen. Het is het beste dat me overkomen is. Het ganse team is zo lief, zo begrijpend. Ze doen meer als normale advocatenwerk is. Ze luisteren, ze zijn compassievol, het is voor mij een geschenk van god geweest. Perfect advocaten kantoor!
Ik ken Mter Teurelincx al vele jaren en hij mocht mij al meerdere keren verdedigen. Telkens zijn de pleidooien optimaal en zijn de uitspraken meer dan bevredigend! Er wordt vooraf de nodige tijd genomen om het dossier voor te bereiden en de nodige info over de mogelijke uitspraken te bespreken.
Heb nooit eerder voor een politierechtbank moet voorkomen. Had er zoveel bang van maar meester desmet heeft me echt goed geholpen. Ze mag nog zeker een kadootje verwachten vanwege haar inzet. Mvg
Meester Teurelincx, Carlos en Meester Van Hee, Margot, twee advocaten om U tegen te zeggen. Samen hebben zij de beste strategie bedacht om mij te verdedigen. Meester Teurelincx heeft op de rechtbank het pleidooi voor zijn rekening genomen en het resultaat was verbluffend. Testudo is een aanrader, het zijn teamplayers, advocaten op topniveau. Carlos en Margot, ik ben er trots op dat jullie mijn advocaten zijn. Bedankt voor wat jullie tot hiertoe bereikt hebben, om mij te steunen op moeilijke momenten tijdens mijn echtscheiding als advocaat maar ook als medemens met een warm hart. De strijd is nog niet volledig gestreden maar vol vertrouwen zie ik de toekomst tegemoet. Christel
Ik hoop niet te veel in aanraking te komen met een advocaat want dit is meestal geen goed teken. Maar met de advocaten van Testudo heb je de beste advocaten die er zijn! Heel professioneel maar toch een huiselijke sfeer in omgang. Je wordt geholpen alsof je familie bent.
In lastig vaarwater (dossier arbeidsrecht), was ik blij de deskundigheid van Mter. Silvia Torney en Mter. Annick Boljau aan mijn zijde te hebben. Ze luisteren goed naar je verhaal en de feiten die op tafel liggen. Van daaruit geven ze hun advies, de opties voor eventuele vervolgstappen worden haarscherp uitgelegd. Dit kantoor handelt echt in het belang van de klant. Ze aarzelen dan ook niet om andere collega's te contacteren indien er specifieke kennis noodzakelijk is. Het warme en aangename persoonlijk contact kon ik zeker waarderen. Een aanrader dus !
De situatie heeft ons véél zweet en tranen gekost. De eigenwijsheid van onze broers was onvoorstelbaar en zou zonder uw bijstand nooit tot een goed einde gekomen zijn.
Super empathische advocaten. Steeds een luisterend oor en weten snel al je noden te vertalen. Je hoeft niet veel te vertellen. Het werk en de efficiënte van hun werk is uitslaggevend.
Shari Desmet heeft mij gered dankzij haar slaap ik met een gerust hart.
Deze verdediging was zowel tijdens de bewind voering als na het overlijden van mijn moeder en de erfenis volledig correct verlopen. Zeer tevreden
Het was heel aangenaam om met Mter Teurelincx te werken. Ondanks de lange duur van het proces en de moeilijke medewerking van mijn ex-partner, heeft hij mij bijgestaan tot het einde en daarvoor wil ik hem en zijn hele team bedanken. Een top advocaat!
Als je van de ene op de andere moment naar de gevangenis wordt gebracht, alles achterlaten zonder verwittigen, valt de wereld onder je voeten weg, zeker als het de eerste keer is. Wat een lange hechtenis had kunnen worden, werd verkort tot 1 week, en dit alles aan de vriendelijke professionele werking van Testudo, al haar leden, maar in het bijzonder Meester S. Desmet.
Word altijd geholpen bij elke zaak die ik testudo al heb laten doen en komt zo goed als altijd eeb positieve uitkomst van Laatste zaak zag ik heel weinig positiefs in maar toch heeft meester desmedt de rechters te weten overruige
Mter Van Hee heeft van minuut 1 tot het laatste enorm goed geluisterd naar hetgene ik te vertellen had. Op de rechtbank pleitte ze ongelofelijk. De communicatie was perfect. Ze heeft er vooral voor gezorgd dat ik me gehoord, begrepen en serieus genomen voelde. Hetgene enorm belangrijk voor me was.
Na een ongeluk in mijn recht en de tegenpartij die alles in twijfel trok, hielp en adviseerde mijn raadsvrouw altijd correct en objectief. Verwachtingen werden correct geformuleerd en de afhandeling ervan was professioneel. Ik hoop geen beroep meer te hoeven doen op dit kantoor, maar indien nodig zal ik niet aarzelen opnieuw te kiezen voor testudo.
Kan me geen betere advocaten kantoor inbeelden. Zal met plezier jullie aanraden aan mensen die eventueel op zoek zijn naar een advocaat.