Onze hypotheekgesprekken met Eelke waren heel helder, duidelijk en ook best gezellig :). Eelke weet waar hij het over heeft en je voelt je gezien en gehoord. Je bent geen nr. Het persoonlijke directe contact en de korte lijntjes hebben wij als heel prettig ervaren. Ook het fijne contact dat we met Tom hebben gehad met de overstap naar Regiobank en de uitleg over en doornemen van de verzekeringen waren ook erg prettig, duidelijk en helder. Onze ervaring is dus zeer positief.
De afgelopen periode zijn wij bij onze hypotheekaanvraag begeleid door Tjalling Postma. Onafhankelijk, betrouwbaar en uitermate deskundig advies van zijn kant heeft ons goed inzicht gegeven in onze mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten voor een nieuwbouwwoning. Bovendien waren het zeer prettige gesprekken met deze adviseur en was er voldoende tijd om de zaken door te nemen en ons te adviseren over belangrijke details. Inmiddels is alles rond en mogen we met een vertrouwd gevoel naar de notaris. Ik kan iedereen die kundig hypotheekadvies nodig heeft, deze persoon van harte aanbevelen!
Weldmij wordt goed geholpen bij de verzekeringen welke er bedrijfsmatig lopen. Heel prettig om jaarlijks alles door te nemen en aanvullend een heel duidelijk verslag te ontvangen.
Ondanks dat ik nog maar kort zzp'er ben (2 jaar) waren er juist alleen maar mogelijkheden in plaats van beperkingen wat betreft een hypotheek krijgen. Alles werd heel duidelijk uitgelegd door Eelke en als je een vraag had wist hij deze altijd goed te beantwoorden. Alles verliep heel soepel en snel waardoor we ook snel wisten dat de koop van een nieuwe woning geen probleem was.
Zijn goed geholpen met het kopen van een huis. Denken goed mee, helpen waar nodig en snelle communicatie. Erg tevreden.
Voor mij was het allemaal heel nieuw met het kopen van een huis en alles eromheen, maar dankzij Carola is het allemaal gelukt! Ook de hulp tussendoor en na tijd is echt super!
De medewerkers van de vestiging in Balk (Gaasterlan) hebben goede kennis van zaken en de begeleiding is dan ook zeer goed en prettig. Hier nemen ze nog de tijd om naar je luisteren en op basis daarvan je te voorzien van een goed en helder advies. Echt een kantoor waar iets verder wordt gedacht dan de vraag en de mensen met beide benen op grond staan. In ons geval ging het om een hypotheek aanvraag voor de nieuwe woning.
In het eerste contact voelde ik mij meteen begrepen en gehoord, daarop volgde een hele vlotte terugkoppeling en een menselijk gesprek, die combinatie gaf mij vertrouwen. Ik heb me altijd goed gevoeld in elk contact, mede door de bereikbaarheid, want die is echt geweldig.
Carola is een geweldig mens , altijd bereid om te helpen , heel gezellig en bekwaam !
Bij Campen & Dijkstra ben je niet een nummer. Hier staat het klantbelang voorop. Pauline en Maaike geven je zeer transparant en kundig advies en helpen je met al je vragen. Ze zijn zeer vriendelijk en erg betrokken en weten alles in begrijpelijke wijze uit te leggen en daarmee te ontzorgen.
Wij zijn hier geweest voor het opnemen van overwaarde en zijn ontzettend goed geadviseerd door Eelke. Duidelijke uitleg en eerlijk advies. Er werd goed geluisterd en Eelke nam alle tijd voor ons, wat erg fijn voelt. Ook denkt hij goed mee over dingen die misschien in de toekomst aan de orde komen, en geeft daar advies in, zonder dat je het gevoel krijgt dat er iets opgedrongen wordt. Mochten wij, op wat voor gebied dan ook, weer advies nodig hebben, dan komen wij hier zeker weer terug!
Hebben een goed advies gekregen met alle voors en tegens.
Ik heb een mooie offerte ontvangen voor mijn verzekeringspakket. Zeer tevreden over, dus ik ben overgestapt. Goed advies en persoonlijke hulp.
De behandeling was zeer meedenkend en oplossingsgericht. Ook het empathisch vermogen was zeer aanwezig. Er werd meegedacht en goed geadviseerd in het woud van regels. Mijn vrouw en ik hebben dit erg fijn gevonden en zullen, in een voorkomend geval, zeker weer bij u komen voor advies. Kortom we zijn zeer tevreden.
Wij zijn ontzettend goed en deskundig geholpen bij het aanvragen van een hypotheek. Bij vragen of onduidelijkheden konden we altijd contact opnemen, wat de communicatie heel prettig maakte. Tijdens de gesprekken over de hypotheek, heeft Eelke ons duidelijk uitleg gegeven en ons stap voor stap meegenomen in het proces. Het contact was zeer aangenaam en we hebben ons gedurende het hele proces goed ondersteund gevoeld. Tevens heeft Bauke ons goed geholpen met onze verzekeringen. Wij zijn ontzettend tevreden over de service.
Ik en mijn partner zijn opzoek gegaan naar een goede hypotheekadviseur en kwamen zo hierbij uit. Wij zijn ontzettend goed geholpen door de hypotheekadviseur Eelke Veenstra. Heeft goed zijn best gedaan en konden met allerlei vragen bij hem terecht! (Er bestaan geen gekke vragen ;). Alles ging snel & soepel! Verder ook heel goed geholpen door Tom Holtzer voor de verzekeringen en Margriet Logtmeijer-Gelmers voor het openen van nieuwe bankrekeningen. Gewoon één woord: top!
Fijn deskundig personeel, gaan zorgvuldig te werk voor je en nemen voldoende tijd voor uitleg.
Buitengewoon professioneel en plezierig geholpen door Siem en Antiena. Al meer dan 20 jaar jaar klant bij Siem, nu bij Van Campen. Maximaal ontzorgd bij hypotheekadvies!
Zie hierboven!
Fijne communicatie, open en transparant.
Zeer professionele begeleiding in de route naar het eindpunt notaris. Goede bereikbaarheid en snelle terugkoppeling bij vragen en voortgang van je dossier.
Heel plezierig contact: goede advisering bij af te sluiten product. Heldere uitleg en tevens goede bereidheid om de vragen die naderhand opkwamen te beantwoorden.
Wij worden al meer dan 40 jaar goed geholpen met al onze verzekeringen. Er wordt geluisterd naar onze wensen, waarop er altijd een advies met motivatie wordt gegeven. En als het mogelijk is ook nog keuzemogelijkheid. Als er iets veranderd moet worden of iets nieuws is afgesloten, wordt het traject in de gaten gehouden tot dat alles naar wens is afgehandeld. Er wordt altijd vlot op telefoontjes en mailtjes gereageerd.
Ik werd correct geholpen. Door dhr J Richard. Duidelijke uitleg!
Brouwerswal 1
8401 CZ Gorredijk