Goeie service en kundig

Prettig contact, denken goed mee, snel.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer snelle en goede service

Bij technisch mankement aan mijn tankdop kon ik direct komen en werd het benodigde onderdeel besteld en kon ik kort daarna al weer terugkomen om het te repareren. Superservice!

Topkwaliteit

Alles gaat op rolletjes met heel veel goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Prettig contact en goed geholpen

Door verhuizing moest ik een nieuwe garage zoeken voor mijn auto. En volgens mij heb ik die gevonden. Fijn, snel geholpen, auto heeft een beurt gehad en probleem met geluid is verholpen. Er werd goed meegedacht.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende occasion aankoop ervaring.

Aankoop van Nissan occasion bij garage Rietman is naar volle tevredenheid verlopen. Wij werden door de eigenaar van deze garage kundig en betrouwbaar geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Perfect geholpen door monteur(s)

Vriendelijke en snelle service en goede kwaliteit dienstverlening

geweldig en zeer betrouwbaar

Vorig jaar hier een tweedehands auto gekocht en zeer fijne collega's. Afgelopen week een beurt laten uitvoeren en 4 nieuwe banden. Zelf woon ik in Den Haag maar laat graag mijn auto bij hen in onderhoud. Dit combineer ik met een bezoek aan mijn ouders. Er stond keurig een leenauto klaar, koffie wordt altijd aangeboden en wederom voor een prima prijs/kwaliteit verhouding geholpen. Dank

Zoals het hoort!

We kregen vervangend vervoer, er werd netjes gebeld over het feit wat er mankeerde aan de auto en wat de kosten zouden zijn.

snel, flexibel, ervaren

Mannen met verstand van zaken (ook electrische auto's) en erg behulpzaam.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en prettige medewerkers.

Een zeer fijne garage

Altijd heel goed geholpen en vriendelijk

Praktische aanpak zonder franje

Keurige auto werd tussen alle drukte door geleverd. Een persoonlijke voorkeur rondom de nieuwe APK werd ook nog geregeld.

Goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbare aankoop met goede service

Recent een Seat Leon gekocht bij deze garage en erg tevreden over de afhandeling. De auto werd schoon en netjes afgeleverd, met een grote onderhoudsbeurt en nieuwe APK. De eigenaar was eerlijk en transparant over de staat van de auto en nam de tijd om alles uit te leggen. Ook fijn dat er garantie en mobiliteitsservice werd meegeleverd. De prijs lag wat hoger, maar het totaalplaatje gaf een goed en vertrouwd gevoel.

deskundige en klantvriendelijke benadering

Zelfs met een overvolle planning werd er ruimte gevonden voor het uitvoeren van de APK voor mijn camper. Chapeau!

• Prijs/Kwaliteit

Een vertrouwd adres om naar toe te gaan.

Een auto gekocht en de baas en het overige personeel zijn bijzonder vriendelijk en attent. We werden goed geholpen.

Fijne en snelle service

Snelle en fijne service. Sleutelen niet zomaar random aan je auto zonder het te overleggen. Alles wordt goed overlegt en vakkundig uitgevoerd. Meedenkende monteur D. Heeft mij keurig te woord gestaan als er iets was of niet op voorraad was.

Snel en goed geholpen

Goede Service

Prima volk!

Lastig probleem prima opgelost.

Prettige sfeer, kundige monteurs

Fijne garage. Overleggen altijd over de reparaties. Een aanrader!

• Prijs/Kwaliteit

Tot nu toe goed werk geleverd zowel aan de personenauto als aan de buscamper.

De abs sensor ging kapot en onze garage stopte ermee. Dus naar een andere garage gezocht. Als test qua contact en service daar een afspraak gemaakt voor reparatie abs sensor. En dat gevoel qua contact en service was goed. Daarna was de personenauto toe aan de apk en ook de buscamper met servicebeurt, distributieriem enz. Tot nu toe nog tevreden met deze garage.

• Prijs/Kwaliteit

Hele fijne eerste ervaring!

• Prijs/Kwaliteit

Super geregeld en overlegd!!

Vriendelijke monteurs.. goed overleg en prima prijs.

Auto gekocht

Goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke service en goed advies bij vragen

Prettige ervaring als je binnen stapt bij Autofirst Rietman. Klantvriendelijk!

Slotsteeg 18

7255 LH Hengelo