Uitstekend Zeer goede advocaat

Zeer professionele en vriendelijke advocaat met helder denken en logica Een echte aanrader.

• Betrokkenheid

Goed advies en meedenkend in aanpak

Fijne informele omgang tussen cliënt & Meester in Verbinding, duidelijke communicatie.

• Betrokkenheid

Ik kon me geen betere vertegenwoordiger wensen.

Onlangs ontving ik een voorstel voor een VSO van mijn werkgever, waarin geadviseerd werd dit voorstel te laten nakijken door een jurist. Via hetjnn.nl werd ik in contact gebracht met Meester in Verbinding. De advocaat van MiV heeft niet enkel de VSO nagekeken, maar voorts mij vertegenwoordigt bij de onderhandeling. De manier waarop dat is verlopen, waarbij alles netjes werd teruggekoppeld, stemt mij zeer tevreden. Het is niet de insteek om snel weer een conflict met een toekomstige werkgever te krijgen, maar mocht dat onverhoopt gebeuren, dan kom ik zeker terug bij MiV.

• Betrokkenheid

Ervaring was goed en gaven op alle fronten goede adviezen.

Goed en prettig gesprek. De dame waar ik mee had gesproken is zeer deskundig en behulpzaam. Helemaal top!

Duidelijke verbindende oplossing

Komt met een uitstekende oplossing om verdere escalatie in een conflict proberen te vermijden. Heel fijn, want het conflict zwaarder maken is wat niemand graag wil en waar je niet verder mee komt. Perfect en heel hartelijk bedankt!

• Betrokkenheid

Snel geschakeld en op een geweldige manier ontzorgd in een hoofdpijndossier.

Maxime heeft mij enorm geholpen en ontzorgd in de afwikkeling van een kritisch personeelsdossier. Er is meteen geschakeld en intensief afgestemd om snel een krachtig VSO op papier te zetten. De VSO is goed opgebouwd. Duidelijk over de ernst van de zaak, gebaseerd op feiten en met inbegrip van wederzijdse belangen. Ik raad Maxime van harte aan in de afwikkeling van arbeidsrechtelijke kwesties met uw personeel. Eigentijds advies, vakkundig en korte lijnen!

Top advocaat!

Ze is begripvol en denkt mee. Houd je ten alle tijden op de hoogte.

Deskundig, professioneel en plezierig

Maxime helpt mij bij diverse arbeidsrechtelijke kwesties voor een verenging (met vijf mensen in dienst) waar ik bestuurslid ben als vrijwilliger. Het contact loopt altijd plezierig: Maxime reageert snel, ontneemt zorgen en bovenal is Maxime altijd vriendelijk. Maxime heeft zeer goed ontwikkelde ‘gevoelantennes’ en begrijpt snel wat er speelt. Ze schakelt dus snel. Door Maxime krijg ik juridische risico’s goed in kaart gebracht, zodat ik een goed beeld heb van diverse scenario’s. Daardoor word ik uitstekend geholpen in keuzes die ik samen met andere bestuursleden moet nemen. Al met al kan ik Maxime van harte aanbevelen als advocaat, maar bovenal ken ik haar als een heel fijn persoon achter de advocaat, waar het zeer plezierig is om mee om te gaan.

Super advocat

Ze heeft gedaan wat ik wil En beste oplossing gezocht en uigevoerd

Kundig, vriendelijk, meedenkend.

Als ik een vraag heb mbt arbeidsrecht richt ik mij tot Meester in Verbinding. Maxime is goed bereikbaar, denkt met mij mee, adviseert en is een zeer kundige vakvrouw. Zeer de moeite waard als werkgever om bij arbeidsrecht vraagstukken Meester in Verbinding in te schakelen.

Snelle kundig en positief

Mijn ervaring met Maxime is een zeer positieve. ondanks dat Maxime met vakantie was reageerde op op mijn telefoontje. ook de kennis en kunde van Maxime is goed. Het advies dat zij gaf was resulteerde dan ook in een hogere vergoeding dan in eerste instantie werd geboden. ik raad dan ook Maxime aan iedereen aan.

• Betrokkenheid

Fijne samenwerking en uitstekend geholpen.

Mijn ervaring kan ik als zeer prettig omschrijven. Ik ben erg goed geholpen. En als ik vragen had werd dat heel snel beantwoord zelf na werk tijd en in vakantie of weekend. Iemand die met je mee denkt en je help waar het kan. Dus ja kan niets anders zeggen dan dat het een positieve ervaring is geweest.

Zeer goede advocaat

Een slimme, zorgzame advocaat, expert, een sterke persoonlijkheid, die veel moeite heeft gedaan in mijn zaak en de overwinning heeft behaald.

• Betrokkenheid

Een geweldige Advocate met echte aandacht voor de client

Maxime heeft t vermogen om in een korte tijd een vertrouwensband op te bouwen en mij stap voor stap mee te nemen in het hele proces. Daarbij communiceert ze zowel schriftelijk als verbaal helder en correct. Ze gaf me ruimte om mee te denken waardoor er een samenwerking ontstond. Dit was voor mij belangrijk omdat ik zo mentaal goed door deze lastige periode heen ben gekomen.

• Betrokkenheid

Van prettig contact tot een meer dan goede afloop

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Maxime en kan niet anders zeggen dan dat ik bewondering heb voor haar werkwijze. Ze stond vrijwel direct voor mij klaar en in mijn eerste ontmoeting met haar straalde ze zekerheid en rust uit. Ze gaf mij een prettig gevoel en ontzorgde mij door het contact met mijn werkgever direct over te nemen. Ik voelde me daarnaast ook echt gehoord door haar en stond echt voor mij klaar. Haar bereikbaarheid is zeer prettig. Van appen en bellen tot aan mailen, ze reageert overal bijzonder snel op. Binnen een week was mijn zaak rond en ik heb er meer uit kunnen halen dan ik van tevoren ook maar had kunnen bedenken.

• Betrokkenheid

Vertrouwen in elkaar was top.

Mijn ervaring was fijn om met haar samen te werken. We vertrouwen elkaar goed. Ze heeft me veel advies gegeven over hoe ik de beste beslissing kon nemen. Ze hield me goed op de hoogte. Waar door ik mijn keuze snel heb kunnen maken. Gastvrij

• Betrokkenheid

Precies wat ik nodig had en waar ik om had gevraagd.

Ik wilde, op eigen initiatief, op een goede, professionele manier afscheid nemen van mijn werk en werkgever, mijn werk goed afronden en tot de laatste dag met veel plezier mijn werk blijven doen. Maxime hielp me de focus op mijn doelen te houden en me niet te laten afleiden door en geen energie te stoppen in zaken die niet met mijn doelen te maken hadden. Hierdoor was ik al op mijn eerste vakantiedag ontspannen en helemaal 'los' en kan ik binnenkort fris en opgeladen aan mijn nieuwe baan beginnen.

Topervaring Arbeidsrecht specialist - De echte 'Meester in Verbinding'

Maxime maakt een analyse van de situatie, creëert een plan en communiceert helder en duidelijk, zodat alle partijen exact weten waar ze aan toe zijn. Maxime maakt zich sterk voor haar klant, bijt zich vast en is zich bewust van de actuele kansen en mogelijkheden in onderhandelingen. Zeer prettige samenwerking en goede advisering. Bij een arbeidsconflict of potentieel arbeidsconflict: Maxime is de specialist.

• Betrokkenheid

Uitstekend rhulpverlening een dikke 10!

Op aanrader ben ik terecht gekomen bij Meester in Verbinding, wanneer ik arbeidsrecht hulp het meest nodig had. Maxime is een uitstekende raadsvrouw! Ze heeft mij geadviseerd bijgestaan en bemiddeld met als uitkomst op meer dan ik had kunnen hopen!! Dit door de deskundigheid, betrokkenheid, oog voor detail en direct accuraat hulp voor mij als klant te bieden. Precies wat Ik in nodig had in mijn situatie! Ik raad iedereen die hulp kan gebeuren een gesprek aan bij Meester in Verbinding om je mogelijkheden te bespreken! Ontzettend bedankt!!

• Betrokkenheid

goede begeleiding en duidelijke communicatie

Maxime verstaat haar vak én de mensen die zij helpt en dat is erg fijn! Het is prettig om aan de hand meegenomen te worden in een rechtsvorm waar je zelf geen kennis van hebt. Bedankt Maxime!

Snel en prettige bijstand

Ik heb Maxime om advies gevraagd bij een conflict met mijn werkgever over mij contact. Het contact met haar was erg snel opgezet en erg prettig. Achteraf ben ik er uitgekomen met mijn werkgever en is Maxime ook erg meedenkend geweest betreft de kosten. Een absolute aanrader voor iedereen die advies wil hebben over arbeidsrecht.

• Betrokkenheid

Ik wist snel wat mijn rechtspositie was.

Maxime heeft me goed geadviseerd over mijn rechtspositie bij m'n werkgever. Ze denkt met je mee over eventuele vervolgstappen en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ook was het erg prettig dat ze snel tijd voor je kon maken als je nog vragen had.

• Betrokkenheid

Uitstekende dienstverlening van ongeëvenaard hoog niveau!

Na een vervelende situatie die zich voordeed op het werk was Maxime de redder in nood! Kundig, direct, zakelijk en uitermate secuur! Met Maxime aan je zijde is geen brug te ver en geen last te zwaar! Ze kijkt met een ruime blik naar wat rust te doen en heeft daarbij oog voor jou als persoon. En is daarin zeer empathisch bedreven! Kortom een welverdiende dikke 10 en een hartelijke aanbeveling!

• Betrokkenheid

Oprechte interesse en emphatisch vermogen, plus een grote deskundigheid!

Mocht je in een arbeidsconflict geraken, dan zou ik zeker adviseren om met Maxime in zee te gaan! Mijn ervaringen zijn erg positief. Ze toont oprechte interesse in jou als persoon, ze beschikt over een groot emphatisch vermogen en deze eigenschappen zorgen ervoor dat het contact erg prettig was. Daarnaast wil ze het naadje van de kous weten, alvorens een plan van aanpak op te stellen. Ook liet ze mij zelf achter het stuur plaats nemen, zodat ik zelf bepaalde welke doelen uit het plan van aanpak voor mij de meeste prioriteit hadden. Het gaf mij veel rust dat zij de communicatie met mijn ex-werkgever overnam.

• Betrokkenheid

Professioneel, betrokken met aandacht voor de menselijke kant

Vanwege een geschil op het werk gezocht op een advocaat met 'tact' zowel in de verbale als wel in schriftelijke communicatie en dit gevonden in Meester in Verbinding. Dit heeft geresulteerd in een betere regeling dan al was voorgesteld en dit alles binnen een relatief kort tijdsbestek met duidelijke uitleg en eindbrief. Helemaal top en deze MiV is zeker een aanrader. Ga zo door M ;-).

085 0601503

Over Meester in Verbinding

De recensies tot 1 april 2024 zien op de dienstverlening van mr. M. J. (Maxime) de Coninck.

Over Advocaatscore.nl