Beste service en prachtige brillen

Zoek je een bril,, dan moet je hier zijn! Geweldige service, en ze denken écht met je mee. Ze hebben prachtige brillen en kunnen je heel goed adviseren wat je goed staat. (en nog belangrijker, ze zijn ook eerlijk als een bril niet goed past. Dank voor de goede service en mijn droombril! Hartelijke groeten, Lara - Amsterdam

Prettig geholpen in winkel, na precieze oogmeting een mooi voor mij passend brilmontuur uitgezocht met multifocale glazen.

zeer tevreden klant.

Zeer tevreden over de kwaliteit van de oog metingen, de relexte niet opdringerige zweer in de winkel en de tijd die wordt besteed om de nieuwe bril goed passend te maken.

Geweldige service

Al jaren een goede binding met elkaar

Hele persoonlijke benadering!

Team Iris (zoals ze zich graag noemen) verkoopt niet alleen maar brillen (o.a.). Voordat ik de deur uitliep met mn nieuwe bril, was echt alles doorgemeten, bekeken en afgewogen zodat ik met een bij mij passende bril de deur uitliep. Service houdt niet op bij het openhouden van de deur, maar na aankoop bril, even schroefje vervangen of reiniging van de bril (dus niet alleen de glazen) is vanzelfsprekend bij Iris!!!

Kennis zaken zonder poeha en eerlijk advies

Geweldig zeer tevreden!!!!

Goed advies, neemt alle tijd voor je, rustig, Niet opdringerig, niets is teveel, je kunt altijd terecht en altijd vriendelijk…. Deze zaak is echt aan te bevelen. Echt deskundig!!!

Top service.

Geweldig!!! Uitstekende service en begeleiding in het aanschaffen van een nieuwe bril en lensen. Vakkundig advies en zeer goed opgeleide medewerkers. Al met al wordt de klant van a tot zover uitstekend geholpen. 10 met griffel. Dik verdiend.

Expertise, service en leuke monteren

Ik kom sinds we in Hoogeveen zijn komen wonen bij Iris opticiens. Altijd zeer leuk en vakkundig geholpen. Een keer naar een grote landelijke keten geweest maar daar kwam ik snel van terug. Ondertussen weer meerdere brillen gekocht hier. Leuke mensen, goede service (als er al iets aan de hand is) goed advies en een blijde klant!

Wij worden altijd grandioos geholpen met veel aandacht.

Rink en zijn medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en klantgericht. Hij neemt alle tijd voor je tijdens de oogmeting,en bekijkt ook alle opties voor de juiste glazen. Het is een hele fijne zaak om heen te gaan.

Goede service, klantvriendelijk en klant gericht.

In 2015 heb ik tijdens een vakantie in Drenthe lenzen aan laten meten bij Iris Optiek Hoogeveen. Met mijn multifocale lenzen plus cilinder kon ik haarscherp zien. Vorig jaar verloor ik een lens en maakte ik een afspraak met een opticien in mijn woonplaats in Utrecht. Ik werd hier niet naar tevredenheid geholpen en maakte een afspraak met een andere opticien. Ook dit was niet echt een succes. Voor mij een reden om Iris Optiek te bellen voor een afspraak. Vanuit Utrecht ben ik afgereisd naar Hoogeveen en ik ben weer naar volle tevredenheid geholpen. Wat een kundige, aardige en klantvriendelijke mensen zijn de eigenaren. Hier rij ik graag anderhalf voor heen en terug. Over twee weken reis ik weer af naar Hoogeveen om mijn lenzen op te halen. Top zaak, top service en hele fijne en klantvriendelijke eigenaren.

Naar huis gegaan met een fantastische bril door deze fantastische vakmensen.

Wat een geduld, empatisch vermogen en verstand van zaken hebben deze mensen bij Iris optiek. Iris optiek was mij aanbevolen door een collega/vriendin en ze heeft geen woord teveel gezegd. Ik ben nogal een kritische klant maar daar wist men heel goed mee om te gaan. Ik krijg heel vaak complimenten over mijn bril en draag hem al ruim 2 jaar naar alle tevredenheid en het montuur is nog steeds tijdloos en gewild. Een dikke pluim voor alle medewerkers van IRIS OPTIEK!!!

Eindelijk een goeie bril.

Na veel geklungel met mijn vorige bril, niet bij Iris OPTIEK, nu een bril die goed is. Super blij mee. Goed geholpen.

Met oog voor de klant.

Ik draag al 22 jaar lenzen. En ben al 22 jaar vaste klant. Personeel neemt de tijd om je goed te helpen. Is meedenkend en vriendelijk.

Gewoon weg top!

Ik ben al meer dan 27 jaar klant bij Iris optiek en heb altijd perfecte service mogen ervaren, zeer klantvriendelijk meedenkend en altijd de tijd voor vraag en antwoord. De vakkundigheid en kennis waarmee gehandeld word is buitengewoon goed!

Groot assortiment met vakkundig advies

Hele mooie, overzichtelijke winkel met een ruime keuze aan brillen en lenzen. Je wordt er altijd klantvriendelijk geholpen en krijgt een eerlijk advies. Er werken super lieve en gezellige mensen die ook tijd vrijmaken voor een praatje. Je voelt je er als klant echt welkom. Zelf kom ik er al jaren en zou niet meer anders willen. Daarom 10 sterren, omdat het al perfect is.

Word netjes geholpen

Je word netjes geholpen oog test word ook goed gedaan en veel keus in brillen

GEWELDIG

Mijn ervaring is dat je altijd welkom bent, altijd met veel aandacht en liefde wordt geholpen. Luisteren goed naar jou wensen! Top service! Dus in 1 woord GEWELDIG!