Snel geregeld, een prima bus!

Telefonisch om 17:15 een busje gereserveerd voor de volgende dag, stond de volgende ochtend netjes klaar, duidelijke en vriendelijke uitleg. Let er wel op dat de deur om 17:30 ook echt dicht is! Dus als je dezelfde dag nog retour wil brengen zou ik wel op tijd zijn;-)

Top geregeld

Keurig verzorgde wagen, prima geholpen en alles goed uitgelegd.

Vriendelijk personeel, mooie auto, en acceptabele huurprijzen.

Snel een vervangende personenauto kunnen huren na pech met mijn eigen auto. De gehuurde Golf Variant was tevens een fijne ervaring.

Vriendelijk relaxed personeel. Goede afspraken en duidelijke uitleg.

Prima service, goede auto

Soepel snel en degelijk

excellent

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, betrouwbaar en prettig.

Prettige, snelle en duidelijk service

Voor een verhuizing heb ik een dag een bakwagen met laadklep gehuurd. 's Ochtends opgehaald en werd snel een zeer vriendelijk geholpen door het personeel daar. Instructies waren duidelijk en verliepen vlot en soepel. Samen nog even alle bestaande schade doorgelopen en kon daarna snel vertrekken. Achteraf geen onverwachte kosten en kwam uiteindelijk ook precies uit op de geschatte prijs. Heel prettig en huur volgende keer zeker weer.

Top, fijn om last minute prima auto te huren

probleemloos

makkelijk huren en afhandelen

Prima auto, zeer vriendelijk personeel en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Volledige medewerking bij het reisgereedmaken van de bus

zeer goed

Alles verliep zoals we dachten en hoopten. We hadden nog nooit een combi gehuurd. Easy piece of cake.

Prima bus voor prima prijs

Verhuur verliep vlot. Bus was ruim genoeg voor de spullen. Iets groter dan aangegeven op de site. Ik kon een automaat huren.

Behulpzaam, vaardig en mee-denkend

Behulpzaam, vaardig en mee-denkend!

Auto stipt op tijd geleverd, correcte en vriendelijke behandeling.

Correcte en vriendelijke behandeling en prima auto,s.

Goede service !

Goede service en als er wat is staan ze klaar voor je ! Heel belangrijk Great team

Goed geholpen snelle serviy

Had plots een extra auto nodig, werd goed en duidelijk geholpen

Prima ervaring en mooie bus.

Prettig, meedenkend en soepel.

Wij wilden een 6 persoons busje met dubbele cabine huren via de site. Ik zou teruggebeld worden, maar dat gebeurde niet. Toen ik zelf ging bellen, bleek de 6 persoons inmiddels verhuurd. Maar, er werd heel prettig meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk kregen we een 9 persoons bus mee, waar keurig de achterste bank uitgehaald was. Voor de prijs van de 6 persoons. Echt super! We hadden een verre rit te doen, maar was top. Ook het terugbrengen op zondag was geen probleem.

Prima autoverhuurder

Ik kon zelfs op zondag een auto huren en 's avonds gewoon weer inleveren.

vriendelijk personeel goed geholpen

Top service

Top service, fijne auto's.

goede service

er wordt meegedacht voor de beste oplossing. Zorgvuldigheid bij het ophalen van de auto

Betrouwbaar

Mijn ervaring is goed.

Keurig bedrijf

Alles TOP geregeld bij dit bedrijf.

Koudenhorn 24-30

2011 JD Haarlem