Superefficient

Efficient en voordelig

Hartstikke leuk !

Ik ga zeker hier weer huren

Goede bus, snelle service

Goede bus, snelle service

mooie nieuwe bus

vriendelijk personeel en meewerkend. met de reservering ging het niet helemaal vlekkeloos, duurde even voordat ik een bevestiging kreeg. Ik ben daarvoor langs geweest en daarna was het snel geregeld. Het enige wat jammer was, is dat de binnen verlichting niet werkte.

prima service

Vriedelijk en attent personeel. Correcte administratieve afhandeling. Nette schone bus.

Prima service en fantastisch personeel!

Altijd plezierig en snel. Fantastisch personeel!

snel, vriendelijk en goede prijs/kwaliteit

Net als de vorige keer werd alles snel en vriendelijk geregeld.

Altijd goed!

Wij huren hier regelmatig en de service is altijd zeer goed. Website is helder en het is gemakkelijk om een reservering te maken. De afhandeling is snel en zorgvuldig. Aanrader!

perfect geregeld!

Snel en goed geholpen en uitstekend vervoer!

Snel, schoon, super!

Zie headline

to the point en snel zonder gedoe

Ik werd meteen snel en goed geholpen, Paspoort stond nog in het systeem, dus niet nodig. Binnen 3 minuten was ik weg.

Prima service, oplossing voor elk probleem

Prima service, zeer prettig professioneel personeel!

Prima afgestemd, goede auto en prettig personeel

Busje was bijna nieuw en perfect voor de kleine verhuisklus

Goed service!!!

Goed geregeld allemaal !!!

Goede ervaring met dit verhuurbedrijf

Zorgvuldig en behulpzaam

Ik had schade gemaakt aan de auto. Ook al had ik voor mijn gevoel keurig gereden, de schrammen stonden niet op het startpapier. Zorgvuldig werd alles nagetrokken of het klopte, ook al had ik direct mijn verantwoordelijkheid toegezegd. Voor jullie en voor mij was het jammer, maar ja...zo is het leven.

Positief, goede dienst verlening

Alles loopt soepel en gaat goed. Alleen het terug pinnen of boeken van de borg naar sns/asn lukte 2 keer niet.

Nette jonge bus, vriendelijk personeel en reserveren eenvoudig

Betrouwbaar en snelle verwerking van de afministratie

Goed bereikbaar per telefoon, snelle service.

heel goed

fijne plek goed en zeer vriendelijk personeel. Goed wagenpark met goede service

Snel, profesioneel flexibel en 'to the point'.

Goede service, werknemers hebben kennis van zaken en helpen efficient en vriendelijk. Werknemers handelden ook flexibel en snel toen bleek dat de gevraagde (en beloofde) wagen niet beschikbaar bleek. De wagen zelf voldeed volledig aan de wensen en eisen. Al in al een prettige ervaring. Ik heb verschillende kennisen attent gemaakt op dit bedrijf.

Helemaal perfect

Aardige werknemenrs, prima auto, mooie prijs, goede locatie

Top bedrijf!

Ben inmiddels vaste klant. Heb vaak auto nodig om met mijn man naar ziekenhuis te gaan. Personeel is super vriendelijk en meedenkend aan flexibele oplossingen. De auto altijd schoon en in top conditie.

Altijd makkelijk en snel geregeld!

Via een belletje snel bus gereserveerd. Aantal dagen kan altijd aanpast worden. Heel makkelijk met goede service.

Koudenhorn 24-30

2011 JD Haarlem