goede behandeling, en een gezellig team

mijn ervaring over de behandeling is zeker positief! mooi resultaat en je word 2 dagen na je behandeling gebeld voor een na check, hoe alles gaat etc. super professioneel. en het aller belangrijkste je word ook door leuke mensen geholpen ;) zeker een aanrader

Super fijne arts!

Ontzettend mooie nieuwe kliniek. Kevin is een goede arts, die je geruststelt als je angstig bent. Ben voor mijn frons en wenkbrauwlift gegaan. Blij met het eindresultaat!!

Zeer professioneel

Een zeer professionele kliniek waarbij er en voldoende aandacht wordt gegeven aan uw eigen wensen en alle informatie over de behandeling uitvoerig met u wordt besproken zodat u met een goed gevoel de behandeling kunt ondergaan.

GEWELDIG

Keurig, georganiseerde kliniek met deskundig personeel! Dokter Kevin neemt de tijd om voldoende uitleg te geven over de behandeling en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik ben zeer tevreden over de resultaat van mijn behandeling, dit wordt zeker mijn vaste arts/praktijk!!

Fantastisch.

Ik stoor mij al een lange tijd aan mijn verdwijnende kaaklijn en opkomende onderkin. Na veel uitzoekwerk ben ik bij Kevin terecht gekomen. Ik heb een hele nare ervaring gehad met liposuctie waarbij de verdoving niet werkte en ik dus alles heb gevoeld.. geen pretje om t zacht uit te drukken. Hierdoor was ik extreem zenuwachtig voor de behandeling. Kevin en Caroline hebben echt alles gedaan om mij op mijn gemak te stellen. Caroline checkt voortdurend of het ok gaat en hield zelfs mijn hand vast tijdens de behandeling. De lipolaser behandeling heb ik helemaal niets van gevoeld en de verdoving stelt niks voor! Het resultaat was net na de behandeling al verbluffend terwijl er nog vocht onder huid zat en je dus nog lang niet het uiteindelijke resultaat ziet. Kevin is een kunstenaar en ben hem nu al ontzettend dankbaar! Caroline maakt Kevin compleet, super lief, zorgzaam en attent! Kevin en Caroline samen maken het een top kliniek, voor mij geen andere meer!

Erg deskundige arts

Was mijn eerste bezoek bij Van Dijk Clinic, prachtige kliniek, Kevin is een erg ervaring arts en dat merk je in omgang, luisterde goed naar mijn wensen, erg tevreden over het resultaat. Kom zeker terug!

Vriendelijk en professioneel

Ik heb een lipfiller behandeling gedaan bij dokter Kevin Bulgac. Ik ben super tevreden en ben goed geholpen en geïnformeerd.

Fantastische behandeling en resultaat.

Ik ben onlangs bij Van Dijk Clinic door Dr. Kevin Bulgaç behandeld. De ontvangst bij de clinic was al helemaal top: professioneel, warm, hartelijk. Ik voelde me er direct op mijn gemak. Dr. Bulgaç nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en nam me heel helder mee in het proces. Dit wekte bij mij veel vertrouwen. Ook ging hij met volle aandacht te werk tijdens behandeling. Het was al met al een hele prettige ervaring. Het resultaat is beyond my expectations. Hij heeft mijn eigen natuurlijke schoonheid heel goed naar voren weten brengen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Kortom: Dr. Bulgaç is heel professioneel en getalenteerd. Absoluut een aanrader.

Zeer professioneel!

Ben bij veel klinieken geweest, maar nog nooit zo goeie ervaring gehad! Als eerst als je binnen komt word je ontvangen door een lieve assistent. De interieur en sfeer is heel fijn! Drs. Kevin Bulgac is zeer professioneel. Hij heeft mij zeer goed geholpen en raad iedereen ook aan om bij hem langs te gaan. De hele kliniek voelt en oogt heel chique en high end aan, de zorg zeer professioneel, en de prijzen zijn betaalbaar.

Een warm ontvangst, plus eerlijk en vakkundig advies!

Dit is oprecht mijn beste intake ervaring. Caroline en Kevin hebben veel tijd genomen om mij eerlijk en vakkundig advies te geven. Ik had totaal geen twijfel en heb dan ook gelijk mijn 1e ingreep 1,5 week later gepland. Many more to come hihi...

Lipolaser

Ik heb gister lipolaser gedaan . Vanaf binnenkomst voel je gelijk op je gemak. Assistent van dokter Kevin stelt je heel erg op je gemak en sleept je echt er door heen. Kevin is echt een super vakkundige arts ziet gelijk wat er gedaan moet worden en stopt pas als het perfect is. Ik ben nu al super blij met het resultaat .

Super!

Kevin is een zeer ervaren arts die erg secuur te werk gaat. Ik ben heel tevreden over de behandeling ( fillers / botox en de draad lift cat eye. Zeer professioneel en klantvriendelijk.

Super professioneel en vakkundig!

Ik kwam bij Drs Kevin Bulgac voor advies over mijn lippen. Dit omdat ik door de jaren heen steeds lipfiller had bij laten spuiten maar het niet meer naar mijn zin was. Na een uitgebreid consuult kwamen we tot de conclusie dat de beste oplossing was om eerst een gedeelte van mijn lipfiller op te lossen en vervolgens verder te kijken. Na het oplossen van de lipfiller was mijn lip al zo veel beter. Vervolgens hebben we een klein beetje filler verdeeld over de rest van mijn lippen. Al met al, ben ik super tevreden over het eindresultaat en het professionele advies.

Super fijne en geruststellend consult gehad!

Ik heb gister mijn consult gehad en wij zijn bij aankomst vriendelijk ontvangen door Caroline. Zij heeft ons voorbereid op de behandeling en alles piekfijn uitgelegd. Ons beide ook gerustgesteld en al onze vragen beantwoord. Vervolgens hebben wij een gesprek gehad met drs. Kevin Bulgac. Hij heeft ook samen gekeken naar het probleem en onze vragen beantwoord. Al met al een super ervaring en ga met een gerust gevoel volgend week de behandelkamer in!

Super service

Prima prijs en vriendelijk personeel

Het was een fijne ervaring naar wens

Professioneel , eerlijk en goed

Super fijn en liefdevolle zorg

Heb vanochtend een lipo laser gehad. Van het ontvangst tot het vertrek liefdevol en zorgzaam behandeld. De mooie ruimtes en Kevin en Caroline, stellen je gelijk op je gemak. De prikjes voor de verdoving zijn de normale prikjes die we zo vaak in ons leven eens voelen. De behandeling is volledig pijnloos. Caroline houdt als je wil je hand vast. Wel prettig, voelde een beetje gezonde spanning. Ze hadden van te voren alles al goed uitgelegd en ook tijdens de behandeling werd dit bij alles gedaan. Lag behaaglijk onder een deken. Het resultaat was direct al verbluffend. Ben enorm benieuwd na het eind resultaat over een week. ( tip voor als je het ook ondergaat: was je haren van te voren. Nu moet ik namelijk een weekje wachten, oeps). De band zit echt strak om je hoofd en maakt je niet mooi. Dus ik duik echt een weekje onder, er mee lopen lijkt me geen succes. Maar dat is geen probleem want ik had dit ook echt ingepland. Hopelijk vliegt de week voorbij net als anders, zodat ik het resultaat kan bewonderen. Thansk Kevin en Caroline.

Zeer vakkundig

Goed advies, luistert goed naar wat je wensen zijn. Hele mooie nieuwe praktijk!

Duidelijke communicatie en een keurige behandeling.

Resultaat overtrof mijn verwachtingen

Lipolaser uitgevoerd door Kevin. Nam ruim de tijd voor de behandeling en ik ben super tevreden over het resultaat!

Top ervaring!

Ik kwam bij Kevin voor een huidbehandeling. Hij gaf kundig advies. Hij weet precies wat hij doet en is zeer prettig in de omgang. Over het resultaat was ik ook erg tevreden. Al met al een top ervaring en ik kom zeker terug.

5 sterren KEVIN IS EEN TOPPER!

Zeer vriendelijk sociaal en levert goed werk ! Ik ben zeer blij met de behandeling die ik heb gehad ^×^ betaalbaar en heel erg goed in zijn werk 100% een tevreden Maria dankje Kevin xxx

Fantastisch!

Super kundige arts die ruim de tijd neemt om naar je wensen te luisteren en deze zo goed mogelijk probeert te vervullen.

Ben zeer tevreden

Ik ben heel blij met Kevin/drs Bulgac. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ben zeer tevreden over het resultaat. Als ik weer aan de beurt ben ga ik zeker weer terug. Aanrader!

Top!

Ik ben heel blij met mijn keuze geweest voor Kevin. Hij heeft van het begin af aan goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen. Ik ben helemaal blij met het eindresultaat en kan hem aan iedereen aanbevelen.

Van Assenraadstraat 2 D

3814 BK Amersfoort