Filters

10

Geweldig resultaat

Bij van Dijk Clinic geweest voor een botox behandeling. Ik had veel last van hoofdpijn en een zwaar gevoel en nu heb ik daar geen last meer van. Wat een verademing! Professioneel advies, nemen uitgebreid de tijd, begeleiden en geven en luisteren! Nazorg is super! Caroline belt is erg lief en geeft bovendien uitgebreid en eerlijk advies. De artsen zijn zeer kundig en fijn in omgang! Kliniek is schoon, mooi en het ruikt er heerlijk! Zeker een aarader! Bedankt team van Dijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb alle vertrouwen in jullie

Ik ben met liefde en zorgvol geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke aandacht en erg professioneel

Vanaf het moment dat je binnekomt word je al hartelijk ontvangen en verzorgd. Ook tijdens de intake word alle tijd voor je genomen en komt de behandelaar er al even bij zitten. Je word van goed advies voorzien en duidelijk aangegeven wat je mag verwachten. De behandeling word erg professioneel uitgevoerd en voor zover mogelijk word er pijnloos gewerkt. Absoluut een aanrader en ik ga hier nog vaak terugkomen! Wat een ontzettend lieve en fijne mensen in deze clinic!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!

Ik ben afgelopen week voor het eerst bij Van Dijk Clinics geweest, ik heb voor de behandeling jukbeenderen fillers gekozen. Tijdens het gesprek die voor de behandeling plaats vond, is mij duidelijk uitgelegd wat ik kan verwachten. Ook hebben ze mij gevraagd wat ik precies wil, ik had ook aangegeven dat ik een liftend effect wil hebben en daarnaast mijn jukbeenderen te accentueren. Dit hebben ze super goed uitgevoerd door middel van 2ml Saypha te gebruiken. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Bedankt lief team

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fantastische kliniek!

Wow wat een fantastisch mooie en schone kliniek. Alles klopt en het ruikt en heerlijk. Ik ben er bij veel geweest maar hier ga ik zeker blijven! Een uitgebreid consult over voor mijn hele gezicht en niet alleen voor hetgeen ik me aan stoorde. Een oprecht en eerlijk advies. Ik heb een botox en fillers behandeling ondergaan en zo bouwen we door naar de volgende stap. Elke keer worden mijn foto's uitgebreid bekeken. Echt zo anders dan dat ik gewend ben. Ik zie ook echt natuurlijke verbetering. Super blij met het resultaat. En nog even een compliment naar het team! Wat zijn dat fijne en bekwame mensen! Dank Caroline en Kevin

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal super en tevreden

Wat een fijne ervaring! Mijn eerste keer botox en fillers. Vond het super spannend..Ze namen echt de tijd om alles uit te leggen en gaven me persoonlijk advies waarover ik zelf nog nooit had nagedacht. Echt heel blij dat ik naar ze geluisterd heb! Ik ben bij meerdere klinieken geweest maar achteraf ben ik echt blij dat ik voor hun heb gekozen! Dit komt ook echt door de service! Echt top kliniek! Dankjewel lief team van Dijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en betrouwbaar

Ik kwam voor een eerste consult. Alle vragen die ik had werden beantwoord op een professionele eerlijke manier. Er werd goed geluisterd naar mijn behoefte, maar er werd ook meegekeken naar anderen mogelijkheden die bij mijn wensen pasten. Ik ben heel tevreden geweest en dat bij een consult. Ik kom zeker terug voor een behandeling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg vriendelijk en warm ontvangen top team

Erg goede uitleg van de behandeling ook niet opdringerig etc super fijn gevoel

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie salon duidelijk uitgelegd en lieve begeleiding

Het was even slikken maar met resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en prachtige resultaat

Ik ben vandaag voor het eerste keer naar Van Dijk Clinic geweest voor een botox en een filler behandeling. Ik werd met open armen ontvangen, de arts was heel vriendelijk en heeft alles goed geïnformeerd waardoor ik echt op mijn gemak voelde. Ben ontzettend tevreden over de service en het resultaat is prachtig, ik raad het zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een gem van een clinic

Ik ben al klant bij van Dijk Clinic vanaf het eerste moment, en mijn ervaring hiermee is subliem. De persoonlijke en authentieke benadering, de zorg en aandacht, de de tailor-made benadelingen, goede communicatie.. oprechtheid in wat wel en niet bij mij past.. het is allemaal top. Altijd ontzettend blij met resultaat van de benadelingen. Ik raad deze clinic altijd aan bij mijn netwerk van collega's, kennissen en vrienden, maar bij deze ook aan een ruimer publiek: het is echt aan te raden. Ps: in het verleden ook bij andere clinics geweest, dus ik heb vergelijkingsmateriaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed

De arts Kevin Bulgac is zeer professioneel in zijn werk en ook klantvriendelijk, heb veel vertrouwen in zijn werk. Ben super blij met de resultaten. Ook een hele lieve behulpzame team heeft de arts.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig! Ik heb mijn plekje gevonden!

Bij binnenkomst al super relaxed, het consult was echt meer dan duidelijk en je krijgt echt het beste advies wat voor jou van belang is. Onder de behandeling word je fijn afgeleid met een leuk gesprek.. althans verhaal hihi. En niet te vergeten, het resultaat is 100% van hetgeen wat ik graag wilde zien! Aanrader!!!! Liefs, Steef

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

Kon vlak voor mijn vakantie nog langs voor m’n lippen en voor m’n kaken ivm knarsetanden. Ben erg fijn ontvangen en heb eerlijke feedback gehad op mijn wensen waar ik erg blij mee ben! Mooie praktijk ook en eindelijk eens dichtbij huis!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Ik heb 2 dagen geleden een lipolaser behandeling gehad bij dr Kevin Bulgac, en ik ben nu al super blij met het resultaat! Ik ben van te voren goed geïnformeerd over de ingreep. Dr Kevin en Caroline laten je erg op je gemak voelen. Ze nemen de tijd voor je en je bent zeker geen nummertje voor ze! Super vriendelijke mensen en een professionele, schone kliniek. Ik raad iedereen aan om hier je behandeling te laten uitvoeren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

Ik heb vorige week bij van dijk clinic een Lipo laser behandeling van de onderkin afgenomen. Vanaf het eerste intake gesprek ben ik goed overweg geholpen. Over de ingreep werd er genoeg duidelijke informatie verstrekt. Dit zorgde voor een vertrouwend gevoel dat je bij de juiste kliniek terecht bent. Ik ben tijdens mijn gesprekken/ behandeling goed geholpen door Dr. Kevin en assistente Caroline. Naast hun servicegerichtheid is de kliniek ook heel hygiënisch en heel mooi. Door het opvolgen van alle adviezen vooraf en na de ingreep. Heb ik nu al het beste resultaat bereikt. Ik zou de kliniek aan een ieder aanraden. Kevin en Caroline jullie zijn toppers!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel & kundig

Lipolaser onderkin. Zeer tevreden over de intake, de behandeling, de nazorg en uiteraard het resultaat! Dagelijks krijg ik complimenten over hoe mooi en natuurlijk het eruit ziet. Kevin en Caroline zijn echt super! Naast professioneel en kundig zijn ze ook heel gezellig en warm. Ik zou een ieder aanraden om bij VanDijk clinic te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede hulp, altijd bereikbaar

Goede nazorg na de operatie, altijd bereikbaar voor vragen! Heel fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Ik heb op 20 juni een lipolaser behandeling gehad van de onderkin. Ik ben inmiddels bijna 5 weken verder en het is her beste wat ik ooit heb gedaan. Mijn kaaklijn is zo strak! Kevin is the best in wat hij doet, bij hem ben je sowieso in goede handen! En don't forget about Caroline! Zij is een stop assistente en zorgt ervoor dat je je altijd op je gemak voelt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een verademing

Wat een verademing, na zes van de grotekliniek bezocht te hebben, heb ik eindelijk een kliniek gevonden waar ze echt de tijd voor je nemen en waar je door kan vragen zonder steeds de standaard dooddoeners te horen. Ik was al jaren geïnteresseerd in prp/prf, maar het lukte niet om de juiste specialist te vinden in Nederland. Maar Kevin is er duidelijk in gespecialiseerd, buiten dat nemen ze ook uitgebreid de tijd om ondersteunen behandeling en thuisbezorging te bespreken. Daar waar de andere graag naar de volgende cliënt wil. Ook bij de botox werd er in het belang vd klant gedacht, waar ik normaal gesproken voor twee zones behandeld werd zij Kevin dat 1 genoeg was en hij had gelijk! Alom super tevreden, ik raad deze kliniek van harte aan!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super Tevreden !

Werden super vriendelijk ontvangen, alles werd tot in de puntjes uitgelegd wat ons te wachten stond voor en na de behandeling! Echt super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Ik heb bij Van Dijk clinic de lipolaser behandeling voor de kin gehad. Tijdens consult tot in details het proces uitgelegd gekregen en er werd genoeg tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Tijdens de behandeling hetzelfde. Zowel dr. Kevin als Caroline stelden me op mijn gemak en zorgden ervoor dat de behandeling super pijnloos en gemakkelijk ging. Top nazorg en altijd open om mee te denken in alle mogelijkheden. En het allerbelangrijkste was het resultaat. Gewoon verbluffend mooi! Absolute aanrader voor een ieder die dezelfde behandeling wil ondernemen. Van Dijk clinic is meer dan een dikke 10 waard!!! Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top zoals altijd

Dokter Kevin ziet het altijd beter dan ik zelf! Hoi is mijn eerste ervaring met Botox en sinds dien heeft hij mij alleen maar mooier gemaakt en de tijd voor me even stil gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgzaam, vriendelijk, nam de tijd voor allerlei vragen.

Ik heb een lipofilling bij van Dijk Kliniek gehad, bij dokter Kevin Bulgac. Tot nu toe helemaal geen pijn ervaren. Alles tot op de details uitgelegd. De dag erna ben ik gebeld door Caroline voor nazorg. De behandeling is naar super tevredenheid verlopen. Volgende week ga ik voor na controle. Absoluut een aanrader. Zeer lieve, zorgzame mensen. Geld staat bij dit kliniek niet op de eerste plaats. Bedankt nogmaals voor jullie super service!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kevin is een top arts!

Ik heb een lipolaser behandeling van de onderkin gehad bij drs. Kevin Bulgac en ik kan niet genoeg zeggen hoe tevreden ik ben met mijn behandeling!!! Heel professioneel gedaan en een prachtig resultaat gecreeerd! Caroline is ook een topper! Top begeleiding vanaf dag 1 op het consult tot op de dag van de behandeling stond zij er omdat ik het een beetje spannend vond. Mocht je twijfelen om hier een behandeling te ondergaan, laat dit dan de review zijn die je ertoe zet om de behandeling bij hun te doen! Je zal geen spijt krijgen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.