Filters

10

Een hele fijne omgeving met verbluffend resultaat

Ik heb een behandeling gehad voor het zetten van Botox en ik heb het als zeer positief ervaren. Het is een super fijn en bekwaam team en het resultaat is prachtig. Ik heb dezelfde behandeling ondergaan bij diverse klinieken, maar Van Dijk Clinic is zeker de beste. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Ik heb meerdere behandelingen gehad bij van Dijk clinic, waaronder de lipolaser onderkin. Het is een pittige behandeling die je niet moet onderschatten. Dankzij de begeleiding van Caroline en de deskundigheid van Kevin is het zeer meegevallen. Ik ben meer dan te tevreden en het resultaat is waanzinnig!! De nazorg is top alles word uitgebreid toegelicht, bij van Dijk zijn ze allemaal persoonlijk betrokken en ben je zeker geen nummertje. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de hygiëne en zorgvuldigheid bij van Dijk. Ik kom hier graag, niemand mag meer aan mijn gezicht zitten behalve bij van Dijk!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne hulp gehad

Hele fijne plek lieve mensen kom zeker vaker ook mooi resultaat zeer tevreden❤️

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik ben ontzettend tevreden met mijn filler behandeling! Het is een fijne en een vriendelijke kliniek waar men de tijd voor neemt, ook om alles goed uit te leggen. Ik raad het iedereen aan!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig lieve mensen, stellen je op je gemak, adviseren goed, zijn realistisch. Heel professioneel.

Mooie omgeving, aardige betrokken assistente en arts !Heb mijn lippen hier laten fillen, goed advies en heldere uitleg gekregen. Zeer tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en met alle liefde geholpen.

Werd met open armen ontvangen door een super lief team. Ruimte is super netjes en dat is ook de manier waarop de artsen en specialisten daar te werk gaan. Mijn verwachtingen waren goed en blijven na een behandeling bij Van Dijk clinic ook goed. Ga zo door team Van Dijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

Zeer vriendelijk, en luisteren graag naar wat mijn wensen zijn! Altijd goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst tevreden met de resultaten!

"Fantastische ervaring bij deze clinic! Geweldige hulp gekregen en de resultaten zijn verbluffend. Ik raad deze plek zeker aan aan iedereen die overweegt hierheen te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Super weer bij van Dijk. Ik kwam voor een PRP behandeling. Ontvangst top! Goede informatie. Professionele medewerkers en natuurlijk een fantastische Dokter Bulgac. Hij voert de behandeling uit nagenoeg pijnloos uit. Was weer erg fijn om bij jullie te zijn geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Geweldige kliniek! Echt een aanrader. Na meerdere keren elders een intake te hebben gehad (zonder enig positief gevoel) ben ik bij Van Dijk uitgekomen en het voelde meteen goed. Super vriendelijke mensen. Nemen echt iedere keer uitgebreid de tijd voor je. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Duidelijke verwachtingen en effecten van de behandeling worden tot in detail besproken. Hele fijne en lieve mensen. Ze stellen je echt op je gemak en je bent hier absoluut geen nummer. Voor mij nooit meer een andere kliniek die aan m’n gezicht mag werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne behulpzame kliniek, waar naar je wensen geluisterd word.

Allereerst langs gekomen voor een consult, waar de resultaten besproken werden. uiteindelijke behandeld en elke dag weer blij met het resultaat. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service top kliniek!

Wat een fijne en goede kliniek! Alles klopt, van de koffie tot de behandeling. Ik vond het super spannend, maar deze spanning hebben ze allemaal weggenomen. Het team is lief en kundig en de behandeling totaal niet pijnlijk. De Botox zit er inmiddels 2 weken in en zeer tevreden. De fillers zijn natuurlijk geplaatst en geven me balans in het gezicht. Echt heel blij! Ik ga hier zeker terug

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en deskundig advies

Ik ben inmiddels bij 6 verschillende klinieken geweest in de afgelopen jaren en ik heb eindelijk gevonden wat ik zocht. Er wordt bij Van Dijk Clinic de tijd voor je genomen en je wordt echt gezién, er wordt met je meegedacht. Medisch cosmetisch consulent Caroline heeft me uitgelegd wat de werking is van fillers en botox en wat de langere termijn gevolgen zijn van bepaalde behandelingen. Samen zijn we tot een plan gekomen om met zo min mogelijk middelen tot een fris en natuurlijk resultaat te komen voor mijn gezicht. Ik vond het fijn hoe Caroline met me mee dacht en hoe transparant zij is. De charmante arts die de behandeling uitvoerde stelde mij meteen op mijn gemak en ik vond de behandeling niet pijnlijk. Na afloop ben ik lekker gaan lunchen bij een super leuk restaurantje vrijwel naast de kliniek. Ik wist niet dat Amersfoort zo leuk is!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en vriendelijk

Ik ben eigenlijk een review schrijver, maar voor deze kliniek maak ik graag een uitzondering! Wat een verademing, wat een rust en wat een mooie kliniek. Ik kwam voor hyaluronzuur fillers voor de eerste keer. De uitleg van Caroline was heel duidelijk en de bevestiging van de arts was fijn! Aan de hand van foto’s werd mij inzichtelijk gemaakt waar in mij gezicht welke lijnen vandaan kwamen! Ik ben zeer goed geïnjecteerd, niet blauw en ik had geen pijn! Bovendien was ik onder de indruk van de nazorg. Caroline heeft mij keurig gebeld om te kijken hoe het ging. Zeker een aanrader en gaan ze me vaker zien!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettende lieve, warme en professionele service.

De voor en na foto's spraken voor mij al voor zich; dat de arts prachtig werk levert en veel tevreden patiënten heeft behandeld. Ik heb vooral contact gehad met Caroline, een dame die weet waar zij het over heeft en eerlijk advies geeft. Dit is iets waar ik veel waarde aan hecht; eerlijkheid zodat er een realistische verwachting is. Daarbij ook nog eens een ontzettend warme, lieve en hartelijke dame waar je je gelijk thuis bij voelt. Het consult met de arts zelf was ook erg prettig, duidelijke informatie en zij proberen een zo realistisch mogelijke indruk te geven over wat je kan verwachten. Ik kan niet anders zeggen dat ik onder de indruk ben van de kliniek, de service en hoe ik ben geholpen. Zeker een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste kliniek

Wat een service! Nog nooit meegemaakt, helemaal super! Erg tevreden met het resultaat van de fillers en botox! Uitstekende uitleg van Caroline! Prachtige kliniek! Echt een aanrader! Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!!

Vorige week een botox- en PRP haar behandeling ondergaan. Een mooie en fijne kliniek. De kliniek is heel schoon, ruikt lekker, super service. En even zo belangrijk een heel professioneel team. De nazorg is echt top! Ik merk al mooi verschil in de frons deze zijn is zichtbaar minder. PRP is mijn derde behandeling, mijn haargroei is gestimuleerd en ziet er voller uit! Een aanrader deze kliniek, mij gaan ze vaker zien! Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastische ervaring, super team

Mijn eerste keer een PRP behandeling en een filler behandeling. Ik vond het best wel spannend, maar werd volledige op mijn gemak gesteld door het team. Echt heel professioneel en fijn! Aan de hand van foto's wordt ook alles heel goed uitgelegd. Mijn wensen staan centraal, maar uiteindelijk heb ik hun advies gevolgd. Beste beslissing tot zover! Echt dank! Ik ben heel blij. Ik zie al gelijk resultaat met de filler en voor de PRR zie ik al een beetje dichtheid terugkomen. Kijk uit naar de volgende keer

 • Aanbevelen? Ja
8

Super duidelijk en kundig

Eerlijk, open en duidelijk advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische kliniek en team!

Wat een ervaring en wat een lief team! Uitgebreid advies en de behandeling was pijnloos! De hele tijd hebben ze mijn hand vastgehouden, zo lief! Het resultaat is natuurlijk en ik zie er frisser en minder vermoeid uit! Echt heel blij! Dankjewel

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Je voelt je gehoord, gezien en je bent géén nummer. Je krijgt een eerlijk advies! Ik raad deze kliniek iedereen aan. Zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super kliniek

Wat een geweldig team en service. Ik kom er vloer mijn Botox en fillers en elke keer weer verbluffend resultaat. Ze kijken ook maar het totaalplaatje en dat maakt echt het verschil! De nazorg is echt super. Caroline is erg betrokken en staat altijd voor je klaar echt top! Dankjewel lief team!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden over de behandeling

Ik heb laatst een Hyaluronzuur neusbrug filler behandeling gehad bij Van Dijk clinic. Alles werd mij duidelijk uitgelegd bij het consult. Ik stelde deze behandeling al een tijdje uit omdat ik erg bang was, maar na het gesprek had ik al gelijk een goed gevoel erover. Ik was erg onzeker over hoe het ervoor eruit zag. Na de behandeling zag ik al gelijk resultaat waar ik erg tevreden mee was. Het is super mooi gedaan en het past perfect bij mijn gezicht. De behandeling was pijnloos en het ging best snel. Ik kom zeker vaker! Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Innerlijke beauty

Vorige week ben ik voor een behandeling naar Van Dijk Clinic gegaan. Ik was totaal niet bekend met dit fenomeen, alles was nieuw, de zenuwen gierde door mijn lichaam, maar dit werd bij ontvangst direct weggenomen door twee vriendelijke, zorgzame dames. Na ontvangst ging het consult van start waarbij ik mijn wensen kenbaar maakte, waarna ik vol passie met veel deskundigheid werd geinformeerd door Caroline en vervolgens door Drs. Bulgaç over het realiseren van mijn wensen. De manier waarop, de tijd, kennis en kunde, maar ook de mensen maakt Van Dijk in mijn optiek een top Clinic. Dank jullie wel! De manier waarop de clinic met zijn patienten omgaat we Vol passie, maar met name deskundigheid werd ik geinformeerd over de mogelijkheden. Er werden fo Alles was nieuw wat mij enorm zenuwachtig maakte. Wat een Ik was zo nerveus

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel veilig eerlijk en vertrouwd!

Best spannend om iets aan je gelaat te laten doen (lipofilling). Tijdens de intake werd ik ontzettend op mijn gemak gesteld door de heldere en realistische uitleg van assistente Caroline en aansluitend van Drs. Kevin wat ik kon verwachtingen en hoe het resultaat zal zijn. Zij nemen ruim de tijd om naar je wensen en idealen te luisteren maar geven eerlijk en realistisch beeld van hoe het resultaat gaat worden. Naast het cosmetische stukje wordt er ook veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne. Tijdens de behandeling werd ik goed begeleid door Caroline en stelt Drs. Kevin je op je gemak verteld wat hij doet en vraagt regelmatig hoe het met je gaat. Beiden zijn zeer betrokken tijdens de behandeling maar ook in de nazorg! De behandeling is inmiddels 2,5 maand geleden en ik ben zeer tevreden over het mooie en natuurlijke eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.