Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Erwin heeft voor mij in twee jaar tijd mijn tweede woning gefinancierd. Ik zou niet anders gewild hebben! Mocht er weer een nieuwe woning komen weet ik de mannen van WelBijWim zeker opnieuw te vinden! Super service, altijd een stap extra en duidelijke taal. Kan niet anders zeggen dan top!
18 March 2022
Lisanne
Amersfoort
Wim wist net even een andere manier om het te regelen voor ons. Zonder teveel gedoe was het vrij vlot geregeld. Altijd vriendelijk en heel persoonlijk contact. Ook de de mensen op kantoor zijn altijd vriendelijk.
8 December 2021
Hennie Meester
Bunschoten
Een superteam van mensen. Ze denken ontzettend met je mee en vinden in alles een uitdaging ( bij ons was de uitdaging een hypotheek met 4 ivm mantelzorgwoning). Ze zijn helder , eerlijk , transparant en ontzettend betrokken.
9 September 2021
Sarah Onwezen
Emst
Ik kan WelBijWim aan iedereen aanbevelen. Ik heb een superfijne ervaring gehad. Het is een uitstekende bedrijf met een super gedreven Team!!! Bovendien zijn ze ook erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn hypotheek aanvraag is tot de puntjes mooi afgerond dankzij Erwin, Rik en Eva. Ik ben jullie super dankbaar. Ik kom zeker weer bij jullie terug voor mijn volgende hypotheek aanvraag.
30 July 2021
Nilofar
Arnhem
They were responsive and obliging in any moment, and in many affairs, not only the strictly related to their service. They are always keen to help. I would say they exceed the expectations. Very good service.
8 July 2021
Diego Morales
almere
Wim en zijn team hebben ons fantastisch geholpen en goed advies gegeven. Zelfs na bijna een jaar later dat we ons huis hebben, staan ze voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader!
21 June 2021
Nina
Bunschoten
Wim helpt ons erg goed en staat altijd voor ons klaar. Echt een aanrader!
21 June 2021
Wouter Laseur
Bunschoten-Spakenburg
Wim en zijn team hebben alles op alles gezet voor ons om een deadline te halen en alles op tijd rond kunnen krijgen! Niet voor niets 'Wel bij Wim' Super Bedankt!
18 May 2021
André Laseur