Filters

6

Niet goed verlopen

Ik ben niet voor 100 % teveden over het werk volgens mij is er teveel gesloopt wat niet nodig was geweest,wat ik daarna door de timmer man heb laten maken en het nodige heeft gekost.

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer knap werk en goed op elkaar ingespeelt

Roy en Sander zijn bij ons de dakkapel komen plaatsen. Dit ging zeer goed en profesioneel. Ook de man van de kraan kon lezen en schrijven deze kon de dakkapel direct op zijn plek plaatsten waarbij Roy en sander deze op de mm nauwkeurig vast konden zetten Knap werk heren

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne mensen, geen poespas

Top bedrijf, denkt mee, wil het beste leveren. Beantwoorden netjes de vragen die je hebt. Reageren vlot en je kan zo een afspraak maken. Kan je ook gelijk kijken hoe vanalles eruit ziet, binnen en buiten. Vriendelijk en netjes bij t inmeten en het plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap is meesterschap

Mijn bezoek aan de showroom annex werkplaats was reden voor mij om te besluiten een prefab dakkapel bij van Grinsven te bestellen. Het produktieproces hadden ze duidelijk onder controle. Na het inmeten werd op de afgesproken datum de dakkapel geplaatst. Een grappig detail vond ik dat de monteurs tijdens hun werkzaamheden een deuntje aan het fluiten waren. Het werk was voor hen blijkbaar een fluitje van een cent! Pas nadat de dakkapel geplaatst en door mij akkoord bevonden was kreeg ik de factuur van het eerder overeengekomen bedrag. Conform afspraak heb ik die direct betaald want: afspraak is afspraak!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig bedrijf

Via de website een offerte aangevraagd. Voordat de offerte werd opgesteld kwam er iemand persoonlijk langs om de situatie te bekijken en alles op te meten. Kort daarna kregen we de offerte en werd er een indicatie gegeven van de plaatsingsdatum. Een maand voor de plaatsingsdatum kregen we per email bericht van de definitieve plaatsingsdatum en de voorbereidingen die we moesten treffen. Alles duidelijk opgesteld. Op de website konden we terugvinden wat we die dag allemaal konden verwachten. De dag zelf waren ze ruim op tijd. Vriendelijk, relaxed en vakkundig personeel. De bouw verliep volgens planning en ze waren op tijd klaar. Alles weer netjes opgeruimd en een korte uitleg gekregen over de screen. Kortom; wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, kan snel terecht en goed geplaatst.

We konden snel een afspraak maken, plaatsing midden december. Gevraagd naar mogelijkheden om eerder te plaatsen en dat kon, heel fijn! Snelle plaatsing en netjes afgewerkt. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Afgelopen week is onze dakkapel naar volle tevredenheid geplaatst. Goed advies bij aankoop, vakmensen die de dakkapel plaatsen en alles netjes achterlaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

super!

We zijn vakkundig geholpen met het bepalen van onze keuze. Het plaatsen van onze dakkapel (12m) verliep probleemloos en snel. De mannen zijn vriendelijk, waren keurig op tijd en alle rotzooi werd door Van Grinsven netjes afgevoerd. Kortom een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en alles volgens afspraak

We hebben een dubbele dakkapel laten plaatsen, aan de achterzijde van de woning een grote en aan de voorzijde een kleine. Alles van tevoren goed doorgesproken en gemeten. In de week voor de plaatsing nogmaals alles doorgenomen met van Grinsven. Op de dag van de plaatsing 4 mannen over de vloer die om 7.45uur zijn gestart, om 14.00uur was alles klaar. Nog even wat tekst en uitleg over hoe alles werkt, alles volgens verwachting en afspraak. Vloeren en trappen netjes aangeveegd en al het bouwafval netjes afgevoerd door van Grinsven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel

Netjes en professioneel

 • Aanbevelen? Ja
10

Denken mee en super netjes

Ze geven duidelijk uitleg over de mogelijkheden. Een aanpassing die we doorgaven na het bestellen van de dakkapel was geen enkel probleem. Werken snel en netjes. Zijn ontzettend vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk!

Ondanks de regen, die in bakken uit de lucht kwam vallen, slaagden ze er toch in om het binnen behoorlijk droog te houden, en volgens schema er op tijd mee klaar te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige dakkapel en een fijn team

Van advies vooraf, en van aanschaf tot plaatsing: het hele traject verdient een dikke pluim. Het oogt professioneel, goede communicatie, prettige vakmensen die geweldig op elkaar waren ingespeeld (ook met de hijskraan machinist!). Om 14 uur ' s middags waren ze al weer weg, het huis bezemschoon achterlatend. En met een schitterende dakkapel die 's avonds de eerste hoosbui goed doorstond .

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vriendelijke werkmannen Goed werk geleverd Behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Volhouwers

Ondanks de regen een hartstikke mooie dakkapel geplaatst.En wat een personeel goed bezig geweest Gelukkig gaven een goeie waterstofzuiger en mankracht het beoogde resultaat.En nog hartstikke bedankt voor de mooie bloemen

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, wat een kwaliteit en vakmanschap!

We hebben een grote dakkapel aan de achterkant van het huis laten plaatsen en zijn zeer tevreden met het resultaat! Ook de begeleiding was erg goed!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige dakkapel

Afgelopen week hebben jullie mannen een prachtige dakkapel bij ons geplaatst. In een paar uurtjes tijd was onze zolder een stuk ruimer. Communicatie voorafgaand was helemaal in orde en er is zeer netjes gewerkt. Heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer capabel, goede service en uitstekend meegedacht in onze situatie.

Het contact verliep fijn, de wachttijd was lang maar de moeite waard. Alle informatie die we hebben gekregen is gerealiseerd en men heeft meegedacht in onze situatie om het meeste profijt uit de dakkapel te halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

goede kwaliteit, professioneel team

op maandag 2 oktober is bij ons een nieuw dakkapel geplaatst met een lengte van 7,7 meter. Alles verliep vlot en vaklui.

 • Aanbevelen? Ja
10

Doen wat ze beloven

Bij Van Grinsven terecht gekomen omdat ze bij mijn ouders ook een dakkapel geleverd hebben en daar erg tevreden over zijn. Het hele proces loopt op rolletjes. Van bestellen tot de order, van een afspraak maken voor het plaatsen tot het daadwerkelijk plaatsen. Roy en Willem stonden op de afgesproken tijd voor de deur voor het voorbereidende werk, om 10.00u kwam de kraan om de dakkapel op het dak te hijsen en om 14.00u waren ze klaar en zaten ze in de bus. Keurige gasten met een goed gevoel voor humor die Roy en Willem, die kan je er goed bij hebben. Al met al zeer tevreden over de dienstverlening van Van Grinsven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Héle fijne samenwerking vriendelijk, vakkundig, komen afspraken na, in een woord geweldig!

Geven je uitgebreid informatie en prettig dat je een kijkje mag nemen waar de dakkapellen worden gemaakt. Vakkundige mensen die er verstand van hebben wat een vertrouwd gevoel geeft. Wanneer men wat later komt door omstandigheden wordt dat telefonisch doorgegeven, heel fijn! Ook na het plaatsen is er nazorg, als je nog vragen hebt, ook heel belangrijk. Wij zijn heel tevreden en vinden van Grinsven absoluut een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd.

Alles is volgens plan geleverd en ook uitgevoerd. Communicatie was uitstekend, optijd geïnformeerd over de voortgang. De mannen hebben prima werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en volgens afspraak!

Prettige ervaring van begin tot eind. Fijne ontvangst met heldere uitleg over de mogelijke opties. Goede communicatie in het vervolg en met plaatsen leuke mannen met verstand van zaken. Ook het dakkapel zelf ziet er strak uit en brengt een zee van ruimte!

 • Aanbevelen? Ja
10

van Grinsven is een bedrijf dat vakmanschap combineert met accurate uitvoering en planning

Na een bezoek aan de werkplaats en de voorlichting daarbij zijn we in zee gegaan met van Grinsven. De duidelijke afspraken over wat wij moeten doen en wat de firma doet leiden tot een vakkundige en perfect getimede plaatsing. wij zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geregeld

Vanaf kennismaking tot betaling word je goed begeleid. Bij kennismaking in de "fabriek" werd alles goed uitgelegd en kon je verschillende dakkappelen zien. Bij inmeten werd alles nog een keer door gesproken en werd er een tekening gemaakt van hoe het aan de buitenkant er uit ziet. Helaas niet van de binnenkant daar zou ik de volgende keer wel na vragen. Want dan heb je daar een beter beeld van en weet je wat je nog zelf met afwerken. De dag van plaatsen regenende het best veel. Het eerste wat ze dan ook deden was extra zeil neer leggen. En vervolgens begonnen ze eerst met de binnenkant te maken ipv het gat. Ondertussen was de kraan gekomen, werd het gat gemaakt, werden de dakpannen en hout naar beneden getakeld en alles wat we zelf nodig hadden voor na plaatsing van dakkapel naar boven getakeld (zodat het niet via de trap hoefde) en vervolgens werd het dakkapel geplaats. Al met al duurde dat 45min en was alles tussen de buien door gepland! Alles werd vastgezet, dichtgemaakt, extra ondersteund en opgeleverd. Aan het dakkapel hoefde ik helemaal niets meer te doen. Anders als wat je soms hoort bij andere bedrijven. Hoe te betalen werd uitgelegd en je kreeg een soort lampje (wat niet werkte hahahah). Dus in het kort, tekening van de binnenkant en een lampje dat werkte zijn de enige dingen die beter konden. We zijn heel tevreden met onze dakkapel. Nogmaals bedankt mannen (en vrouwen).

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.