Filters

10

Snelle vakkundige service

De mannen werken hard en zijn ook wel in voor een praatje. In een halve dag zijn 2 dakkapellen geplaatst door echte vakbuffels.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles netjes en volgens afspraak

De dakkapel ziet er keurig uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super dakkapel gezet

Super netjes, van verkoop tot plaatsing, de heren die aanwezig waren om hem te plaatsen waren zeer kundig en vriendelijk! Toppers! Zou hem daar zeker opnieuw besteld hebben!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend tevreden over de professionaliteit, kundigheid en vriendelijkheid van Van Grinsven

Heel fijn hoe Van Grinsven meedacht in het proces naar het plaatsen van de dakkapel. Vervolgens was de uitvoer en plaatsing ook binnen enkele uren gebeurd. Fijne vakmensen die wij zeker zullen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, fijn en degelijk!

Na een fijn "intake" gesprek en kort daarop een afspraak werden we met het proces goed geholpen. Erg duidelijk en vriendelijk werd er een afspraak gemaakt en een offerte opgesteld. Het zetten van de dakkapel werd gedaan door 2 vriendelijke mannen en ging binnen een dag. Het staat top en we zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bizar goed vakwerk en in no time geregeld

Tijdens het inmeten weken geleden was ik al enorm verrast over het goede advies en de wijze van betrokkenheid als in meedenken met de klant. Gedurende het bouwen van de dakkapel zijn we continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook zijn we tijdig geïnformeerd over de dag van plaatsen en welke voorbereidingen we zelf daarop kunnen treffen. Op de dag zelf regende het. Echter in de halve dag dat ze het dak open zaagden en de dakkapel plaatsten en afwerkten is de boel binnen niet nat geworden. Ze zijn zeer kundig, werken super netjes en ruimen de rommel op. Waar zie je dat nu nog. Ik ben een ZEER tevreden klant. En geniet van de ruimte en het uitzicht op zolder!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring met professioneel personeel

Een bedrijf dat zich aan de gemaakte afspraken houdt met heel vriendelijk personeel, dat meedenkt met de klant en niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Chapeau voor het keurig achterlaten van de ruimte. Kortom een bedrijf om iedereen die een dakkapel zoekt aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Zeer goede begeleiding van informatief gesprek top plaatsing. Je ziet de dakkapellen die daadwerkelijk bij klanten worden geplaatst. Ook bij inmeten wordt er mee gedacht. En aatsing gaat snel, netjes en zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zeer vakkundige mensen die weten wat ze doen en zeer netjes hun werk uitvoeren en achterlaten.(zeer klantvriendelijk) Daarnaast levert van Grinsven een goede service tegenover de klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch vakwerk!!!

Mannen waren in de ochtend keurig op tijd aanwezig, vriendelijk en echte vakmannen! Kozijnen van de ramen waren beschadigd dezelfde middag nog vervangen. Top bedrijf en super klantvriendelijk! Een echte aanrader! Fam van Mil

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over dit vakkundig en klantvriendelijk bedrijf

Zeer vakkundige mensen die de dakkapellen kwamen plaatsen, komen hun afspraken na en ruimen alles netjes op! Zeer tevreden over het resultaat! Ik zou ze zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ervaren monteurs en een goed product

Vakmensen die weten wat ze doen en meedenken met de klant!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig resultaat

Voor offerte prima advies wat de mogelijkheden zijn. Daarna goede communicatie via de mail over de offerte, opmeting, planning en plaatsing. Zeer duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk personeel. Dakkapel zit er snel op. Goede communicatie tussen kraanmachinist en personeel. Zeer gestructureerd te werk gegaan. Alles wordt netjes opgeruimd en achtergelaten. Kortom heel fijn bedrijf met prachtige kwaliteit dakkapellen . Zeker de ruimte en de prijs waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo gepiept

Een vroege donkere ochtend in de vrieskou fluitend het dak op om een kapel te plaatsen. Twee kundige vrolijke mannen wisten op een oud krom dak een grote kaarsrechte dakkapel te plaatsen, op te ruimen en een bakje koffie te drinken voor de klok van half twee. Het ziet er prachtig uit en onze zolder is twee keer zo groot geworden. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beloften meer dan waar gemaakt

Om half acht ' s morgens stonden twee mannen van Van Grinsven Dakkapellen bij ons op de stoep. En 's middags om twee uur vertrokken ze. Dakkapel 1 om 11 uur afgevoerd en dakkapel 2 direct daarna met de hijskraan over het dak heen op zijn plek gezet. Paar uurtjes afwerken. Alles keurig opgeruimd, binnenkant keurig afgetimmerd zodat diezelfde dag de schilder kon beginnen. Duidelijke uitleg over hoe het raam enzo. werkt. Fantastisch, vakmanschap! Zeer aan te bevelen....

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind fijne communicatie en een top resultaat!

Het bezoek aan de werkplaats en het eerste gesprek over de wensen en mogelijkheden was al een goede ervaring. De vervolg gesprekken en hulp gedurende het proces t/m de plaatsing verliep prima. Met als eindresultaat veel extra bruikbare ruimte en meer licht in huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel geplaatst goed materiaal

Voorafgaand aan eerlijk en goed geïnformeerd en rondgeleid door de werkplaats. Op dag van plaatsing netjes gewerkt, super product afgeleverd. Daarna hebben ze zelfs nog opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over de kwaliteit van de dakkapel en de plaatsing hiervan.

Zeer tevreden over de kwaliteit van de dakkapel en de plaatsing hiervan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking en prachtige dakkapellen

Inmiddels onze 2e ervaring met Van Grinsven en wederom erg tevreden. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige team van kundige monteurs.

Dakkapel en dakraam in pakweg een ochtend gemonteerd. Kundige en professionele werklieden. Geen op of aanmerkingen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Echte vaklui, super goed op elkaar ingespeeld.

Echte vaklui, super goed op elkaar ingespeeld. Voordat je het door hebt, zit er al een gat in je dak! Fijne vakkundige en vriendelijke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, goede service!

We zijn uitermate tevreden over proces van inmeten, advisering en plaatsing van de dakkapel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed georganiseerd bedrijf, vriendelijke mensen en kundig.

De dakkapel is door van Grinsven ingemeten, gemaakt en geplaatst. Alles is goed verlopen en wij zijn er zeer tevreden over hoe het allemaal verlopen is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden

Van begin van kennismaking tot aan het tekenen van de factuur na het plaatsen. Is alles goed en duidelijk uitgelegd. En is de dakkapel geplaatst en goed afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
6

Niet goed verlopen

Ik ben niet voor 100 % teveden over het werk volgens mij is er teveel gesloopt wat niet nodig was geweest,wat ik daarna door de timmer man heb laten maken en het nodige heeft gekost.

 • Aanbevelen? Nee

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.