Filters

8

Zie hierondery

Goede duidelijke betrouwbare uitleg bij bezoek showroom. Snelle afspraak voor offerte. Nette duidelijke offerte. Vroegtijdig (zo hoort het ook) communicatie over plaatsing dakkapel. Planning nageleefd en net werk afgeleverd bij plaatsen dakkapel. Allemaal top. Enige puntje van kritiek (als ik het zo mag noemen) is dat monteurs bij plaatsen dakapel het vrijgekomen dakraam zonder navaag meegenomen hebben. Wij hebben niet gezegd dat het nog toegepast diende te worden (dus kijken ook deels naar onszelf) maar van de andere kant om zomaar zonder navraag goed dakraam mee te nemen vinden wij niet helemaal netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed overleg, meedenkend en deskundig geplaatst.

Keurige werkplaats. Ruime keuze. Prettige mensen geven goed advies. Het plaatsen ging voortreffelijk. Het personeel weet waar ze mee bezig zijn. Heel tevreden. Henk en Elly van Vijfeyken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel geplaatst en wat een ruimte hebben we nu

De mannen hebben erg vakkundig en hard gewerkt aan onze dakkapelen (voor en achter) Daarna ook goede uitleg gehad over de horren en rolluiken. Ook de after service is goed nadat een loze leiding gebroken bleek te zijn tijdens plaatsen is hier iemand al snel terug gekomen om dit op te lossen. Al bij al klantvriendelijke mensen en alles is goed verlopen vanaf bestellen tot plaatsen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden over de service en kwaliteit

Fijne vaklui met duidelijk kennis en ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een vakmensen

Waren op tijd Werken netjes en snel Heel professioneel

 • Aanbevelen? Ja
9

Een goed bedrijf dat afspraken nakomt

Afgelopen periode een dak kapel laten plaatsen door van Grinsven. een goed ontvangst in de winkel. Deskundig advies en bekijken van de mogelijkheden. De plaatsing verliep moeiteloos. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn nagekomen. Een prettig bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meedenkend, prettige communicatie en zeer goede en flexibele planning

Op de dag van de plaatsing verliep alles zeer vlot waarbij de 4 zetters goed op elkaar waren ingespeeld. Om 8.00 uur begonnen en om 14.00 uur klaar. Zeer vakkundig, en professioneel verloop van de werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden en blij met de ruimte die we hebben gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great professionals! Everything went smooth and according to plan!

Your workers are very good and nice people! I'm very happy with the dakkappel. It looks nice, and the work was done incredibly fast! Highly recommanded.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Erg tevreden met de manier van zaken doen, geheel volgens afspraak geleverd en super fijn meegedacht en netjes geplaatst. Vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en klantvriendelijk

We zijn zeer tevreden over de service vanaf het moment van aankoop tot en met na de plaatsing van de dakkapellen. Ze werken/reageren snel! De dakkapellen zijn heel mooi.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf.

Fijn bedrijf met een goede en duidelijke en vriendelijke uitleg in hun bedrijf zelf.samen langs de dakkapellen lopen die ze hebben staan en in aanbouw hebben in hun loods.er wordt goed laten zien wat alle mogelijkheden zijn.ook met inbouw van rolluiken etc.vriendelijk aan de telefoon en in de showroom .heel duidelijk hoe het in zijn werk gaat en wanneer het plaatsen is.gewoon een heel duidelijk en netjes en vertrouwd bedrijf.Het plaatsen ging ook soepeltjes en zeer vriendelijke monteurs.kortom een fijn bedrijf om mee in zee te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf, communicatie, afspraken, afgeleverd werk, perfect gewoon.

Super geregeld van a tot z. In communicatie, afspraken, geleverd werk en prijs gewoon top. Ook dat we bij bestellingen een bepaalde lange periode moesten wachten wordt goed en eerlijk uitgelegd en daarom niet een probleem voor ons.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en gezellige service!

Vanaf de eerste tot aan de laatste stap zijn we ontzettend goed geholpen en de dag van plaatsing verliep alles vlekkeloos en gezellig. Enorm blij met het eind resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoogwaardige dakkapellen geplaatst door bedrijf waar service en klantvriendelijkheid op 1 staat

Laatst 2 dakkapellen laten plaatsen door Van Grinsven. Na een rondleiding door de fabriek te hebben gehad en onze wensen besproken te hebben met Cristo was de keuze snel gemaakt. Contact verliep goed en soepel. Vriendelijk en kundig personeel en op dag van plaatsing van beide dakkapellen liep alles als een soepele machine. 8:00 uur stonden Cristo en z’n collega’s voor de deur en om 14:30 vertrokken ze bij een zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed georganiseerd en duidelijke afspraken

Heel fijn bedrijf vakkundig en net personeel Duidelijke afspraken die ze ook nakomen! Geweldige ervaring en zeker een aanrader voor ieder die een dakkapel zoekt

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Van Grinsven lijkt me een solide bedrijf. Wachttijd is erg lang.. Plaatsing van dakkapel en ramen snel en soepel verlopen. Aanbevolen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Ja het duurde even voordat de dakkapel geplaatst kon worden, maar hier is vooraf duidelijk over gecommuniceerd. Vooraf herinnering mail ontvangen van plaatsingsdatum en waar rekening mee te houden. Een week vooraf nog een belletje gekregen om alles door te nemen. Op de dag van plaatsen zelf waren de vriendelijke mannen netjes conform afspraak op tijd. Het plaatsen zelf was zo gebeurt en ze hebben ook alles netjes achtergelaten. Al met al helemaal tevreden, top service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima vakwerk

Heren kwamen optijd. Vakkundig en verstand van zaken. Super blij met onze nieuwe dakkapel

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtige dakkapel geplaatst door een geweldig team.

Ik heb alleen maar lof voor dit team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!

Super blij met mijn nieuwe dakkapel. Hij ziet er mooi uit. Daarnaast goed advies gekregen en een nette en goede dienstverlening.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed geregeld

Helemaal niks op aan te merken. De communicatie is helder. Paar keer contact gehad en daarin altijd goed bereikbaar geweest. Plaatsing ging snel, volgens afspraak en zonder problemen door vriendelijke medewerkers (welke ook meteen een kapotte dakpan vervangen hebben) Doordat je van tevoren eerst op de zaak binnen gekeken hebt (in de hal met dakkapellen) weet je ook precies wat je krijgt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super bedrijf

Mooi bedrijf dat super netjes en professioneel werkt en alles in overleg doet met de klant

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig geplaatste dakkapel van zeer goede kwaliteit!

Dit is onze tweede dakkapel van van Grinsven en, net als bij de eerste, is de plaatsing geheel volgens afspraak en vakkundig gebeurd. Zeer tevreden over het bedrijf, de dakkapel en, niet te vergeten, de monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en kwaliteit

Goed en vriendelijk geholpen. Ook het plaatsen van de dakkapel is perfect verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk in korte tijd

Timmermannen hebben netjes gewerkt, Alles netjes opgeruimd einde van de dag. De dakkapellen zijn goed en vakkundig op het dak gezet.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd