Filters

10

Snel en vakwerk!

Binnen 4 uurtjes zaten er 2 dakkapellen op ons dak. Als een geoliede machine gingen ze te werk en alles werd netjes achtergelaten zodat de zolderkamers nu verder afgewerkt kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, aanrader

Zeer tevreden over de dakkapellen en het werk van Van Grinsven. Bij onze vorige woning ook een dakkapel door hen laten plaatsen. Toen tevreden en nu weer. Denken mee, prettig contact, snel geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Gezellig en respectvol en super snel klaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapellen met een super service!

Van begin tot het eind een plezierig traject geweest.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Voortraject duidelijk in communicatie. Dag van plaatsing -> snel geplaatst. Alles zeer netjes achtergelaten! Heb jullie reeds aanbevolen bij een adresje in de Oedenrode. Dit doe ik alleen bij tevredenheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch vakmanschap

Na lang gewacht te hebben op onze dakkapellen (10 maanden) genoten van de kunde ter plaatsen. Ook de mogelijkheid om een offerte en afspraak te kunnen maken onder voorbehoud van de vergunning was een hele fijne service. Super tevreden, zowel op locatie (werkplaats) als telefonisch tussendoor, een van de werkmannen bij ons thuis. Heel efficiënt gaan ze te werk, mooi om te zien, en het eindresultaat is echt mooi. Werkmannen laten zien dat zich verantwoordelijk voelen voor het hele proces. Zijn correct en gezellig. Wij zijn super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
7

Een mooie dakkapel

Ik heb een mooie dakkapel op t dak staan. Deze is er door t personeel ook vakkundig opgezet. Maar omdat hij dichter op t dakvlak staat dan die van de buren (in t begin door de aannemer gezet), is de dakrand net wat lager. Jammer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en zeer compleet opgeleverd

Wij zijn erg tevreden over zowel De montageploeg als de keurig opgeleverde nieuwe dakkapel Ook het stukje voorlichting over het binnen afwerken wat ik zelf uit wil voeren werd uitgebreid doorgenomen Tevens werd zonder problemen de oude dakkapel verwijderd en geheel afgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig geplaatst

Zeker een aanrader! Bezoek aan showroom en werkplaats om de diverse stappen van de bouw te zien en om een keuze te maken mbt de uitvoering en materialen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke info, alles volgens afspraak, vakmannen die netjes werken.

Goede ervaring met een mooi dakkapel als resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

supergekwalificeerd prima bedrijf !! een aanrader !!

We hebben het als heel prettig ervaren. Het gesprek, de uitleg, de communicatie. Op de dag van het plaatsen werd er gekeken naar de beste mogelijkheden zodat het plaatsen zo soepel mogelijk zou verlopen. Dit ging vlekkeloos. Binnen een aantal uur stond hij op het dak. Ik zou jullie zeker aanraden bij mijn netwerk. MVG

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles netjes volgens afspraak

Duidelijke offerte, duidelijke afspraak over datum van plaatsing, goed contact per mail en telefoon. De timmerman gaf aan dat het dak wat doorgezakt is. Er had een extra balk ter ondersteuning moeten komen

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit is top, zowel het product als de montage geweldig geregeld.

We hadden het weer ook mee dat was lekker meegenomen, afspraak precies op tijd en de hele planning liep op rolletjes. Het kraanbedrijf ging heel professioneel te werk en de klus was geklaard! In het geheel....Top! Echt een meerwaarde van je verdieping. En nu de binnenkant, en dat gaat ook goed komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig gewerkt en erg vriendelijk

Het team was mooi op tijd. Binnen no-time hadden ze de gaten in het dak gemaakt en zodra de kraan er was waren de dakkapellen snel geplaatst. De heren waren erg vriendelijk en hebben netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en nette service voor een mooie dakkapel

We zijn blij met onze dakkapel. Binnen een dag een grote ruimte erbij op zolder. Het was snel gedaan en super netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en netjes geplaatst

Wij hebben een dakkapel en een dakraam laten plaatsen in onze woning. We zijn goed geïnformeerd gedurende het hele proces en de keuze van de dakkapel en opties. De plaatsing was snel en er werd netjes gewerkt. Na afloop netjes uitleg gekregen. Enkel over de dakraam ben ik achteraf niet tevreden, betreffende de hoogte van het raam. Tijdens het nemen van de beslissing waar deze komt (wat me enigszins overviel), is er te weinig gewezen op de nadelen, waardoor ik achteraf wellicht andere keus had gemaakt. Voor de rest super tevreden over het bedrijf, geleverde werk en product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles conform afspraak en zeer vakkundig

Zowel vanaf de offertefase tot en met de opbouw geholpen door zeer vakkundig personeel. De offerte werd gemaakt in de werkplaats. Duidelijke en heldere uitleg. Alle opties doorgenomen. Bij de inmeting wordt meegedacht hoe de ruimtes het beste in te delen. De plaatsing is uitgevoerd door de mede-eigenaar en een zeer ervaren collega. Om 08.00u begonnen en om 14.15 klaar. Alles conform afspraak. Een absolute aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk geleverd!

Precies zo verlopen wat er van tevoren was afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima

Uitstekend, schade lichtkoepel loopt nog , onze assuradeur doet er heel lang over, dit is overigens buiten uw schuld. Zal ongetwijfeld naar tevredenheid worden opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super, komen afspraken na, geweldig mooi resultaat!

Zie hierboven

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf met aardig en vakbekwaam personeel!

Vanaf offerte, inmeten, order en plaatsen is het een prettige ervaring. De informatie was duidelijk en het resultaat is super. Ook op de dag dat het dakkapel was geplaatst verliep alles prima. Af en toe een gezellig praatje gemaakt bij het nodige en verdiende bakje koffie. Ik ben blij dat ik bij Van Grinsven Dakkapellen terecht ben gekomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Netjes gewerkt en alles zoals afgesproken uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en prima geplaatst

Ondanks het slechte weer hebben de bouwers , zich echt overtroffen. Wisten wat ze deden . En stopte even toen de regen te erg werd, wel veel voorwerk kunnen doen , en niet echt nat binnen. Daarna volgas door gegaan. Om 0800 begonnen en voor 1300 stond hij er al op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundigheid ten top!

Ontzettend blij met mijn dakkapel! Vriendelijke medewerkers, zeer deskundig! En ze hebben ondanks het slechte weer echt hun best gedaan alles weer netjes achter te laten. En het was nog gezellig ook! Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super en netjes gewerkt

Ze hebben het echt netjes gedaan. Ben er hele tijd bij geweest ook dingen gevraagd en Ze nemen de tijd om alles zo goed mogelijk en duidelijk uit te leggen. De dakkapel op zich hadden ze echt super mooi gemaakt. Ook het plaatsen er van en het afwerken hadden ze heel netjes gedaan. Onze dakkapel werd wel meteen op de proef gezet door de strom Eunice maar hij staat er nog en waterdicht. Heren, was super gezellig en super werk geleverd. We zijn er echt heel blij mee. Mvg Danielle van schilt en Youri welmers

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd