Op korte termijn werd ik met snelheid, duidelijkheid en professionele manier geholpen. Met een persoonlijke benadering kreeg ik echt het gevoel 100% de aandacht te krijgen en geduldige uitleg over de meerdere opties. Zeer tevreden en vervolgens altijd de eerste die wordt doorverwezen bij mijn omgeving.
Pauline is top!
Na een ervaring met een advocaat die mijn belangen onvoldoende behartigde, ben ik naar tevredenheid geholpen door Herlinde Bos. Ze is professioneel, heeft de juiste proffesioneler insteek en is betrokken en betrouwbaar.
Via businessclub in contact gekomen, heel prettig. Luisteren en vervolgens mijn arbeidsvoorwaarden voor ons personeel, geanalyseerd, vereenvoudigd en aangepast. Duidelijke tijdslijnen en besprekingen. Kortom een aanrader.
Via netwerk van business club in contact gekomen met Stellicher advocate. Prima geholpen arbeidsvoorwaarden en contracten aangepast aan huidige wetgeving. Prettige manier van overleg en uitleg.
Via business netwerk in contact gekomen met deze arbeidsadvocate prima advies, prettig contact en uitstekend mijn arbeidsvoorwaarden en contracten Up to date gebracht.
Ik heb een zeer positieve ervaring met Stellicher advocaten. Ze komen snel to the point, hebben goed advies, nemen veel zorgen uit handen en zorgen ervoor dat je geen slapeloze nachten hebt. Ik kan Stellicher zeker aanraden.
Kundige mensen die met je meedenken.
Bas van Susante is een betrokken meedenkende advocaat
Deskundig kantoor met prettige omgangsvormen.
Onze advocaat is een topper. Als hij er moet staan dan staat hij er!
Zij heeft op een zeer betrokken en professionele wijze de emotionele zaak juridisch in goede banen geleid en tot een goed resultaat gebracht. Daarnaast is zij praktisch, to the point, empathisch, goed bereikbaar, en terzake zeer deskundig.
Elsa is a fantastic Lawyer... I felt very heard, supported and could work well with Elsa and Eline. I was always able to contact them and things moved quickly. A very professional, organised and smart group. I would definitely choose Stellicher Advocaten again!
mijn ervaring tot op heden; Er word serieus geluisterd. Realistisch bekeken wat wel en niet kan. Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk. Fijne ondersteuning. Betrokkenheid.
Mijn eerdere ervaringen waren vooral slechte terugkoppelingen en veel tijd verlies. Bij Stellicher is er weinig tijdverlies en antwoorden zijn vaak de zelfde dag. Het gevoel van teamwerk is echt aanwezig.
Herlinde en Elsa tonen zich zeer betrokken bij mijn zaak en geven deskundig advies waarin ik vertrouwen kan hebben.
De communicatie met Dhr. Plattel was duidelijk en er werd snel actie ondernomen met een positief resultaat. Ook werd een andere vraag over een ander probleem naar tevredenheid beantwoord en uitgelegd.
Snel een afspraak voor intake, duidelijk plan en heldere strategie en communicatie. Professioneel en betrokken, van intake tot afsluiting.
Snel tot de kern van het probleem gekomen, op heldere wijze aangepakt.
Wij zijn al aantal jaren cliënt bij Stellichter. Gezien toch wel roerige tijden, mede door Covid en de resulterende financiële perikelen eromheen hebben wij meermaals beroep gedaan op de kennis van Stellicher. Dit op gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht etc. De bereikbaarheid van Stellicher als aanspreekpunt en de communicatie met de advocaten/medewerkers zelf is goed tot zeer goed te noemen. De inhoudelijke kennis en tevens vasthoudendheid in zaken ligt tevens op een goed niveau. TIP voor enquêteur: grijze lettertypes en tekstvelden op een scherm zien er weliswaar netjes uit, echter komt de leesbaarheid niet altijd ten goede!