Kundig advies, praktisch en menselijke touch.
We zijn uitstekend bijgestaan bij een opdracht. Hij reageerde snel en adequaat op onze vragen, en handelde met precisie en zorg. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en waarderen zijn professionaliteit en efficiënte aanpak. Zeker een aanrader!
Ik heb de advisering als toegankelijk, zakelijk en praktisch ervaren. Het verviel niet in juristerij.
Ik ben deskundig en goed geadviseerd in een kwestie die gelukkig (nog) niet tot een juridische opvolging heeft geleid
Ik ben zeer tevreden over uw juridische bijstand. Vooral fijn dat er tijd genomen wordt voor duidelijke uitleg van zaken. Het is immers niet vanzelfsprekend dat uw vakjargon voor een ieder zomaar te begrijpen is. Dit maakt uw kantoor bijzonder toegankelijk. Met vriendelijke groet, Wessel Vermie.
Hele prettige advocaat. Duidelijke uitleg.
Scherp en op de bal zodat we we de juiste stelling kunnen nemen.
Mijn ervaring met Dhr. Plattel kan ik met een woord omschrijven, en dat is super! Pim zoals hij het liefste genoemd wordt is een geweldig persoon. Bij onze eerste kennismaking had ik al direct een goed gevoel. Zijn kalmte en deskundigheid straalt van de man af.
Goed Kantoor snel duidelijk accuraat en een Top Advocaat die ons altijd ter zijde staat 24/7 Als het moet.
Met de advocaat Thijs en assistent Karlijn had ik fenomenaal contact. Na een introductiegesprek, zijn we snel overgegaan tot handelen en kwamen mijn Algemene Voorwaarden tot stand. Een belangrijke stap voor mijn bedrijf. Thijs is niet alleen een fijne gesprekspartner, maar ook inhoudelijk erg sterk.
Veel deskundigheid als ook prettige en constructieve samenwerking met de advocaat.
Met behulp van de advocaten van Stellicher intensieve juridische procedures doorlopen. Door de combinatie van juridische know-how, pragmatisme en betrokkenheid een buitengewoon prettig kantoor om mee samen te werken
Fantastisch bijgestaan door Herlinde op juridisch, emotioneel en mentaal vlak. Zij maakt de connectie tussen koude juridische zaken en warme menselijkheid.
Dhr. Hagen is betrouwbaar, deskundig, doortastend en betrokken. Het is fijn om met hem samen te werken.
Kortgeleden contact opgenomen. Erg goede ervaring. Snel reactie. Zeer goed geadviseerd en geholpen
Zie bovenstaande.
Onder tijdsdruk behoefde we beantwoording op onze vragen. De te nemen stappen en voorbeeld uitwerking voor uitvoering door middel van aanlevering van juridisch passend tekstvoorstel was zeer tevredenstellend.
Snel, doortastend en denken met je mee
In een periode van 2 maanden heb ik een uitstekend contact gehad met Herlinde . Ze hield me steeds op de hoogte van de reactie van de tegenpartij en gaf duidelijk advies hieromtrent. Na ieder gesprek was er een snelle actie en een goede terugkoppeling , was onder de indruk van haar betrokkenheid dat heeft geleid tot een goede afloop van onze zaak , Prima gedaan Herlinde.
Er wordt naar je geluisterd en zaken worden snel opgepakt.
Denken goed mee, stellen belang van de klant voorop maar met goed oog voor de wederpartij.
Zeer deskundig, hoge kwaliteit, accuraat, zeer prettig samenwerken, uitstekende dienstverlening, zeer constructief, betrouwbaar, goede communicatie en adviezen en winnaarsmentaliteit.
Al maar dan 30 jaar werken we samen met Hekkelman/Stellichter en die looptijd spreekt voor zich
Wij zijn erg tevreden, vakkundige mensen die helder en vlot communiceren.