Goede communicatie, alles duidelijk

Duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten.

• Geholpen door: Mr. P.M.J. Nijboer (Pauline)

Zoals altijd een fijne en prettige manier van samenwerking!

Ik heb nog niet anders dan een fijne en prettige samenwerking mogen hebben met jullie kantoor. Met meerdere van de collega's samengewerkt op divers gebied en tot tevredenheid (ok, uitspraken niet altijd, haha)!

• Geholpen door: Mr. P.J.A. Plattel (Pim)

juridisch advies bij exit-strategie eigen bedrijf

Wij zijn bijzonder tevreden met dit kantoor en in het bijzonder het prettige contact en de waardevolle adviezen van Wouter Hagen.

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. W.A.J. Hagen (Wouter)

Menselijk en pragmatisch.

Uit elkaar gaan is nooit leuk, al helemaal niet als je in dit proces geconfronteerd wordt met de zwartst mogelijke nachtmerrie. Vanaf het moment van mijn eerste telefoontje naar Stellicher Advocaten viel mij de menselijke en tegelijk pragmatische aanpak op. Ik heb het volste vertrouwen dat de belangen van mij en mijn kinderen in goede handen zijn bij mr. Gubbens.

• Geholpen door: Mr E. Gubbens (Eline)

Zeer ervaren en professionele experts

Op 2 verschillende vlakken met 2 advocaten van Stellicher te maken gehad. Wij zijn zeer goed begeleid en geadviseerd.

• Geholpen door: Mr. P.M.J. Nijboer (Pauline)

Snel en deskundig advies!

Dhr. Hagen zijn opstelling was ten tijde van een zakelijk geschil meer dan professioneel en er was een goede balans in ons zakelijk belang als in het niet verstoren van de klantrelatie.

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. W.A.J. Hagen (Wouter)

Mijn juridische "uitdagingen" vakkundig opgepakt en afgewikkeld

Ik voel me ontzorgt in de juridische vraagstukken. Hetgeen mij weer meer tijd geeft om te focussen op de andere dingen binnen ons bedrijf.

• Geholpen door: Mr. P.J.A. Plattel (Pim)

Snel geholpen met een duidelijk advies.

Ik werd snel geholpen met een juiste advisering waar ik verder mee kon.

• Geholpen door: Mr. P.J.A. Plattel (Pim)

De zaak is goed en duidelijk opgepakt

Wij zijn vanaf het begin tot nu toe goed geholpen en er is snel en accuraat gereageeerd op hulpvragen.

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. E.R. Looijen (Eric)

meer regelmaat in contact over de zaak

de deskundigheid van De heer van Hijkoop is onbetwistbaar, en ook duidelijk. Er is wat weinig gecommuniceerd naar mijn mening, weken gingen voorbij zonder iets te horen, vragen bleven vaak geparkeerd. Ik had vaak het gevoel dat mijn advocaat gewoon te druk is om ook nog eens mijn zaak te behandelen, dat is jammer. Wanneer ik wel contact heb gehad was er een gericht plan. Ik hoop dat de zaak dit jaar tot een goed einde wordt gebracht.

Prettige samenwerking!

Wij werken voor meerdere casussen samen met Pauline en soms ook met Irma. Erg prettige samenwerking, geven ons hierin goed advies en beide dames ervaren wij als zeer deskundig.

uitstekend bijgestaan door Eric

uitstekend bijgestaan door Eric

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. E.R. Looijen (Eric)

Goede ondersteuning bij erfrecht

Ben erg tevreden over de ondersteuning die we krijgen bij een moeizame afronding van het nalatenschap van onze vader en moeder, met een van de 3 partijen. Problemen die ontstaan zijn door tussen komst van een niet erfgenaam, de moeder van de 3 de partijen. Onze advocaat blijft zoeken naar oplossingen om tot een goed eind en te komen. Eerst op de achtergrond, later/nu meer als contact persoon en optreden voor het recht naar de advocaat van de tegen partij. Ik ben blij dat we al vroeg in het proces u advocaat hebben betrokken bij deze zaak waardoor wij ondersteunt zijn in het reageren naar de tegenpartij.en met ondersteuning van u uw advocaat, dat goed hebben kunnen doen.

• Geholpen door: Mr E. Gubbens (Eline)

Snelle, heldere en duidelijke dienstverlening

Uitstekend. Ons probleem werd goed begrepen en er is adequaat op gereageerd middels een goede procedure met een voor ons goed resultaat bij de rechtbank.

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. K.J.G. Hilderink (Karlijn)

Perfect uitgevoerde zaak

De zaak goed aangepakt en met een optimaal resultaat afgerond.

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. K.J.G. Hilderink (Karlijn)

Vind de samenwerking tot op heden prima.

Ben heel erg tevreden met hoe mijn zaak deskundig en met veel betrokkenheid wordt behandeld.

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. H.C.D. Bos (Herlinde)

deskundig en betrokken

vertrouwen

goede dossier kennis en goede repliek in gesprekken naar wederpartij

goede dossier kennis en goede repliek in gesprekken naar wederpartij

• Geholpen door: Mr. P.J.A. Plattel (Pim)

Fijne samenwerking, professioneel, kundig en vriendelijk!

Wij hebben een zeer goede ervaring met dhr. Van Hijkoop. Hij is zeer kundig, professioneel, reageert snel en de samenwerking ervaren wij als zeer plezierig.

Goede en snelle communicatie

Goed bijgestaan en snelle reacties op vragen.

• Geholpen door: Mr D. van Hijkoop (Derek)

Ik ervaar een zorgvuldige en kundige samenwerking

Voor mij zijn de sleutelwoorden zorgvuldig en kundig, aangevuld met prettig.

• Geholpen door: Mr D. van Hijkoop (Derek)

Zeer tevreden over de communicatie en de dienstverlening. Prettig contact gehad met Thijs en Karlijn. Gaan ook netjes om met de kosten. Aanrader!

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. T.W. Konings (Thijs)

Zeer prettige samenwerking.

Stellicher advocaten denken met je mee! Zijn oplossingsgericht!

• Geholpen door: Mr. P.M.J. Nijboer (Pauline)

Snel en deskundig geholpen.

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Mr. H.C.D. Bos (Herlinde)

Zeer klantvriendelijk.

Begrip is groot en je wordt meteen serieus genomen. Wachttijden zijn kort. Ik ben vrij uitgebreid met documentatie, dat helpt altijd, maar ik werd vrij direct naar de juiste richting gelootst. Sommige onderdelen waren wat onwennig voor beide partijen, maar in overleg is de richting snel duidelijk en correct. Men verdiept zich meteen in de zaak. Communicatie was vriendelijk en begripvol. Zeker aan te raden.

Sickeszplein 1

6821 HV Arnhem