Snelle levering, goede service

Ik had een aantal vragen met betrekking tot de koptelefoons van OOQE. Hierbij ben ik keurig geholpen en heb ik suggesties gekregen over welke koptelefoon het beste bij mij past. Uiteindelijk ben ik voor de OOQE PRO XS 7 gegaan en ben er super blij mee!

goed geluid en muisstil

Ik heb nu al 4 weken de pro x7 en vanaf het eerste moment dat ik ze thuis had, waren mijn verwachtingen voorbijgestreefd.

Betaalbare geluidsystemen voor een betaalbare prijs

Ik heb een zeer positieve ervaring met ooqe. Heb hier oortjes en een bluetooth speaker gekocht. Beide hebben een mooi geluid en werken naar behoren. De bestelling was ook netjes de volgende dag geleverd. Ik kan dit merk iedereen aanraden.

ooqe PRO X9 is een geschenk uit de hemel!

Ik zocht oordopjes die ik gemakkelijk kon gebruiken voor op de fiets. Uiteindelijk ben ik via een reclame op de website van ooqe terechtgekomen en heb ik de pro x9 oordopjes besteld. Ik houd van een diepe bas en deze is hier sterk aanwezig! Het geluid op halve kracht is al sterk genoeg en ze vallen nooit uit mijn oren. Ik geniet elke dag van deze oordopjes!

Heerlijk geluid soundbar (pro sq5)

Soundbar heeft een ruisvrij geluid en heerlijk geluid.

pro x9: ze klinken geweldig en zitten goed

Geweldig product, geweldig kwaliteit en past perfect in de oren.

goede kwaliteit en goede service

zeer tevreden over de kleine en grote speaker!

Goed merk, zeer tevreden over speaker

De S3 is een aanrader voor iedereen die een goede kwaliteit speaker voor een degelijk prijs wilt aanschaffen. De batterij heeft een vermogen van 2400mah en gaat erg lang mee. Ik ben ook zeer tevreden over de makkelijke verbinding met bluetooth en de muziekkwaliteit.

ooqe pro x9 gekocht

Het design ziet er goed uit en is ook praktisch. Met een dubbele tap aan rechter of linker oortjes kan je van muziek wisselen. Met drie keer tappen kan je de volume regelen. Muziek volume kan erg hoog zonder dat er ruis ontstaat. Bas is mega sterk en zonder ruis. ANC werkt goed en batterijduur is ongelooflijk lang.

keurige levering, goed merk

Bestelling keurig binnen een dag geleverd. Party speaker ziet er keurig uit en het geluid is top

ooqe pro x9...beste wireless earbuds tot nu toe

In het verleden heb ik de Airpods en oordopjes van Samsung gehad en was daar zeer tevreden over. Sinds een maand heb ik de PRO X9 en ik moet zeggen dat deze alle verwachtingen overtreft!

Oordopjes (x1) van ooqe

heb de x1 van ooqe nu al een week. het is een basismodel en doet wat het moet doen. kwaliteit van de laadcase en het geluid is goed en verbinding met telefoon gaat snel.

Erg blij met mijn ooqe pro x9

PRO S9 is een product van hoge kwaliteit

De PRO S9 is een professionele speaker met een gebruiksafstand van ruim 50 meter en een batterijvermogen van 6600mah! De speaker kan erg hoge volumes aan en de batterij gaat mega lang mee.

Goede service/Zeer tevreden

Al mijn vragen netjes beantwoord. De oordopjes zijn geweldig!

goed bedrijf top kwaliteit producten

zeer tevreden met de speaker van OOQE

Vandaag mijn ooqe pro x7 binnen, erg tevreden

De pro x7 ziet er gaaf uit, het is licht en compact, de oortje zijn ergonomisch en zitten lekker, geluidkwaliteit is optimaal.

aanrader

De eqoo pro xs7 is een aanrader voor iedereen die een goede en betrouwbare koptelefoon wilt.

Wat een geluid!

Mijn eerste indruk van de pro x9 was: Wauw wat een geluid, heerlijk! Het schakelt echt elk omgevingsgeluid uit, waardoor je lekker kan luisteren naar je favoriete tracks. Je kan het aan elke bluetooth apparaat automatisch koppelen. De batterij gaat letterlijk een week mee en je kunt het op regenachtige dagen probleemloos blijven gebruiken. Ik ben zo tevreden over dit merk dat ik ook een speaker ga aanschaffen!

Goede prijs voor nieuwste technologie

Ikzelf een party speaker en draadloze oordopjes (OOQE Pro X5). Beide werken naar behoren. Ben er zeer tevreden mee. De prijzen zijn goed, gezien de meeste producten de nieuwste technologieën hebben.

EQOO Pro X9 is geweldig!

De beste oordopjes die ik tot nu toe heb gekocht voor een degelijke prijs. Het heeft een bluetooth 5.1 en een gebruiksduur van 80 uur. Daarnaast heeft het ANC en is het waterdicht. Al die functies voor een prijs van 110 euro!

Keurig bedrijf

Pluspunten: - Goede service - Goede prijzen - Snelle levering - Topkwaliteit producten

Top!

Nederlandse producent van een draadloze oordopjes, koptelefoons, speakers en soundbars. Hoge kwaliteit producten en een goede service. PRO modellen zijn geschikt voor professioneel gebruik.

Topkwaliteit draadloze oordopjes en koptelefoon

Ik heb een pro x9 en een pro xs7. Zowel de oordopjes als koptelefoon zijn van goede kwaliteit. Beide hebben active noise cancelling en een lange gebruiksduur.

Topkwaliteit geluidssystemen

de speaker en sound bar is zeker een aanrader. prijs kwaliteit verhouding is erg goed en het geluid is zuiver.

Over OOQE

OOQE is een Nederlands elektronica bedrijf dat momenteel actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Wij spreken dezelfde taal en zijn altijd bereikbaar. De service van OOQE is persoonlijk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen en wij lossen elk probleem op. Wij zijn als bedrijf rechtstreeks betrokken bij het design, de marketing en de productie van onze producten. Het productieproces wordt gecontroleerd door OOQE. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en jouw problemen snel oplossen. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.