Helder geluid

Ze hebbemn goed geluid, blijven goed zitten en de Noise cancelling functie isoleert geluid relatief goed. Accuduur is super goed, maar komt met een nadeel. Namelijk dat de oplaadcase iets te groot is.

pro X9 zijn heerlijke oordopjes

Ik ben echt verrast met de pro X9 van OOQE. Mooi afgesteld en nauwkeurige reproductie zonder dat er iets teveel uitspringt. Het houdertjes is wel een beetje aan de dikke kant, maar verder is dat geen probleem. Het connecteren met laptop, tv of telefoon gaat erg snel dankzij de 5.1 Bluetooth chip. Goede aankoop dit!

Soundbar PRO SQ 9 is geweldig

Zocht een soundbar voor mijn Samsung QLED tv en twijfelde eigenlijk tussen een paar merken. Heb in het verleden oortjes en een speaker van het merk OOQE gehad. Hier was ik erg tevreden mee en besloot de soundbar een kans te geven, ondanks de hoge prijs in vergelijking tot de andere merken. Geen seconden spijt van deze beslissing gehad! Wat een geluid, wat een beleving!

Betaalbaar topmerk merk met een goede kwaliteit

De producten van ooqe hebben een mooi design en goed in kwaliteit. Een aanrader voor mensen die een betrouwbaar product willen voor een betaalbare prijs.

Hoge kwaliteit voor een budget prijs

Ik vind de oortjes van OOQE nog veel beter dan andere topmerken. Allereerst kun je met de touch bediening veel meer. Met de airpods bijvoorbeeld kun je in een lijst met tracks niet de vorige liedje selecteren met de touch bediening. Met de OOQE oortjes kan dat wel en je kunt er veel meer mee. Het heeft ook een mooi geluid en design.

zeer goed geluid

Zeer goed geluid en een mooie case. Betere geluid dan andere topmerken. Geen spijt van deze aankoop.

Geluidskwaliteit van de PRO S5 is goed, batterijduur mag beter

Ben over het algemeen zeer tevreden over de PRO S5. Het verbindt goed, heeft een heerlijk geluid en de vormgeving van de box is prachtig. Alleen de batterijduur gaat soms niet lang mee, wat een nadeel is natuurlijk.

Prima!

PAs geleden de ooqe pro x9 aangeschaft voor het sporten (cross fit) en aangeraden gekregen door een vriendin van mij. Zelfs met de meest wilde bewegingen blijven deze oortjes goed zitten en geven ze een lekkere bas. De oortjes steken er ook niet uit en zien er foed uit.

boven verwachting, zowel gelbruiksgemak als geluidskwaliteit

de pro x9 is ver boven verwachting. het geluid is is heerlijk en de oortjes connecteren snel en blijven ook op grote afstanden goed verbonden. compacte en slanke oplaadcase waarmee je ook nog eens je tel. kunt opladen.

Fijne geluid en draagcomfort

Ik heb de ooqe pro x9 al een aantal keren getest: op de fiets, sportschool en trein. De case is handig en ziet er goed uit. Het koppelen met mijn telefoon ging snel. Nadat je eenmaal gekoppeld bent, koppelt het de keren erna automatisch. De doppen hebben aanraakgevoelige knoppen. Je kunt er wel erg veel mee. Je moet het wel een aantal keren gebruikt hebben om alles door te hebben. Het draagcomfort is stevig en stoort niet. Eindoordeel: erg tevreden met deze oordopjes, alhoewel het met 110 euro niet de goedkoopste is.

Blikkerig geluid

Gekocht bij de Telegraaf webshop. Waarschijnlijk Chinese namaak. Anders begrijp ik de positieve reviews niet

Pro x9 super geluid

Zo een super lekker geluid in deze oortjes. De verbinding met mijn tel ging supersnel. De pasvorm is in het begin wennen, maar al snel raak je eraan gewend en het zit het goed. De oortjes vallen er ook nooit uit waardoor het zeer geschikt is om mee te sporten of op de fiets. Prijs van 109,95 is een beetje duur en de doos mag wel wat beter. Je krijgt er wel een topproduct voor dus wel een aanrader.

Heel tevreden

De geluidskwaliteit is uitstekend. Ook top dat er 3 maten tips worden meegeleverd, hierdoor blijven ze goed vastzitten tijdens het hardlopen.

S9 beste speaker

Op dit moment vind ik de ooqe s9 de beste speaker voor de prijs. Ik heb o.a. vergeleken met de jbl flip en de ooqe heeft toch een mooier geluid. Enige nadeel is de batterijduur, deze mag namelijk wel wat langer meegaan. De oortjes van ooqe hebben een lange batterijduur en de speaker mag dat ook wel hebben.

Korte batterij duur max 3.5

Bij Telegraaf gekocht Maar is Alie expres rommel

OOQE PRO S5 speaker review

Geluid is goed van deze speaker. Het formaat is niet heel groot maar er komt redelijk veel geluid uit. Ideaal voor binnenhuis. Verbinding met bluetooth werkt goed en de lange batterijduur is een pluspuntje. Het is wel iets zwaarder dan ik had verwacht.

pro x9: leuke oortjes, groot geluid

Het design van de oortjes van de pro x9 is leuk, al is het in het begin wel wennen. Het geluid is zeer goed en duidelijk. Daarnaast is het zeer gemakkelijk in gebruik. De bluetooth connectie gebeurd zeer snel en de verbinding is goed, ook op grote afstand. Wat ik ook handig vind is, dat je heel veel kunt besturen met de touch control. Met de meeste oortjes kun je volgende liedje/video selecteren met de touch control. Met de pro x9 kun je ook vorige liedjes/video's selecteren en de volume omhoog en omlaag doen.

ooqe pro x9 is prijzig, maar wel het geld waard

In verband met werk reis ik veel met het openbare vervoer. De noise cancelling is voor mij erg handig, omdat ik dan op andere dingen kan concentreren in de trein en bus. Daarnaast gebruik ik ze ook in de sportschool. Deze oortjes zijn ideaal voor de sportschool omdat ze zweet- en waterbestendig zijn maar ook stevig zitten en niet uitvallen. Ik ben zeer tevreden over dit product ondanks de relatief hoge prijs.

ooqe pro x9 Mooi ontwerp buds met veel functies en een topprestatie

De audio balans en noise cancelling van de ooqe Pro X9 is ongelofelijk goed. De buds zitten in een klein oplaadcase die zo in je broekzak past en het ontwerp is netjes. Op het gebied van batterijduur is het de nummer 1 op de markt. Het heeft een sterke batterij en een zuinig energieverbruik. De ingebouwde powerbank is erg functioneel. Je hebt altijd een powerbank bij je en in noodsituaties is het een oplader waarmee je je smartphone kunt opladen. Enige minpunt is dat de oplaadkabel kort is. Een verbeterpunt voor ooqe in de toekomst. Alles bij elkaar is het zeker wel een van de beste kwaliteit buds die ik ooit heb gehad en geloof me ik heb heel veel merken en modellen in bezit.

Douchespeaker van OOQE is super handig!

Super handige speaker van OOQE voor in de douche! Met de zuignap kan het overal op de muur geplaatst worden. Het is van een speciale kunststof gemaakt zodat het tegen een stootje kan, wanneer het bijvoorbeeld op de grond valt. De speaker heeft ook een ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen in de douche, auto etc. De kwaliteit van het geluid is zeker wel goed voor zo'n klein ding. Deze douchespeaker is zeker een aanrader en de beste douchespeaker op de markt.

S2 is een goede speaker voor een zeer goede prijs

Het is een fijn product met een lekker geluid. Ik ben positief over alles van dit product, behalve het feit dat het geen fast charger heeft zoals de PRO modellen van OOQE.

Pro X9 is een top aankoop!

Ik ben al lange tijd fan van OOQE. Nog voor het zo populair was, had ik al een speaker en draadloze oordopjes van dit merk. Dit waren dan ook top producten. Het was weer eens tijd voor nieuwe oordopjes en 3 maanden geleden heb ik dan ook de nieuwste versie gekocht, de OOQE PRO X9. Ik was meteen versteld van de kwaliteit en vooruitgang in geluidsbeleving! Het geluid is haar scherp en de noise control werkt zo goed dat je helemaal geen ruis meer hoort. Het design is ook strak en lekker klein. Ik twijfelde eigenlijk tussen de Airpod 2 en de OOQE PRO X9.Nadat ik de specs had vergeleken was de keuze voor mij duidelijk. Een airpod 2 kost ongeveer €150 en heeft geen noise control, is niet waterdicht, heeft geen ergonomische oordopjes en heeft maar 24 uur luistertijd met een batterijcapaciteit van 398 mah. OOQE PRO X9 heeft een goed werkendenoise control, is water en stofdicht, 80 uur luistertijd, 3500 mah batterijcapaciteit en ergonomische oordopjes. Je krijgt dus een 9X sterkere batterijvermogen, active noise cancelling en meer dan 3X zoveel luisterplezier voor een prijs van €110. Heb geen seconden spijt gehad van deze keuze.

De hype rondom Ooqe is welverdiend...

De laatste tijden hoor ik de naam Ooqe steeds vaker voorbijkomen en vaak zijn het zeer positieve ervaringen. Na een vergelijking te maken tussen verschillende merken, heb ik de knoop doorgehakt en hier een soundbar en draadloze oortjes aangekocht. Voor beide producten is mijn ervaring zeer positief en zelfs beter dan ik had verwacht. Het zijn kwalitatief gezien hoogwaardige producten, maar de prijs is zeker betaalbaar. Voordat ik mijn bestelling had geplaatst had ik een aantal vragen en die zijn netjes beantwoord door dit bedrijf. De bestelling was ook binnen een dag geleverd. Uiteindelijk kan ik dus stellen dat ik zeer tevreden ben met dit bedrijf.

ooqe x3

Ik heb de ooqe x3 nu al een tijdje in bezit en vond het toch wel leuk om een review is schrijven. De prijs kwaliteit verhouding van deze oordopjes is erg goed. Het geluid is van een hoge kwaliteit en de oordopjes zitten stevig, maar storen niet. De batterij van de case gaat redelijk lang mee. Enige nadeel van dit product is dat de batterij van de oordopjes niet lang meegaan. Voor de rest is het een toppertje en ik ben er zeker wel blij mee.

pro x9: Beste aankoop op het gebied van oordopjes

Blij verrast met de nieuwste OOQE pro x9! Mooi doosje, oordopjes hebben goede vormgeving, zijn licht en de verschillende maten die worden meegeleverd geven je ruimte om ze aan te passen op je eigen pasvorm. Koppeling werkt razend snel, het moment dat de oordopjes uit de doos zijn gehaald, zijn ze al gekoppeld. Opladen van de oordopjes gaat redelijk snel en de oplaaddoosje hoef je niet op te laden, omdat het zolang meegaat dat het simpelweg niet nodig is :) Omgevingsgeluiden worden dankzij de ANC bijna compleet weggehaald en de geluidskwaliteit is genieten. Ze zijn wel ietsie duur, maar zeker wel de beste aankoop op het gebied van oordopjes tot nu toe!

Over OOQE

OOQE is een Nederlands elektronica bedrijf dat momenteel actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Wij spreken dezelfde taal en zijn altijd bereikbaar. De service van OOQE is persoonlijk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen en wij lossen elk probleem op. Wij zijn als bedrijf rechtstreeks betrokken bij het design, de marketing en de productie van onze producten. Het productieproces wordt gecontroleerd door OOQE. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en jouw problemen snel oplossen. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.