bagger

Vooral veel hoge tonen.... geen bas. Nagevraagd bij OOQE... antwoord: De bas is helaas niet in te stellen op de case zelf. Je zou de tonen aan kunnen passen op het apparaat waar je het mee koppelt als dit mogelijk is

Gaaf Design, fijne functies (OOQE PRO X9)

De earbuds hebben een gaaf design en een hoop functies, waar je echt wat aan hebt.

goed merk: kwaliteit en prijs zijn goed

Paar producten van dit merk gekocht en alles werk goed en naar behoren. Het materiaal is ook van goede kwaliteit.

De nieuwe Pro X9 beter dan Pro X7

zeer onder de indruk van de pro x9. de touch control is beter dan de prox7 en ook het geluid is beter geworden.

OOQE speaker PRO S7 is top, veel plezier van

Mooie speaker! Buren zijn er minder blij mee :)

Blij met mijn oortjes

Erg goed geluid, fitting en batterijduur. Led lichtjes zijn leuk en ook handig dat je je telefoon ermee kan oplademn

audi oordopjes goed Pro x9

Hele goede kwaliteit audio. Looks is goed en ze blijven zeer goed zitten. Batterijduur is ook zeer goed. ANC is redelijk goed, niet top maar zeker wel te doen.

Soundbar OOQE SQ 3 zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding en makkelijk om aan te sluiten. Geluid is ook prima.

Handige earbuds, de OOQE Pro X9

Heb de voorganger van dit model, de Pro X7 ook in bezit en was toen al dik tevreden. Maar nadat ik de Pro X9 binnen had....een verbetering op alle punten! Betere touch bediening, een beter geluid, langere batterijduur en noise cancelling. Ik raad de Pro X9 iedereen aan.

top speaker, heel erg blij mee

De pro S7 van OOQE is een fijn product met een hard geluid. Het volledig opladen duurt ook erg kort.

Geluid valt weg

Deze oortjes pro 9 zijn wel van heel matige kwaliteit ik zou ze niet meer kopen.

Geweldig geluid

Goede punten van de PRO X9: Geluid en bas zijn zuiver, het heeft ruisonderdrukking, batterij gaat niet leeg, je kunt je mobiel ermee opladen, de oortjes zitten stevig maar je voelt ze nauwelijks.

Soundbar werkt goed!

Ik heb de ooqe sq3 aangeschaft omdat ik het geluid van de tv niet goed en luid genoeg vind. Het geluid overtreft mijn verwachting. Ook super simpel aan te sluiten op de tv.

Oordoppen Ooqe Pro9

Heb eerder oordoppen gehad die steeds uitvielen. De Pro9 oordoppen van dit merk zitten erg goed. Ik gebruik het bij lange wandelingen en ze vallen nooit uit mijn oren. Muziek klinkt ook erg helder. Ik vind de prijs van 110 euro ook wel meevallen.

Speaker is een aanrader

De OOQE pro S5 speaker kan tegen een stootje en heeft een mooi geluid. Wat mij verbaasde was hoe hoog de volume wel niet kan. Het kan echt als een partyspeaker gebruikt worden. De batterijduur is ook indrukwekkend.

Goed product/goed prijskaartje

Supergoed product. De oordopjes zitten lekker, goedwerkende touch control en noise reduction. Ik gebruik het elke dag met heel veel plezier.

Goed product/goed prijskaartje

Veel positieve punten

De geluidskwaliteit in combinatie met de noise cancelling, gebruiksgemak en batterijduur maken dit de OOQE pro x9 het waard om aan te schaffen.

boven verwachting

Afgelopen tijd heb ik een groot aantal speakers mogen uitproberen en de OOQE pro S5 speaker is zeker wel een van de beste, ondanks de goedkopere prijskaartje. Hij is leuk om te zien en verbindt snel. De bas is helder en hard. Alle soorten muziek komt er goed uit. Ben enorm tevreden.

OOQE PRO X9

De oortjes kunnen lang mee en verbinden snel met mobiel. Verder goede audio en robuust.

aanrader!

De OOQE PRO X9 zijn de eerste earbuds die goed blijven zitten in mijn oren. Ze zijn zeer praktisch, zowel prive als zakelijk. Prive kan je gewoon rustig je muziek, netflix en podcasts beluisteren, zonder dat je echt last van de omgeving hebt. Zakelijk is het handig om te bellen en voor team vergaderingen. Daarnaast is het visuele ook erg belangrijk. De buds zien er goed uit en zijn robuust. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar draadloze earbuds voor prive en zakelijk hgebruik.

Goeie service

Goed kwaliteit en goede service. =)

Zeer positief over de OOQE PRO X9

Alleen maar positiefs te melden over de PRO X9: goede pasvorm (stevig en zit lekker), eenvoudig in gebruik, noise cancelling en ingebouwde powerbank. Op regenachtige dagen heb ik ook geen twijfel of het nou defect gaat of niet door de waterdruppels die op de oordopjes komen.

Topprestatie ooqe pro x9

Muziek en videos beluisteren met de pro x9 is een genot. Het geluid is lekker, zelfs op hoge volumes. Noise Cancelling blokkeert extern geluid. Wellicht niet voor 100%, maar deste beter omdat het natuurlijk aanvoelt.

draadloze koptelefoon (PRO XS7) is een aanrader

Erg goed product. Geluid is perfect, zit lekker op je hoofd en laadt snel op. Pasvorm is ook perfect gemaakt.

Over OOQE

OOQE is een Nederlands elektronica bedrijf dat momenteel actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Wij spreken dezelfde taal en zijn altijd bereikbaar. De service van OOQE is persoonlijk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen en wij lossen elk probleem op. Wij zijn als bedrijf rechtstreeks betrokken bij het design, de marketing en de productie van onze producten. Het productieproces wordt gecontroleerd door OOQE. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en jouw problemen snel oplossen. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.