Review voor OOQE Watch pro 6

De OOQE Watch Pro 6 is een uitstekende horloge om de volgende redenen: Je kunt er je gezondheid mee meten en de metingen worden opgeslagen en de vooruitgangen worden weergegeven in een grafiek. Ook voor je sportactiviteiten worden je hartslag, bloedzuurstof enzo gemeten en aan de hand van die gegevens een analyse van je sportsessie gemaakt. Zo weet je dus of je te hard of juist te slap aan het trainen bent. Je kunt er ook je camera en muzieklijsten mee besturen en je wijzerplaat oneindig lang veranderen, waardoor het uiterlijk altijd anders is en je je nooit verveeld. Ik zou zo een product inschatten op rond de €200 en deze wordt voor ''slechts'' €120. Ik geef niet graag een 10 maar dit keer maak ik een uitzondering voor dit geweldige product.

waar voor je geld voor de watch pro 6

Tophorloge voor zowel dagelijks gebruik als voor het gezondheid bijhouden en sporten. Het is echt een alleskunner. Het materiaal is ook robuust en het ziet er heel mooi uit.

OOQE PRO X9 is awesome

De oordopjes zitten in een strak en designvol doosje. De oordopjes zelf hebben ook een simpel maar mooi design. Ze zijn erg makkelijk in gebruik. Met de touch control hoef je alleen maar de oortjes aan te tikken en je kunt alles wijzigen. De muziekbeleving is erg goed. Het geluid is helder en je kunt je echt afzonderen van de buitenwereld. De bluetooth verbinding valt nooit weg. Daar had ik problemen mee met mijn vorige oordopjes. Ook heeft het een lange gebruiksafstand waarin de verbinding stabiel blijft.

zeer tevreden over de earbuds van OOQE!

Misschien is het nog te vroeg om een review te schrijven aangezien ik de PRO X9 gisteren heb ontvangen. Mijn eerste indruk is wauw. Mooi design, goed geluid en duidelijke batterijweergave op display. Ik vond €110 best duur, maar voor deze earbuds is het het zeker wel waard.

Top stukje technologie!

De Watch Pro 6 heeft een mooi formaat. Koppelt heel simpel met telefoon. Heel functioneel ook. Je kan er alles mee. Je kunt je muziek zelfs besturen en foto's maken.

watch pro 6 goede aankoop

Een prachtige smartwatch wat ook makkelijk te besturen is voor iedereen. Ik heb niet zoveel verstand van technologische apparaten maar dit is een horloge waar ik makkelijk mee overweg kan. Het heeft bovendien heel veel opties. Van hartslag tot zuurstofmeter van een stress meter tot een gps stappenteller. Natuurlijk ook handig wanneer je gebeld wordt en berichtjes krijgt dat je die via de watch kunt inzien. Ook een prachtige armband wat ook nog eens erg lekker zit.

ooqe watch: leuke horloge met super veel achtergronden en functies

OOQE producten stellen geen teleur. Ik heb eerder oordopjes gekocht van dit merk en nu een smartwatch. Het is van goede kwaliteit en heeft een soepele touch screen. Het heeft erg veel functies, meer functies dan je nodig hebt. Achtergrond keuze is oneindig en je kunt je eigen achtergronden maken.

Ervaring OOQE Watch Pro 6: fijne smartwatch, aanrader.

Dit is een zeer fijne en goed uitziende smartwatch. Synchronisatie met app is snel. Ik ben binnen een paar seconden verbonden met mijn mobiel. Batterijduur is erg lang vergeleken met andere merken waar het gemiddelde op 3 dagen. Meet heel veel gezondheidswaarden en maakt er zelfs een grafiekje van. Aanrader voor iedereen die niet teveel geld wilt uitgeven maar wel een mooie horloge met veel functies wilt.

OOQE PRO X9: Goede kwaliteit, Lange batterijduur

De PRO X9 is echt een top gadget. Deze oortjes zijn hun geld hun geld dubbel en dwars waard. Top geluid en een mega lange batterijduur. Ook heeft het een LED display waar je de exacte batterijstatus kunt aflezen van de oortjes en case. Je kunt zelfs je telefoon met de case opladen. De USB lader wat meegegeven wordt vind ik wel van mindere kwaliteit. Deze mag wel beter.

Activity tracker, Health smartwatch en normale smartwatch in 1

De vormgeving van de OOQE Watch Pro 6 is prima in orde. Het scherm is ook helder en scherp. Het heeft vele programma's op het gebied van activity tracking en gezondheid. Veel kleurkeuze en het gaat ook lang mee.

Klasse health watch

Stijlvolle smartwatch met health functies. Via de horloge en app snelle toegang tot je gezondheidsstatistieken. Het is een mentale en ook fysieke motivator.

veel functionaliteiten

De OOQe watch pro 6 is een horloge met een breed scala aan functionaliteiten. Ingebouwde hartslagmeter, bloedzuurstofmeter, bloeddrukmeter, slaapmeter, stappenteller, sport intensiteit meter en nog een aantal leuke functies. Je moet natuurlijk nooit een exacte meting verwachten van een smartwatch maar deze komt redelijk in de buurt.

Ooqe smartwatch met een woord: geweldig!

Geweldig! Ik heb de pro watch 6 niet meer afgedaan sinds ik hem heb ontvangen. Het zit gewoon super lekker en je hebt niet eens in de gaten dat je een horloge om hebt. Ik krijg elke ochtend een analyse van mijn slaap, wat wel grappig is. De hele dag door krijg ik een overzicht op bepaalde gezondheidspatronen. Zo wordt je je bewuster van hoe je leeft en ga je echt beter op je gezondheid letten. Een ander pluspuntje is dat de batterij zeker wel een weekje meegaat.

De WatchPro6 een week in bezit

Deze smartwatch bevalt mij erg goed. Touchscreen werkt goed, menu is duidelijk, beeldscherm helderheid en kwaliteit is goed en zeer veel functies m.b.t de gezondheid, sport activiteiten, stress regulatie en kcal verbranding. Ook kun je al je berichten en oproepen ontvangen op de watch.

Top ding!

Ik heb nog niet eens alle functies van de Ooqe Watch Pro 6 ontdekt en vind het nu al een top smartwatch. Het is zeer nauwkeurig en je hebt voor ieders wil wel functies die zeer belangrijk en handig zijn. Het maakt dingen ook gewoon makkelijker. Je mist ook geen belangrijke oproepen of berichten dankzij deze smarwatch.

OOQE PRO X9: geweldig geluid, uiterlijk en batterijduur

Deze oordopjes zien er mooi uit en zijn waterbestendig. Ik heb ze talloze dagen buiten in de regen opgedaan zonder enige problemen. Het geluid is vol en zalig. Ze zien er ook goed uit in de oren en met een batterijvermogen van 2500mah is het volgens mij de oordopjes met de langste batterijvermogen die verkrijgbaar is.

Leuke compacte smartwatch

De display is helder en duidelijk leesbaar. Het heeft alle gezondheidsapps die een smartwatch kan hebben. Daarnaast kan je er je sportsessies mee bijhouden en heeft het andere grappige functies die handig kunnen zijn zoals muziek afspelen, fotos maken, spelletjes spelen, berichten van whatsapp, facebook, instagram etc. ontvangen op het horloge. Ondanks de vele functies is het een compacte/ dunne en goed uitziende smartwatch.

ooqe watch pro 6

Ergg blij met dit horloge! Het kan alles wat ik wil en ziet er ook nog eens erg goed uit. Zit lekker om de pols, het scherm is super soepel en hij gaat lang mee. De gezondheisanalyses zijn top en daarnaast heeft het apps die je helpen met je sportsessie, bij stress en bij het afvallen. Voor een prijs van €120 vind ik dit een super gaaf horloge!

Zeer positief over de ooqe watch pro 6

Zeer positief over het design van dit product. Het is geen lompe horloge maar erg trendy. Ook veel kleurkeuze. De functies sluiten ook perfect aan op mijn behoeftes. Het heeft veel meer functies van de goedkopere smartwatches zoals de Mi Watch. Het heeft wel minder functies dan de Apple smartwatch. Een perfecte keuze voor mij!

De ooqe watch pro 6 is eindelijk uit! wauw!

Ik zat al een tijdje te wachten op de smartwatch serie van ooqe. De dag dat het uitkwam heb ik meteen de meest geavanceerde model, de pro 6 besteld. Het is een vlotte en bijna impulsieve horloge. Batterij is top en gaat zeker wel een week mee. Mooi design en een huidvriendelijk bandje. Het heeft alle functies die je nodig hebt. Wat ook grappig is, is dat het legendarische spelletje flappy bird er ook is ingebouwd. Geweldig product en zeker betaalbaar!

pro 6 mooie smartwatch

de watch pro 6 is een mooie smartwatch met een lange batterijduur. de oplader is magnetisch en laadt de watch in minder dan 2 uur volledig op. het heeft een mooie en heldere scherm en de smartwatch zelf ziet er ook goed uit. ik ben overgestapt van de samsung galaxy watch naar deze en ben er content mee.

Top watch!

Smartwatch werkt erg fijn en heeft allerlei functionaliteiten zoals stappenteller, hartslagmeter, bloedzuurstofmeter, bloeddrukmeter, stress meter, adembegeleider, sport intensiteit meter etc etc etc. Maar ook communicatie apps zoals inkomende sms berichten, whatsapp berichten, facebook en instagram berichten en inkomende gesprekken. Je kunt je display elke dag wijzigen om ze elke dag een nieuwe style te creëren.

Meest complete smartwatch binnen deze catagorie

De smartwatch van ooqe is compleet en heeft veel apps op het gebied van gezondheid, sporten en zelfs stress management. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan draagcomfort en design. Het is simplistisch en heeft 100+ wijzerplaten waarbij je je eigen foto's uit je fotoalbum kunt selecteren als wijzerplaat. Het beeld hapert niet en is erg soepel in tegenstelling tot smartwatches die ik hiervoor heb gehad. Natuurlijk heeft een apple smartwatch 7 meer opties en mogelijkheden. Je btn daar wel €430 voor kwijt en de extra opties zijn opties die je al op je telefoon hebt en die het veel beter en sneller doen op je telefoon zoals op internet surfen etc.

Eindelijk de OOQE smartwatch!

De Pro 6 was even wennen in het begin, omdat ik een goedkope smartwatch met een paar functies gewend was. Dit is een watch met veel functies en een prachtig design.

Watch pro 6 hele goede keuze

Deze watch geeft alle informatie die je nodig hebt, heeft ontzettend veel functies en ziet er boven alles ook nog eens super gaaf uit. Ik ben erg tevreden en kan het echt iedereen aanraden.

Over OOQE

OOQE is een Nederlands elektronica bedrijf dat momenteel actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Wij spreken dezelfde taal en zijn altijd bereikbaar. De service van OOQE is persoonlijk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen en wij lossen elk probleem op. Wij zijn als bedrijf rechtstreeks betrokken bij het design, de marketing en de productie van onze producten. Het productieproces wordt gecontroleerd door OOQE. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en jouw problemen snel oplossen. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.