Super mooie smartwatch

Wat leuk is aan de Watch Pro 6 is dat je ontelbaar veel wijzerplaten hebt en het horloge zelf en de wijzerplaten zijn dan ook erg mooi. Verder kan je je gezondheid meten en de metingen worden opgeslagen door de watch en geanalyseerd in de app. Het beeld reageert heel snel op aanrakingen en is makkelijk te bedienen. De verschillende kleuren worden ook goed weergegeven. Ik ben er ontzettend blij mee.

De OOQE Watch Pro 6 heeft een erg mooie vormgeving. Het bandje loopt van breed naar dun en de horloge kast is mooi strak. De opties en metingen zijn goed en makkelijk vindbaar. De batterijduur is zeer goed. Ik moet er wel bij zeggen dat ik de aangegeven 7 dagen niet red. Bij mij gaat het 5 dagen mee en daar ben ik al zeer tevreden mee omdat mijn vorige smartwatch maar 1 dag meeging. Wat ik ook fijn vind aan de smartwatch is dat metingen ook opgeslagen worden door de smartwatch en niet alleen de app. Zo kun je elk gewenst moment informatie uit smartwatch halen. Een mooi en functioneel ding.

oordoppen OOQE PRO X9

Wat een fantastisch product...Het is het geld meer dan waard...De LED weergave van de batterijstatus van beide oordopjes en de case is erg handig...Luisterkwaliteit is goed, verrassend goed zelfs...Je hoeft ze ook niet constant op te laden omdat het heel lang meegaat...Betaalbaar maar top kwaliteit...

Goede service, maar toch ??

Op 17 okt jl. heb ik mijn bestelde OOQE Watch Pro6 mogen ontvangen. Een heel mooi horloge waar ik ook een hoge verwachting van had getuige de positieve reviews. Jammer genoeg bleek na een aantal dagen dat er toch irritant probleem zich voordeed. Op ieder ongewenst moment( ong. 10/15 x per uur) ging het Full touchscreen aan, en gaf de mededeling ; Back-up maken van uw foto`s. Jammer genoeg kreeg ik de indruk dat er aan de gekochte OOQE Watch Pro 6 meerdere afwijkingen waren en diverse functies niet deden wat ze hoorden te doen.(toch het is een schitterende en geavanceerd smartwatch !!) Na diverse positieve mailcontacten , en na retour van de defecte OOQE Watch Pro 6, kreeg ik snel een nieuwe OOQE Watch Pro 6 toegezonden. Keurig geregeld en top service !! Vervolgens doet het volgende probleem zich voor, de batterij van de nieuw toegestuurde Watch voldoet niet aan de verwachting, na 3 dagen moest deze Watch al opgeladen worden, inmiddels is dat om de anderhalve dag. De gegarandeerde 7 dagen batterijduur haalt deze nieuwe Watch jammer genoeg bij lange na niet. Ook over deze OOQE Watch 6 Pro heb ik een mail verzonden naar OOQE met daarin het verzoek om en retour met tevens omruiling. Want zoals eerder aangegeven vind ik het een functionele smartwatch met veel verschillende opties. Tot op heden nog geen reactie gehad

erg eenvoudig in gebruik en mooi

De smartwatch van OOQE (WATCH PRO 6) is erg makkelijk in gebruik. Waneer je naar boven swiped komt er een lijst te voorschijn met alle opties. Wanneer je naar links swiped kom je de verschillende opties ook tegen. Het heeft ook een quick app menu met de meest gebruikte apps. Handig! Het is ook Nederlandstalig zonder taalfouten in tegenstelling tot andere merken. Het ziet er prachtig uit en het siliconen bandje zit comfortabel. Ik heb de bandjes ook los besteld omdat er zoveel leuke kleuren zijn :D

ooqe watch pro 6 is fijn

Super fijn en licht horloge met een mooi uiterlijk. Ik twijfelde tussen de fitbit versa 3 en de ooqe watch pro 6. Gezien er toch een prijs verschil is en weinig verschil in opties ben ik voor de ooqe watch pro 6 gegaan en ben zeker wel tevreden over de keuze. De opties doen het allemaal. De metingen zijn makkelijk te verrichten en worden opgeslagen. Bediening is fijn en het scherm en knopje reageren vlot.

Goede aankoop

ik vind de watch pro 6 een sterk product. het verbind snel met de bluetooth en de verbinding is stabiel. het horloge zelf is robuust en heeft een mooie uitstraling. er zitten genoeg opties op om gezondheid en sport statistieken bij te houden. prijs kwaliteit is prima.

OOQE Watch PRO 6 werkt goed

Horloge werkt goed. De hartslagmeter, bloedzuurstofmeter en bloeddrukmeter werken allemaal goed. De overige functies zoals spelletjes, weerbericht, music player, GPS koppeling en camera op afstand etc. werken allemaal naar behoren. Ik vind het fijn dat het horloge zelf dingen kan opslaan. Ook is het uiterlijk van het horloge en het bandje mooi en ook huidvriendelijk.

Review over OOQE Flow Pro

Positieve kanten: - De actieve noise cancellation werkt bijzonder goed - Transparency handig voor gebruik buiten - Pasvorm is erg goed - Batterijduur is goed - Basbeleving is tamelijk goed - Algemene muziekbeleving is erg goed

OOQE WATCH PRO 6: Mooi design, beeld en formaat

Ik heb de OOQE watch gekocht omdat ik de Apple en Samsung smartwatch te duur vond en de extra functies die deze smartwatches zo duur maken toch al niet zou gebruiken (ik heb liever de grote scherm van mijn mobiel dan zo'n klein schermpje). Op het gebied van design vind ik de OOQE zelfs mooier. Het is een stuk dunner en ook eleganter. Qua functies heeft het ook alles wat ik nodig heb. Gezondheidsmetingen en sportmetingen worden goed gedaan en geanalyseerd. Prijs kwaliteit verhouding is goed, je krijgt echt waar vooor je geld.

Veel functies en comfortabel

Ik heb de watch (pro6) ongeveer twee weken geleden ontvangen. Erg mooie watch. De functies zijn duidelijk en makkelijk te bedienen ook. Ik gebruik het ook met buiten rennen en alle statistieken worden goed opgeslagen. Draagcomfort is goed, ook bij het hardrennen.

Voldoet niet aan de verwachtingen

Op deze site staan heel veel positieve revieuws, dit was ook de reden dat ik het horloge heb gekocht. Nu een aantal dagen in bezit en het valt erg tegen. - als sporthorloge voldoet hij totaal niet - als Health horloge ook niet, zeer onbetrouwbare metingen. - te weinig mogelijkheden voor apps en bruikbare wijzerplaten - zeer irritant horlogebandje Kortom; helaas een slechte koop, dus als iemand interesse heeft . Voor de helft van de prijs mag je hem overnemen

OOQE Watch Pro 6 doet wat het moet doen

Het product is zoals omschreven en doet wat het moet doen. Alle metingen werken goed en het ziet er goed uit. GPS verbinding voor buitenactiviteiten is handig, want je krijgt dan te zien wat je daadwerkelijk hebt gedaan. De achtergronden zijn leuk en je hebt hier ook een ruime keuze. Het heeft alle functies die een smartwatch hoort te hebben en ook een simpele maar overzichtelijke weergave. Enige functie wat bij mij niet altijd optimaal werkt is de slaapanalyse. Andere functies werken goed. Ze worden ook door de smartwatch opgeslagen en in een grafiekje gezet. Zo kun je meteen inzien hoe je bepaalde meting verloopt.

Ziet er mooi uit en reageert snel

De grootste voordelen van de OOQE Watch Pro 6 t.o.v. andere smartwatches binnen de prijs categorie is: 1. Het ziet er heel mooi uit voor een smartwatch 2. De touch screen reageert snel. 3. Het is heel makkelijk in gebruik. Ik vind het ook fijn zitten om mijn pols. Omdat het relatief gezien best licht en dun is voelt het prettig aan. Zeker wel een aanrader voor mensen die niet al teveel kwijt willen aan een smartwacht en toch een smartwatch willen die wel iets kan.

ooqe flow pro: geweldige noise cancelling en geluid

Geluid en Noise Cancelling zijn top level. Alle geluiden worden goed doorgegeven en vooral de bas is een ware beleving. Het is compact en de bouwkwaliteit is erg goed. Je kunt ook selecteren uit verschillende luistermodi, waarbij het in elk modus net even een andere beleving is. Met 119,95Euro is de prijs kwaliteit verhouding ook gunstig. Oordopjes van dergelijke kwaliteit kosten al gauw een stuk meer. Het boekje wat meegeleverd wordt is wel van slechte kwaliteit. Dit mag echt wel wat beter.

ooqe watch pro 6 is een fijn apparaat

Ik ben blij met deze aankoop. Makkelijk installatie, makkelijk in gebruik en ziet er fraai uit. Batterijduur en health analyses zijn een voordeel. De app is basic en ook erg duidelijk. GPS koppeling is ook handig voor als je buiten aan het wandelen of rennen bent.

Groot geluid en mooie earbuds

De OOQE PRO X9 klinkt erg goed. Het geluid is een stuk beter dan de meeste oordopjes. Batterijduur is ongekend en ze gaan niet snel stuk. Ik heb ze een paar keer laten vallen maar het werkt nog perfect. Het LED schermpje is mooi en handig. Vooral in het donker ziet het er erg gaaf uit. De oordopjes zijn in het begin wennen, maar daarna voel je ze geen eens.

top horloge voor de prijs: ooqe watch pro 6

Ik ga het niet vergelijken met 300+ euro horloges maar voor de prijs is dit horloge erg goed. Je hebt bijna alle functies die op een duurdere smartwatch verkrijgbaar zijn en ook een zeer mooi design en helder scherm. De app is ook gratis en makkelijk in gebruik. Geen abonnementskosten of wat dan ook zoals bij andere horloges het geval is. De wijzerplaten zijn creatief en je hebt ook veel keuze. De bandjes zijn van een speciaal siliconen materiaal gemaakt zodat het geen pijn doet of je pols laat zweten.

Ik heb de OOQE watch pro 6 nu een weekje in bezit en ik ben er erg blij mee. Mooie horloge en erg licht en dun vergeleken met andere smartwatches. Ik heb zelf ook best dunne polsen en deze is zowel geschikt voor de dunne als brede pols. De functies werken goed en batterij ook.

Misleiding

Er wordt gesuggereerd dat dit een Nederlands product is.Echter dit werkt alleen in combinatie met een app die van een Chinees bedrijf is! Deze vraagt toestemming om al je bestanden te kunnen inzien. Dit lijkt me zeer onveilig gegeven de reputatie van de Chinese overheid.!

watch pro 6

Goede horloge voor het dagelijkse leven. Het meet wanneer je wilt dat het meet. De gezondheidsherinneringen op het gebied van bewegen en waterdrinken zijn een handigheid. Mooi design en werkt ook goed.

Nadat ik alles had uitgevonden, perfecte smartwatch

In het begin was het even wennen om de smartwatch te leren kennen. Ik vond het handboekje niet super duidelijk. Gelukkig heeft het een zeer overzichtelijke menu en app. Nu ben ik zeer tevreden. De voordelen van de OOQE Watch PRO 6 op een rijtje: - Ziet er heel goed uit - Heeft een scherp display - Gezondheidsmetingen en analyse - Sport tracker - GPS koppeling - Heel veel wijzerplaten - Je kunt wijzerplaten ook zelf maken

Beste smartwatch binnen de prijsrange

De OOQE Watch Pro 6 heeft een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb er €119,95 voor betaald en heb een perfect werkend smartwatch ervoor teruggekregen. De metingen zijn correct en de smartwatch slaat je metingen op in een grafiek. Erg handig! Het ziet er ook prachtig uit en is erg dun voor een smartwatch. Mijn vorige watch deed pijn aan mijn pols en deze zit erg lekker.

fijne smartwatch de ooqe watch pro 6

Wat een fijne smartwatch is de ooqe watch pro 6. Ik gebruik hem nu al een paar weken en ik ben echt verkocht! Het heeft een zeer mooi design, scherm en opties. Dankzij de ingebouwde meters kan je je gezondheid meten en de gps koppeling helpt bij de metingen van je sport. Ik vind het echt een aanrader en ik heb hem echt vaak om.

Niet de juiste metingen.

Erg jammer, maar wijkt enorm af van ziekenhuismetingen. Trouwens bij handleiding staat ook temperatuurmeting, maar die zit er niet op. Leuk model, leuke frontjes.

Over OOQE

OOQE is een Nederlands elektronica bedrijf dat momenteel actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Wij spreken dezelfde taal en zijn altijd bereikbaar. De service van OOQE is persoonlijk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen en wij lossen elk probleem op. Wij zijn als bedrijf rechtstreeks betrokken bij het design, de marketing en de productie van onze producten. Het productieproces wordt gecontroleerd door OOQE. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en jouw problemen snel oplossen. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.