mooie smartwatch met activity tracker, persoonlijke assistentie en health functies

Ik kreeg de smartwatch, de ooqe watch pro 6, snel geleverd en het zat in een mooie verpakking. Het instellen ging vrij eenvoudig en de metingen verrichten nog makkelijker. Het ziet er erg mooi uit en voelt licht aan. Het heeft veel opties en ook opties, die andere smartwatches niet hebben, zoals een meter die de intensiteit van je sport activiteit aangeeft. Zo kun je zien of je te hard of juist te licht traint. Ook is het grappig dat je er spelletjes op kunt spelen.

Meer dan een 10 waard

Mijn OOQE WATCH PRO6 was in Bali kapot gegaan. Meteen contact gezocht met het bedrijf, mailverkeer heb ik als zeer prettig ervaren. Na anderhalve week een nieuwe Watch om mijn pols. Klantgerichtheid staat zeer hoog in het vaandel, net als meedenken en efficiëntie. Wat een bedrijf!!!! Mijn dank is groot.

pro 6

Prachtige smartwatch die precies doet wat erover verteld werd. Koppeling was snel en eenvoudig. De bijhorende app is duidelijk en overzichtelijk. De batterijduur is een verademing aangezien ik daar problemen mee had met mijn vorige smartwatch. Het scherm is ook helderder en scherper. Veel activiteit opties en je kan elke melding binnen krijgen wat belangrijk voor je is. Zo kun je zelfs e-mails en nieuwsberichten binnenkrijgen.

Mooie watch, erg blij mee

De OOQE watch pro 6 is mooi en heb er veel plezier mee. Ik heb het nu ruim 3 maanden in gebruik. Het begin was even wennen om de opties door te hebben. Ik vind het handboekje dan ook niet zo duidelijk, dit had zeker beter gekund. Metingen, draagcomfort, batterijduur en schermhelderheid zijn allemaal goed. Het ziet er prachtig uit, zeker voor een smartwatch. Tot nu toe heel veel complimenten gehad :) Ik heb in het verleden verschillende dure horloges gekocht, maar op dit moment is deze zeker mijn favoriet. Ik vind het met iets boven de honderd euro zeker wel betaalbaar voor een horloge.

Ooqe pro x9 review en ervaring

Erg mooie oordopjes met een zuiver geluid. Ze zitten ook goed. Ik heb nooit problemen gehad met het uitvallen van de oordopjes, en ze blijven altijd goed zitten. Ik gebruik ze nu dagelijks en de batterij gaat super lang mee. Soms gebruik ik het ook als powerbank om mijn mobieltje mee op te laden. Het ziet er met al die LED lichtjes en display er erg mooi uit. Ik kan dit product gerust aan iedereen aanraden.

Zeer tevreden over het horloge

Horloge, de OOQE watch pro 6, nu ruim 3 maanden in gebruik. Ben er zeer tevreden over. In het begin was het eventjes wennen om de opties door te hebben. Er is veel mogelijk met dit horloge. Metingen zijn goed en draagcomfort ook. Batterij is ook goed. Het is niet zo dik als andere smartwatches en ziet er gewoon goed uit.

review voor watch pro 6

Tot nu toe bevalt de ooqe watch pro 6 mij prima. Fijne draagcomfort en lange batterijduur. Ik hoef maar 1 keer om de 5 dagen op te laden. Vergeleken met andere smartwatches is dat zeker een grote vooruitgang. De verschillende sport apps zijn ook handig. Je kan dan zien hoe lang je bezig was, hoeveel calorieen je hebt verbrand en hoe intensief je training was wordt berekent aan de hand van je hartslag. Verder is het vooral een mooie smartwatch met een mooi klokkenkast en bandje. Scherpte van het beeldscherm en kleurweergave zijn ook goed.

OOQE WATCH PRO 6 is mooi en een perfect hulpmiddel

Hele mooie horloge van OOQE met aardig veel hulpmetingen. De installatie is simpel en makkelijk. Binnen enkele uren ben je al bekend met het horloge, omdat het een erg klantvriendelijke setup heeft. Het is ook erg handig omdat je alle meldingen die je op je telefoon binnenkrijgt op het horloge kunt ontvangen. Je bepaalt zelf welke je wel of niet wilt binnenkrijgen. Zo is het mogelijk om je mailtjes, berichten en zelfs nieuws binnen te krijgen op het horloge. Mijn complimenten voor dit geweldige product.

OOQE Flow Pro beetje duur maar super goed

Hiervoor heb ik een aantal oordopjes gehad met actieve ruisonderdrukking, maar geen een doet het zo goed als de OOQE Flow Pro. Ook de transparantie modus doet het ontzettend goed. Het geluid is erg zuiver zowel op lage als hoge volumes. Bas en lage tonen zijn duidelijk te onderscheiden en elk toon wordt goed doorgegeven. Ondanks dat ik het een duur product vind ben ik zeker verrast van de kwaliteit van zowel het geluid als het product zelf.

OOQE pro x9 goede batterijduur en geluid

Ik heb deze oordopjes gekocht en ik ben er heel blij mee. Ze passen perfect in mijn oren en zitten erg comfortabel. Het model ziet er goed uit en de geluidskwaliteit is erg goed. De batterij gaat erg lang mee. Ik heb nog nooit zo een batterijduur in oordopjes meegemaakt. Ik gebruik ze ook tijdens het fietsen en sporten. Ze vallen niet uit en de verbinding is altijd stabiel. Met een prijs van €110 is het zeker niet de goedkoopste maar de prijs kwaliteit is alsnog erg goed.

Over OOQE

OOQE is een Nederlands elektronica bedrijf dat momenteel actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Wij spreken dezelfde taal en zijn altijd bereikbaar. De service van OOQE is persoonlijk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen en wij lossen elk probleem op. Wij zijn als bedrijf rechtstreeks betrokken bij het design, de marketing en de productie van onze producten. Het productieproces wordt gecontroleerd door OOQE. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en jouw problemen snel oplossen. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.