Filters

10

Zeer tevreden

Al bij de eerste ontmoeting in Barneveld was het zeer plezierig. Daarna een paar keer met klantenservice gesproken. Heel erg vriendelijk en punctueel. Als er wordt gezegd we bellen terug dan gebeurde dat ook. Elders wel eens anders meegemaakt. De uitvoering van de werkzaamheden werden keurig uitgevoerd. Het kostte wat meer tijd door een klein verschil van meting. Het was een extra inspanning van de installateur. Kortom heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

top kwaliteit

Dibbet Doors levert pracht kwaliteit. zijn dik tevreden over alles wat ze tot nog toe geleverd hebben. Taats deur, trapleuning, bed, en straks de trap bekleding. kan Dibbet zeker bij iedereen aan bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Voldoet geheel aan de verwachtingen

Er is netjes gewerkt. De jijste maatvoering was in het begin wel een probleempje, maar daar zijn we uitgekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hartstikke goed

Ben echt super blij met de deur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige taatsdeur, past perfect.

Goed op tijd, volgens afspraak kwartier voordat ze er waren een telefoontje gehad. Heel netjes gewerkt. Mooie taatsdeur die goed “loopt” Vlakverdeling is prima. Goed geadviseerd door de man die alles kwam inmeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mijn ervaring met Dibbet Doors is vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan het inmeten en de uiteindelijke offerte in een woord geweldig te noemen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kwaliteit, netjes, afspraken nakomen

Gewoon goede service, goed over nagedacht. We zijn dus erg blij met onze 3 taats deuren.

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos

Na een bezoek aan de showroom waren wij ervan overtuigd welke stalen pui wij wilde hebben. We hebben de offerte geaccordeerd en Dibbet Doors is komen inmeten. Tot dat moment alles ok. Toen begon de ellende; tot twee maal toe werd er een verkeerde tekening gemaakt. Er werd iets compleet anders getekend dan de pui in de showroom. Telefonisch meerdere malen aangegeven de pui in de showroom als voorbeeld te nemen. De opdracht die wij hadden verstrekt leek ons vrij simpel : "wij wilde dezelfde pui (uitstraling) zoals in jullie showroom". Voor ons leek na twee keer de technische tekening in orde en na vele malen contact dachten we dat het nu wel goed zou zijn. Op de dag van de levering bleek na plaatsing dat er nogal wat verschillen waren waar wij erg ontevreden over waren. De looks waren totaal niet zoals de pui in de showroom. De eigenaar van het bedrijf wilde absoluut niets meer doen en stelde ons voor de pui eruit te komen slopen en ons geld terug te geven. Dit wilde wij uiteraard niet en was ook niet reëel. Enige coulance of service is ver te zoeken bij dit bedrijf. Op eigen kosten helaas de pui moeten herstellen. Meerdere andere zaken gebeld en zij gaven aan nooit een dergelijke pui op die manier af te leveren en vonden het ook schandalig hoe men hiermee is omgegaan. Dit is onze ervaring en die wilde wij toch even delen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Een super en een relaxed bedrijf.

Na een spontaan bezoek uiteindelijk met een goed gevoel weer weggegaan. Vriendelijkheid en duidelijkheid staan bij Dibbet bovenaan. Na rondneuzen elders gelukkig de opdracht laten uitvoeren door Dibbet. We zijn nu in bezit van 2 mooie taats deuren. Een mooi en kundig bedrijf .

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledige ontzorging door dibbetdoors en bouwbedrijf met een zeer mooi en gewenst resultaat

Dragende muren voorzien van een balk, elektriciteit omleggen, stuccen en mooi en strak afhangen van de deuren en ook nog eens tijdens de werkzaamheden constructief meedenken met de klant over het ontwerp en ook op eigen initiatief een beter voorstel maakt aan het ontwerp. Dibbets stelt de klant centraal en helpt de klant de juiste keuzes te maken. Een dikke pluim voor dit mooie geïntegreerde bedrijf, die voor totale ontzorging zorgt en een product/ dienstverlening op het hoogste niveau aanbiedt. Dibbets is een prettige , betrouwbare en een zeer nette aannemer/leverancier. Zij denken niet in problemen maar in oplossingen. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

We zijn heel erg blij met de deur, hij ziet er fantastisch uit. De kamer heeft meteen een veel modernere uitstraling. De mannen die hem hebben geplaatst waren supernetjes, erg vriendelijk en gezellig. Dank jullie wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Gastvrij, betrokken en professioneel

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice en topkwaliteit!

Boven verwachting

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Mooie deur en top tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kwaliteit, service en vlotte levering

Niets anders dan lof voor Dibbet Doors.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige buitenpui, vakkundig geplaatst, goede communicatie

Dibbet heeft een prachtige buitenpui bij ons geplaatst. We zijn er erg blij mee. De communicatie in de ontwerpfase was direct, duidelijk en snel. Mogelijke opties bij de productkeuze werden pro-actief doorgespoken, op een meedenkende manier. De productietekeningen hebben weliswaar iets langer geduurt dan verwacht maar dat werd ruimschoots ingehaald door sneller dan verwachte productietijd. Tijdens de productie werden we goed op de hoogte gehouden van de status. De plaatsing van de pui gebeurde binnen een dag. Bracht wel enorm veel stof in huis maar gelukkig was de ruimte daarachter helemaal leeg en daardoor was het snel schoon te maken. Het resultaat is zoals gezegd prachtig.

 • Aanbevelen? Ja
7

Great!

Dibbet delivered a beautiful glass steel wall ahead of the expected date. During installation there was some damages to my interior but Dibbet were quick to offer me a discount on the purchase. All in all, i'm a satisfied customer and would recommend their services.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig een kunststukje

Het begon al met het deskundige advies met opmeten van de taats deuren en het plaatsen was geweldig wat een vakwerk netjes helemaal geen rommel het slijpen gebeurd in de bus.Wij zijn er erg blij mee, een kunstwerk in huis zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst tevreden

Het gesprek op kantoor was informatief en plezierig. Het komen opmeten vakkundig en professioneel. De communicatie, per e-mail of telefonisch, was duidelijk en al onze vragen werden zeer vriendelijk beantwoord. En het komen plaatsen, door twee uiterst bekwame en vriendelijke heren, straalde een en al vertrouwen en deskundigheid uit en resulteerde dan ook in een perfect geplaatste taatsdeur. Prachtig. Eén en al lof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch mooi!

Wij zijn heel erg tevreden met onze zwart stalen deuren. Het is nog mooier geworden dan we vooraf konden bedenken. Vriendelijk en vakkundig personeel in de showroom en een groot compliment voor de monteur die de deuren heeft geplaatst. Vakmanschap!

 • Aanbevelen? Ja
10

Niet lullen maar poetsen

Prettig

 • Aanbevelen? Ja
8

Top Bedrijf

Werden door Verkoper Nick goed geadviseerd om de juiste keuze te maken, ook bij inmeten was de vraag o wij de juiste keuze hadden gemaakt, nu de Deuren tot in perfectie hangen, zijn wij erg blij

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel, netjes en vakkundig !

Wij zijn erg blij met onze nieuwe deur, bijpassende trapleuning en spiegel ! We zijn goed geadviseerd in het voortraject en tussentijdse vragen werden snel beantwoord via whatsapp. Plaatsing ging snel, monteur was vakkundig en werkte erg netjes. De gaatjes van de oude trapleuning werden ook gelijk netjes weggewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
8

8

Goede service en klantvriendelijke Maria vooraf! En de man (even zijn naam kwijt) die het plaatste dacht ook goed mee ! Resultaat naar volle tevredenheid

 • Aanbevelen? Ja
9

Spijt hebben is geen optie

Wij hebben voor schuifdeuren gekozen omdat we dat mooi vinden. Door toeval zijn we bij Dibbets terecht gekomen. Vakmensen! Meedenken door verkoop en de plaatsing is super verlopen. Wat ons betreft: deurenleverancier 2.0

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd