Zhino is een hardwerkende garagehouder met verstand van zaken. Hij denkt met je mee en komt met alternatieven als de prijzen te hoog worden. Daarnaast heeft hij veel ervaring en houdt hij je keurig op de hoogte van de oorzaak van het probleem en de reparatie.

Kundig, klantvriendelijk en proffesioneel

Goed geholpen, klantvriendelijk en een goede prijs. Hij verteld eerlijk wat er aan de hand is en betrek je bij de reparaties.

• Bereikbaarheid

Klantvriendelijk, meedenkend, goede expertise, betrouwbaar, komt afspraak na Kwaliteit zeer goed. Na teleurstelling bij andere autobedrijven blijf ik klant bij deze garage. Top.

Autobedrijf ZNZ

Goed werk plaats en ze zijn professionel.

• Bereikbaarheid

Heb een ford c max en wilde me olie verversen, en wist me gelijk tevertellen dat er spreciale olie in moest want anders ging de contributie riem stuk als je andere olie gebruikte. Gelijk ook nieuwe banden besteld voor een scherpe prijs. Dus dit is een bedrijf met kennis en passie.

• Bereikbaarheid

Vakkundig en snel geholpen door Zhino

Mijn auto had een onderhoudsbeurt nodig en ik kon op korte termijn bij Autobedrijf Z.N.Z. terecht. De kosten werden vooraf met mij besproken en ik ben vakkundig en snel geholpen door Zhino. Een man met ervaring in de autowereld die de tijd voor je neemt. Ik raad Autobedrijf Z.N.Z. zeker aan.

Professioneel en vakbekwaam

Meerdere keren mijn auto langsgebracht. Elke keer erg goed geholpen en auto gefixed. Garagehouder gaat professioneel te werk en heeft verstand van zaken. Denkt met klant mee. Ik beveel deze garage aan.

• Bereikbaarheid

Erg fijne en behulpzaam garage

Auto ter reparatie aangeboden bij autobedrijf ZNZ. Garagehouder Zhino is een behulpzame en ervaren persoon. Reparatie is uitstekend uitgevoerd.

Proffesionele en klantvriendelijke autogarage

Goede garage met lage prijzen. Je word goed op de hoogte gehouden van de prijzen en vergeleken met andere garages ben je echt goedkoop uit. Bij autobedrijf ZNZ weet je zeker dat er geen addertjes onder het gras zitten. Ik raadt autobedrijf ZNZ aan iedereen aan.

Meerlandenweg 60 E

1187 ZR Amstelveen

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.