Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn ervaring, ik heb week geleden de auto gekocht, omdat de auto airconditioning heeft en aangezien warm in Nederland is heb daar ook echt pre in.. nu heeft deze vriendelijke man niet duidelijk aangegeven dat de airco stuk en beweerd dat de airco zwak is? Maar ik heb de airco bij laten vullen bij mercedes en die geven aan dat die kapot is.. nu wilt deze man er niet in tegemoetkomen komen en heeft mij geblokkeerd.. hij had duidelijk moeten zijn van plaats achteraf te zeggen dan die kapot is van plaats zwak en vooral als je zegt dames weten er niet veel van af dus ben ik eerlijk, en vervolgens ben je niet eerlijk ik vind dit erg onprofessioneel
Beveelt niet aan
24 June 2026
Kirsten
Arnhem
Zhino is een hardwerkende garagehouder met verstand van zaken. Hij denkt met je mee en komt met alternatieven als de prijzen te hoog worden. Daarnaast heeft hij veel ervaring en houdt hij je keurig op de hoogte van de oorzaak van het probleem en de reparatie.
15 November 2024
Jos
Uithoorn
Goed geholpen, klantvriendelijk en een goede prijs. Hij verteld eerlijk wat er aan de hand is en betrek je bij de reparaties.
22 October 2023
Maria
Uithoorn
Klantvriendelijk, meedenkend, goede expertise, betrouwbaar, komt afspraak na Kwaliteit zeer goed. Na teleurstelling bij andere autobedrijven blijf ik klant bij deze garage. Top.
30 January 2023
Jose
Amstelveen
Goed werk plaats en ze zijn professionel.
10 May 2022
Grzegorz
Nieuwegein
Heb een ford c max en wilde me olie verversen, en wist me gelijk tevertellen dat er spreciale olie in moest want anders ging de contributie riem stuk als je andere olie gebruikte. Gelijk ook nieuwe banden besteld voor een scherpe prijs. Dus dit is een bedrijf met kennis en passie.
15 June 2021
vincent
amstelveen
Mijn auto had een onderhoudsbeurt nodig en ik kon op korte termijn bij Autobedrijf Z.N.Z. terecht. De kosten werden vooraf met mij besproken en ik ben vakkundig en snel geholpen door Zhino. Een man met ervaring in de autowereld die de tijd voor je neemt. Ik raad Autobedrijf Z.N.Z. zeker aan.
10 May 2021
Shivana
Amstelveen
Meerdere keren mijn auto langsgebracht. Elke keer erg goed geholpen en auto gefixed. Garagehouder gaat professioneel te werk en heeft verstand van zaken. Denkt met klant mee. Ik beveel deze garage aan.
7 May 2021
Jus
Duivendrecht
Auto ter reparatie aangeboden bij autobedrijf ZNZ. Garagehouder Zhino is een behulpzame en ervaren persoon. Reparatie is uitstekend uitgevoerd.
6 May 2021
Kevin
Purmerend
Goede garage met lage prijzen. Je word goed op de hoogte gehouden van de prijzen en vergeleken met andere garages ben je echt goedkoop uit. Bij autobedrijf ZNZ weet je zeker dat er geen addertjes onder het gras zitten. Ik raadt autobedrijf ZNZ aan iedereen aan.
15 April 2021
Maria
Uithoorn
Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Autobedrijf Z.N.Z – Uw auto in vertrouwde handen
Bij Autobedrijf Z.N.Z staan we elke dag voor u klaar om uw auto vakkundig te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om een kleine beurt, grote reparatie, APK of diagnose, wij voeren elke klus zorgvuldig en professioneel uit.
Onze werkplaats is geopend van 09:00 tot 19:30 uur, zodat u ook na werktijd bij ons terechtkunt. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.
Uw mobiliteit is onze zorg!
Kom gerust langs of maak direct een afspraak. Autobedrijf Z.N.Z helpt u weer veilig de weg op.
Meerlandenweg 60 E
1187 ZR Amstelveen