Fijn advies en ervaring

Alles helemaal naar verwachting en in overleg. Volgens afspraak en betrouwbaar!

Top team,hele fijne gasten......aanrader

Heb met deze jongens een zeer goede ervaring......niets is te gek. Ondanks dat er kleine probleempjes waren , denken zij in oplossingen.

top service

duidelijke uitleg, persoonlijke aandacht en zeer vriendelijk personeel

Echte vakmannen keurig georganiseerd team!

De mannen van Piek hebben mij verrast vanaf het eerst gesprek tot aan de oplevering zijn alle gemaakte afspraken nagekomen. Mijn complimenten aan de monteurs dit noem je nou echte vaklui, ga zo door mannen!

Een topteam

Nette vaklui en verstand van zaken. Team wat goed samenwerkt en werken alleen met kwaliteit materiaal!

Geweldige service!

Wij hebben een nieuwe meterkast laten plaatsen. Van te voren hebben we goede adviezen gehad. Tijdens het plaatsen van de meterkast werden we zelfs op de hoogte gehouden. Ze zijn erg vriendelijk en laten alles netjes achter. Echt een professioneel bedrijf!

Keurig geïnstalleerd en opgeleverd

Deze heren hebben verstand van zaken. Gebruiken goede materialen en het juiste gereedschap. 16 stuks 335Wp panelen geïnstalleerd in Oost/West opstelling. Opbrengsten zijn zoals verwacht, dus helemaal toppie. Ga zo verder heren

Goede en vlotte service

Zeer tevreden over het resultaat. Denken ook graag met je mee en vooruit! Al met al zeker een aanrader.

Minervum 7068 A

4817zk Breda

0762055232

Over Piek Energie

Wij zijn uw specialist op het gebied van energiebesparing en vakkundige installatie. Door het overweldigende aanbod is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Wij informeren u daarom graag objectief en eerlijk over wat de meest verstandige keuze is voor uw specifieke situatie.